پاسخ : دعوت به همکاری جهت بررسی ایده اولیه در مورد سیستم های انتقال قدرت پیوسته یا cvt
نظرتون راجع به یه همچین طرحی برای شکل پولی ، چیه؟
البته سطح خارجی مارپیچ دندانه دار خواهد بود و با افزایش شعاع ، فاصله بین دندانه ها تغییر نمیکنه! همونطور که مشخص هست ، قطر دایره ها به تدریج افزیش پیدا میکنه. پولی ها درجا فقط میچرخن و محل تسمه هم ثابت خواهد بود تا با حرکت مارپیچ به جوانب حرکت نکنه و فقط با افزایش سرعت توسط یه هدایت کننده به سمت بالاتر (قطر بزرگتر )پولی منتقل بشه.
و از این نوع تسمه ها استفاده بشه.
پاسخ : دعوت به همکاری جهت بررسی ایده اولیه در مورد سیستم های انتقال قدرت پیوسته یا cvt
استفاده از هر نوع دندانه ، چه مارپیچ باشه یا ساده ، شدنی نیست. توی یه آزمایش یا شبیه سازی کامپیوتری کاملا مشخصه. فاصله بین دندانه ها با تغییر قطر مخروط ، کم و زیاد میشه.یه مکانیزمی تو ذهنم هست که ساخت دندانه های متحرک رو ممکن میکنه.با کتیا یه طرحی ازش می کشم، شما هم ببینید؛ نظر بدین.
یه سوال , cvt ها هم دارای تورک کانورتر هستن (که به جای کلاچ استفده میشه)؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin_gera
یه سوال , cvt ها هم دارای تورک کانورتر هستن (که به جای کلاچ استفده میشه)؟
نه، اون مال گیربوکس اتومات هیدرولیکه.
طرح دنودنه های متحرک رو کشیدم؛ آماده است. منتها الان چه تضمینی هست؛ طرح و ایده من رو کس دیگه ای به نام خودش نزنه. اینترنته، همه هم دارن میبینن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
طرح دنودنه های متحرک رو کشیدم؛ آماده است. منتها الان چه تضمینی هست؛ طرح و ایده من رو کس دیگه ای به نام خودش نزنه. اینترنته، همه هم دارن میبینن.
برای اینکه شما بتونید از ایدتون درست استفاده کنید باید در ایران - اروپا و امریکا ثبت کنید که هزینه ی زیادی داره
!!!
خب منم بودم اینجا ارائه نمیدادم!
برای شرکت ها هم میفرستید- طرح رو نفرستید فقط بنویسید که ایده ای دارید در این زمینه و بعد از ثبت میتونید ارائه کنید چون قبلش ارسال ایده یعنی به اشتراک گذاشتن مجانی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
استفاده از هر نوع دندانه ، چه مارپیچ باشه یا ساده ، شدنی نیست. توی یه آزمایش یا شبیه سازی کامپیوتری کاملا مشخصه. فاصله بین دندانه ها با تغییر قطر مخروط ، کم و زیاد میشه.
در مورد تغییر شکل دندانه ها حاضرم تو هر نرم افزاری که بگید امتحان کنیم چون مطمئنم (تو شکلی که کشیدم) تغییر نخواهد کرد. برای واضح تر شدن موضوع شکل پایین رو ببینید.
دایره ها به صورت مارپیچ دارن بزرگ میشن ولی شکل دندانه ها ثابته! فایل سالیدش رو هم اگه بخواین بفرستم تا روش اندازه گیری کنید مطمئن بشید.
الان کافیه شما همین نوار رو به صورت حلزونی دور مخروط بپیچی تا شکلی نهایی که مد نظر من هست ایجاد بشه. اگه تو عکس نشون ندادم به خاطر اینه که نمیدونم چطوری مدلش کنم تو نرم افزار .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
من که دل رو زدم به دریا و رسما دارم تو تاپیک عمومی ، ایده و شکل و همه اطلاعات رو میذارم!
اگه مایل بودید برای کسایی که اعتماد دارید بصورت پیام خصوصی بفرستید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arisff
در مورد تغییر شکل دندانه ها حاضرم تو هر نرم افزاری که بگید امتحان کنیم چون مطمئنم (تو شکلی که کشیدم) تغییر نخواهد کرد. برای واضح تر شدن موضوع شکل پایین رو ببینید.
دایره ها به صورت مارپیچ دارن بزرگ میشن ولی شکل دندانه ها ثابته! فایل سالیدش رو هم اگه بخواین بفرستم تا روش اندازه گیری کنید مطمئن بشید.
الان کافیه شما همین نوار رو به صورت حلزونی دور مخروط بپیچی تا شکلی نهایی که مد نظر من هست ایجاد بشه. اگه تو عکس نشون ندادم به خاطر اینه که نمیدونم چطوری مدلش کنم تو نرم افزار .
من که دل رو زدم به دریا و رسما دارم تو تاپیک عمومی ، ایده و شکل و همه اطلاعات رو میذارم!
اگه مایل بودید برای کسایی که اعتماد دارید بصورت پیام خصوصی بفرستید.
عکسا بالا نمیاد.من طبق دیده و شنیده هام میگم نمیشه. برای اطمینان % 100 راهی جز ساخت نمونه آزمایشی نیست.
منم دوستدارم رو این طرح گروهی کار کنیم. ولی اینجوری نمیشه؛ هر چی ما زحمت کشیدیم رو یه نفر راحت کپی میکنه؛ میزنه به نام خودش.توی اون موضوع اصلی هم همین بحث بود؛نتیجه ای هم نداد.
مشکل اینه که باید سرمایه ای وجود داشته باشه که پشت این گروه کار رو اقتصادی کنه
الان اصلا اقتصادی نیست روش کار کنیم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
مشکل اینه که باید سرمایه ای وجود داشته باشه که پشت این گروه کار رو اقتصادی کنه
الان اصلا اقتصادی نیست روش کار کنیم !
اتفاقا تعجب میکنم که میفرمایید اقتصادی نیست![tafakor]
ایده ای که اگه به نتیجه مطلوب برسه ، اولین مشتریش غول های بزرگ خودروسازی مثل بنز و KIA و BMW و ... هست!