پاسخ : مسابقه پاچه خوار برتر--مدیرکل انجمن ها-- سری دوم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
این چه تصویریه؟
چرا از این عصاهای خوفناک دست ریپورتر خعللللللللللییییییییییییی ییی مهربان و لطیف و محبوب ما گذاشتی؟
چرا این چنین مخوف کشیدی این انسان بسیاااااااااااااااااااااا ااار آزاده و بسیااااااااااااااااااار نوع دوست رو؟
این کلمه شنیع و قبیح و افتضاح چی بود در تاپیکی که ایشااااااان تشریف فرما میشند گذاشتی؟
اگه ریپورتر رخصت بده من بزنم لهش کنم بعد سرشو از تنش جدا کنم پیشکش ریپورتر گرامی بکنم [nishkhand]
چى ميگههههههههههههههههههه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! [nishkhand]يعنى الان بايد پاچه خوارى كنم ؟! چه جلفا !!!!!!!!!!!!!!!!!! [nishkhand]
ميگم جناب مدير ! نميشه بدون پاچه خوارى ، عذر ما رو خواهان شيد !!!!!!!!!! [sootzadan]
اى جناب مدير انجمن ها ، اى جناب ريپورتر ، اى مدير كل گروه ، اى سرور همه افراد سايت ، اى ... ! [nadanestan]
خيلى كار سختيه !!!!! [nishkhand]
اى عاشق شكلك [nishkhand] و اى سرما به قربانت رود [sootzadan]
ايشاالله در هر جايى كه پا ميكذارى سرما پيشقدمتان شود [taajob2]
اگر خواهى سر تك تك افراد رو پيشكش شما كنم [tafakor]
اى شيرينى نده ، اى عيدى نده ، اى ... !!!!!!!!!!! نه نه ، اشتباه شد [nadidan] شما امر بفرما ، ميگم مجيد خان همه اوامر را اجرا كند [khanderiz]
عاقا من تا هميناشم ٢٠٠ كيلو لاغر كردم [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M@hdi42
اوههههههههههههههههههه نوکرتم چه سوزناک[nishkhand]
ای مهدی. ای جونم ای عجیجم. آه عشقم.آه همه وجودم. آه قلبم. ....http://forum.hammihan.com/images/smilies/new/99.gif
راستش دیشب نشستم فکر کردم دیدم تنها مدیری هستی داری کارای ما رو راه میندازی..... sh_omomi1تنها مدیری هستی که عشق رو تو نخبگان عین رود فرات جاری کردی همه داریم توش ملوانی میکنیمsh_omomi43میدونی چقدر عاشق داری توسایت؟ همه مجذوب اخلاقت شدنsmilee_new2 (30)sh_omomi31من مریدتم.دستور بده ذوب بشم در درونت. اصلا مدیریت تو دستان باکفایت تو عین پیاز میمونه نه اینکه فکر کنی عین پیاز بوی گند میدی[nishkhand] نه نه نه منظورم اینه عین پیاز توفضای باز فضا رو پاکسازی میکنی[alaghemand][shaadi] من الان چهار دست پا میشم بیا سوارم شو کل نخبگانو بگردونمت{shnjavan}. زشته فرمانده مهدی پاش به این زمین کثیف بخوره.مهدی مال اسمونهاست[khoobboodan]
بازم میامااا.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M@hdi42
خدایی دو تا مثل تو بود استکبار منفجر میشد.نصر من الله و فتح قریب .[khande]نفس من بیدی گوگولی[khande] استعداد توپی داریا[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
[khande] میام گازت میگیرما [khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
این چه تصویریه؟
چرا از این عصاهای خوفناک دست ریپورتر خعللللللللللییییییییییییی ییی مهربان و لطیف و محبوب ما گذاشتی؟
چرا این چنین مخوف کشیدی این انسان بسیاااااااااااااااااااااا ااار آزاده و بسیااااااااااااااااااار نوع دوست رو؟
این کلمه شنیع و قبیح و افتضاح چی بود در تاپیکی که ایشااااااان تشریف فرما میشند گذاشتی؟
اگه ریپورتر رخصت بده من بزنم لهش کنم بعد سرشو از تنش جدا کنم پیشکش ریپورتر گرامی بکنم [nishkhand]
ایول ابجی خوشم اومد بزن کتلتش کن[khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*FATIMA*
چى ميگههههههههههههههههههه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! [nishkhand]يعنى الان بايد پاچه خوارى كنم ؟! چه جلفا !!!!!!!!!!!!!!!!!! [nishkhand]
ميگم جناب مدير ! نميشه بدون پاچه خوارى ، عذر ما رو خواهان شيد !!!!!!!!!! [sootzadan]
اى جناب مدير انجمن ها ، اى جناب ريپورتر ، اى مدير كل گروه ، اى سرور همه افراد سايت ، اى ... ! [nadanestan]
خيلى كار سختيه !!!!! [nishkhand]
اى عاشق شكلك [nishkhand] و اى سرما به قربانت رود [sootzadan]
ايشاالله در هر جايى كه پا ميكذارى سرما پيشقدمتان شود [taajob2]
اگر خواهى سر تك تك افراد رو پيشكش شما كنم [tafakor]
اى شيرينى نده ، اى عيدى نده ، اى ... !!!!!!!!!!! نه نه ، اشتباه شد [nadidan] شما امر بفرما ، ميگم مجيد خان همه اوامر را اجرا كند [khanderiz]
عاقا من تا هميناشم ٢٠٠ كيلو لاغر كردم [nishkhand]
بابا ایول ابجی واسه من جیره بندی کردی[nishkhand] شرینی که حتما میدم.[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M@hdi42
ای مهدی. ای جونم ای عجیجم. آه عشقم.آه همه وجودم. آه قلبم. ....http://forum.hammihan.com/images/smilies/new/99.gif
راستش دیشب نشستم فکر کردم دیدم تنها مدیری هستی داری کارای ما رو راه میندازی..... sh_omomi1تنها مدیری هستی که عشق رو تو نخبگان عین رود فرات جاری کردی همه داریم توش ملوانی میکنیمsh_omomi43میدونی چقدر عاشق داری توسایت؟ همه مجذوب اخلاقت شدنsmilee_new2 (30)sh_omomi31من مریدتم.دستور بده ذوب بشم در درونت. اصلا مدیریت تو دستان باکفایت تو عین پیاز میمونه نه اینکه فکر کنی عین پیاز بوی گند میدی[nishkhand] نه نه نه منظورم اینه عین پیاز توفضای باز فضا رو پاکسازی میکنی[alaghemand][shaadi] من الان چهار دست پا میشم بیا سوارم شو کل نخبگانو بگردونمت{shnjavan}. زشته فرمانده مهدی پاش به این زمین کثیف بخوره.مهدی مال اسمونهاست[khoobboodan]
بازم میامااا.
شما اصلا بگو چی میخوای ادمین اصلا الان میشی [khande][khande][khande]
یعنی اصلا با این متون اشک در چشمانم حلقه زدی و در حال سینه زنی هستم از بار معنوی این متن[khande][khande]
دور از جونت سروری
سلام
من که زیاد پاچه خواریم خوب نیست ولی یک بیت شعری میسراییم در وصف این منجی سایت این عزیز دل،این هلو چارغاچ،این باقلوا گردویی ،این عزیز دلم،این دل قشنگ
هی وای من
چشم دلم میپرد
گویی کسی می آید که سایت را دگرگون میکند
از پشت تاپیک های پر گوهرش
چهره ایی با صلابت پیداست
آری او مدیر انجمن هاست
مدیر دل هاست
شفتالو میوه هاست
با هر کلیکش،صد ها پست بر روی ما میگشاید
چون مادری که در دیگ را سر سفره میگشاید
دست مارا چون هادی میگیرد و مارا به سوی نخبگی سر میدهد،اینجوری غیژ
ای سرسره