موافقم اساسی[cheshmak]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان اوضاع مملکت خوبه دیگه ا گیره الکی ندین مشکل فقط شلواره.[nishkhand]
همش هم تقصیره امریکاست[atash]
مردم اگه شلوار لی بپوشن اوضاع اقتصادی بهتر میشه دیگه!
شلوارلی مقاومه دیگه لازم نیست تا چندسال پول بدین واسه شلوار[atash]
...
دوستان سعی کنید از این مطالب نزارید واقعا اعصاب ادم خورد میشه.
به اندازه کافی این چرتو پرتارو تحمل میکنیم دیگه بسه
من واقعا برای بعضی ها متاسفم...
یه عده اینجا میگن یعنی تمام مشکلات ما تموم شده که به شلوار مردم گیر میدین...
به قول یارو گفتنی چه ربطی داشت به فتح خرمشهر....
یعنی به نظر شما همه ی مسائل باید ول بشه فقط بچسبیم به مسائل اقتصادی؟؟؟
دو روز بعد که مسائل اقتصادی حل شد برمیگردی میبینی کل جامعه به گند کشیده شده...
والا روم نمیشه اینجا بگم ولی به قران یه صحنه های توی خیابونا دیدم که نگو...
خود شماهایی که الان دارید این حرف هارو میزنید یعنی از این نوع پوشش طرفداری میکنید ؟؟؟
یعنی شما دوست دارید ناموستون رو با این وضع توی خیابونا ببینن ؟
یعنی شما خوشتون میاد که شوهرتون به خاطر بدن نمایی یه عده آدم روابط خانوادگیش کم و زندگیتون از هم بپاشه ؟؟؟
یعنی شما خوشتون میاد زن یا خواهر شما با این وضع بگردن ؟؟
واقعا برای من سوال شده...
...
ملت در انتخاب پوشش آزادن و ما از این آزادی طرفداری می کنیم.مشکل شما اینه که تعریف درستی از آزادی ندارید یا اصلا نمیدونید آزادی یعنی چی...
من کاملا آزادم که مثلا توی خیابون یه چک بخوابونم تو گوش یه نفر که از جلوی من رد میشه ! پس چرا قانون با من برخورد میکنه ؟
با این نظر شما این کار هم باید آزاد باشه و از این آزادی هم طرفداری کرد...
حالا یکی بخواد لخت توی خیابون راه بره چون به نظر شما این یه اصل آزادیه نباید باحاش برخورد کرد در صورتی که توی امریکا هم ( همون مهد آزادی خیلی از روشن فکرا...) هم به شما اصلا اجازه نمیدن لخت بیایی بیرون...
ناموس ما جزو اموال و داریی ما نیست؛ رعیت و نوکر ما هم نیست؛ که هر چی بگیم باید اطاعت کنه. مثل همه انسانها حق داره پوشش خودش رو انتخاب کنه.بنده نگفتم که ناموس جزو اموال و دارایی ما هستن ولی این باعث نمیشه که جلوی کار آشتباه اونارو نگرفت...
اگه یکی از افراد خانواده شما بخواد خودشو از پشت بام پرت کنه پایین شما جلوی اون رو نمیگیرید ؟ و تنها میگید هر انسانی آزاده هر کاری که میخواد بکنه ؟
شوهری که اهل چشم چرانی باشه؛ توی خونه کعبه هم بذاریش، چشم چرانی میکنه.من به افراد چشم چران کاری ندارم ولی اینکه من اصلا خیالم نیست که کی چی جلوی من میپوشه و من خیلی چشم پاکم و غیره چیزه مسخره ای... مگه انسان واقعا بزرگی باشی که همچین کاری رو بتونی انجام بدی
حالا اینجا جاش نیست کامل توضیح بدم...