پاسخ : چند ميليون دختر آماده ازدواج داريم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نیماماهان
دوشیزه خانم كيا با تقديم احترام کطفا قسمت مشكي رو با دقت بيشتري بخونيد ؛ وضع بازار كار ايران به شدت افتضاح شده ؛ تعداد بسيار زيادي نيرو از كار اخراج شدن ؛بحران بيکاري كشور رو فلج كرده ؛ همون عسلويه شما ۶۰ هزار نيروي كار داشته و الان حدود ۸ هزارنفر باقي موندن ؛ اين يعني فاجعه ؛ حالا آقاپسري كه ميخواد بياد خواستگاري شما از كجا كارپيداكنه كه بتونه خرج زندگي بده ؟ پس دنبال ازدواج نميتونه بره ؛ جنس مونث ناز آفريده شده و جنس مذكر نياز ؛ پس تا دختر جواب مثبت در رفتار و گفتارش نباشه پسر نمياد جلو براي ارتباط گرفتن ؛ ازاينکه اينقدر فكرت پاک و شفافه خداروشكر كن ؛ولي واقعيت امروز جامعه بسيارتلخ تر از گذشته شده ؛ بيشتر دراجتماع تحقيق كن ؛به دادگاه خانواده سر بزن تا ببيني آمار چقدر افتضاح رفته بالا ؛ منظورمن همه دختران نبوده بلکه بدبينی ناشي از رفتارخطرناک عده اي از دختران و بانوان باعث اين هجمه فراگير شده ؛
من از امار اطلاع دارم خوبم اطلاع دارم نپرسید از کجا ک نمیشه بگم.جامعه ی خودمم خوب میشناسم.
پسری ک کار نداره چطوری میتونه یه زندگیو جمع کنه؟میتونه اخه؟؟؟؟
پس ازدواج شوخی نیست.زن عروسک نیست ک پسر هر وقت دلش خواست بگه زن میخوام و ازدواج کنه!!!
باید بتونه از پس مخارج بربیاد.
البته الان میبینید ک زن داره همراه با شوهرش کار میکنه ک اصلا وظیفه ش نیست.
وظیفه مرده ک زنو تامین کنه.ولی متاسفانه....
خیلی رمانتیک حرف میزنید اقا...
درضمن من نگفتم کار هست بله واقعا نیست.اینم خودش یه مشکله قبول دارم
بعدشم مریم خودمون دخترا توقع داریم پسرا . کار و خونه و ماشین و... داشته باشن
خوب پسرام توقعات خودشونو دارن دیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نیماماهان
اول اينكه من به آمار چندتا سازمان و اداره اکتفا نكردم چون به شدت آمارسازي ميشه و اكثرا واقعي نيست ؛بلكه عرايض بنده نتيجه تحقيقات ميداني و اجتماعيست از منابع مختلف ؛
دوم اينكه زن عروسك نيست مگر اينکه خودش بخواد اينطور فکركنه و باشه ؛
خيالت راحت الان پسرها با اين تفكرات بي ريشه و غير منطقي بسياري از دخترها ؛ حاضرنميشن كه به ازدواج فكر كنن ؛ اون هم قبلا عرض كردم كه چطور بدبين شدن به دخترها ؛
سوم اينكه وقتي كارنيست ؛ پس پول نيست ؛
پس تامين سه نياز ابتدايي بشر (خوراک ؛پوشاک ؛ مسكن) مقدور نيست ؛ پس ازدواج هم ممكن نيست ؛ در ضمن ارتقا سطح فرهنگ عمومي اجتماع با فقر ؛امكان پذير نيست ؛
یکم فکر کنید میبینید بی منطق نیست.میدونم به ازدواج فکر نمیکنن بلکه به دوستی فکر میکنن چون براشون راحتره!![golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نیماماهان
اول اينكه من به آمار چندتا سازمان و اداره اکتفا نكردم چون به شدت آمارسازي ميشه و اكثرا واقعي نيست ؛بلكه عرايض بنده نتيجه تحقيقات ميداني و اجتماعيست از منابع مختلف ؛
دوم اينكه زن عروسك نيست مگر اينکه خودش بخواد اينطور فکركنه و باشه ؛
خيالت راحت الان پسرها با اين تفكرات بي ريشه و غير منطقي بسياري از دخترها ؛ حاضرنميشن كه به ازدواج فكر كنن ؛ اون هم قبلا عرض كردم كه چطور بدبين شدن به دخترها ؛
سوم اينكه وقتي كارنيست ؛ پس پول نيست ؛
پس تامين سه نياز ابتدايي بشر (خوراک ؛پوشاک ؛ مسكن) مقدور نيست ؛ پس ازدواج هم ممكن نيست ؛ در ضمن ارتقا سطح فرهنگ عمومي اجتماع با فقر ؛امكان پذير نيست ؛
در ضمن من خودم دادگاه خانواده رفتم دیدم چه خبره.وحشتناک شلوغه.دیگه کسی با کسی زندگی نمیکنه.مشکلاتم زیاده اقا زیاد.
حالا فکر میکنید چرا رفتم شغله خانواده جوریه ک میتونم برم.
رفتم وحشت کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نیماماهان
قبلا گفتم كه جنس مونث ناز آفريده شده و جنس مذكر نياز ؛ پس تا مونث قبول نكنه جنس مذكر دوست نميشه ؛ ازدواج مقدور نيست و از طرفي ذات بشر به دنبال تکميل خودش با جنس مخالفش هست ؛ هم از نظر عاطفي و هم ازنظر جسمي ؛ دختر هم وقتي ميبينه اگر ازدواج كنه بايد يک سري رفتارهاشو تغيير بده ؛ پس بيخيال ازدواج ميشه و نيازش به جنس مذكر رو با دوستي پاسخ ميده و اوضاع فعلي پيش مياد
درسته.
ولی معمولا دخترا بیشتر علاقه به ازدواج نشون میدن تا پسرا!غلط میگم؟
پس اینکه همه نیاز دارن ک با ازدواج نیازخودشونو برطرف کنن دقیقا درسته ولی باید قبلش خودشونو اماده ی زندگی مشترک کنن.خب پسر باید از لحاظه مالی خودشو اماده کنه.دخترم به یه شکله دیگه.
الانم کار نیست درنتیجه بعضی از پسرا این امادگی رو ندارن.پس ازدواج براشون سخت میشه و حتی غیرممکن.[nadanestan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
درسته.
ولی معمولا دخترا بیشتر علاقه به ازدواج نشون میدن تا پسرا!غلط میگم؟
پس اینکه همه نیاز دارن ک با ازدواج نیازخودشونو برطرف کنن دقیقا درسته ولی باید قبلش خودشونو اماده ی زندگی مشترک کنن.خب پسر باید از لحاظه مالی خودشو اماده کنه.دخترم به یه شکله دیگه.
الانم کار نیست درنتیجه بعضی از پسرا این امادگی رو ندارن.پس ازدواج براشون سخت میشه و حتی غیرممکن.[nadanestan]
دقيقا درسته ؛
اما اينكه پسرا تمايلشون کمه و يا كم شده علل زيادي داره كه قبلا مختصر اشاره كردم بهش ؛ ولي كدوم آدم عاقلي هست كه در شرايط استاندارد و مناسب از ازدواج تفره بره و تمايل به تشكيل زندگي مشترک نداشته باشه ؛ پس خيلي شرايط و امكانات براي شروع زندگي سخت و محدود شده كه پسرها تمايل نشون نميدن ؛
[QUOTE="golbarg";537624]چرا پسرا رو امارشون نمیگن فقط دختر میگن.پیر پسر مگه نداریم؟؟؟؟
امروز یه جشنی بود حاج اقا همش به دخترا میپروند این حرفو که چی واقعا
بعضی وقتا بی شوهر بود از ششوهر داشتن بهتر[khande]
اما داداش مرسی از اطلاع رسانیت[nishkhand][golrooz]
وقتی که شما دخترها از سن ازدواج تون می گذره ترشیده می شدیدباید باهاتون سرکه درست بشه!!!!وکسی نمی اید خواستگاری تون!!!!
اما پسرها اگرهم40سالشون بشه وکمی هم پولدار باشن بازم یک دختر جون حاضره باهاش ازدواج کنه!!!!!
اما شوخی کردم!!اما از پسرها خیلی دفاع نمی کنم چون هم پسر خوب کمه هم دختر خوب!!!!!
اما با این وضعیت گرونی ونبود کار وزیاده خواهی ما تنهایی از همش بهتره!!!!
ما شالله به مجردها!!!چون زن بلاست و ما نمی تونیم از خرج کرم گرفته تا لباس وهزار تا پز وافاده در بیام !!اما اگرهم کسی وضعیت مالیش خوبه بدنیست که زودتر بجنبه واسه زن اما بسیاری از جوانان چون دستشون توجیب باباست وماشالله لیسانس شده مثل دیپلم وکاری ندارند متاسفانه ازدواج رو باید تو رویا ها شون باشه بقول خودم حوصله زن و زنداری نیست فعلا از خرج خودمون بر نمیام کسی دیگه رو دنبال خودمون بکشیم که چی؟؟؟[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
موش به سوراخ دیوار نمی رفت جارو به دمش می بست!!![tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
ای عشق نگهدار اشتباهی منو سوار کردی برو دنبال کسی که از پسش بربیاد!!!!![khande][khande][khande][khande][khande]