نمایش نسخه قابل چاپ
نظر خواصی ندارم>>>!!!!! نظرت راجبه امضام>>>!؟[tafakor]
خوبه نظرت راجع به من؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط parnian 80 خوبه نظرت راجع به من؟ با هوش،و بسیار با ادب نظرت راجع به موضوع آزاد انشا؟؟[nishkhand]
نقل قول: نوشته اصلی توسط sr hesabi با هوش،و بسیار با ادب نظرت راجع به موضوع آزاد انشا؟؟[nishkhand] هیچ وقت ازانشا خوشم نمیومد نظرت در مورد امضام
جمله بسیار با مفهمومیه نظرتون در مورد این بنده حقیر چیه؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط moh1370 جمله بسیار با مفهمومیه نظرتون در مورد این بنده حقیر چیه؟ زیاد شناخت ندارم. نظرتون راجع به امضام؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط parnian 80 زیاد شناخت ندارم. نظرتون راجع به امضام؟ امضات حقیقته...ولی من قابلیت درکشو ندارم..[afsoorde] نظرتون در مورد شخصیتم با اواتار؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط solinaz امضات حقیقته...ولی من قابلیت درکشو ندارم..[afsoorde] نظرتون در مورد شخصیتم با اواتار؟ شخصیت جالبی داری[khande] میدونم الان اینجوری شدی[narahatishadid] آواتارتم قشنگه!
نقل قول: نوشته اصلی توسط solinaz امضات حقیقته...ولی من قابلیت درکشو ندارم..[afsoorde] نظرتون در مورد شخصیتم با اواتار؟ شخصیتتو دوست دارم خیلی پر طراوته ولی وقتی ناراحت میشی انگار دنیا غم داره آواتاراتم شکل خودته[nishkhand]
نقل قول: نوشته اصلی توسط setayesh7777 شخصیتتو دوست دارم خیلی پر طراوته ولی وقتی ناراحت میشی انگار دنیا غم داره آواتاراتم شکل خودته[nishkhand] قربونت برم...نمیدونم چرا همه بهم میگن این اوتارم شکل خودمه؟![sootzadan]خوب اواتاری انتخاب کردمااااا!!! جدی میگم!!!قیافم لو رفت تو سایت دیگه[sootzadan]