پاسخ : اهمیت ندارد که دیگران در مورد من چه فکری می کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مه دوست
البته این موضوعیه که یه مدته نظرم رو جلب کرده و دارم بهش فکر میکنم، البته نه بصورت متمرکز[movafaghiyat]
البته این تایپیک به این ربطی داره که یه پسر عکسه دختر رو برای آواتار خودش گذاشته و یه دختر هم عکس یه فوتبالیسته آقارو انتخاب کرده...[sootzadan]
سلام دوست عزیز.
والا ما هر چی میزاریم انتقاد میشه.موندم باید چیکار کنم[tafakor]برای همینه اهمیت نمیدم[nadanestan][bihes]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
سلام دوست عزیز.
والا ما هر چی میزاریم انتقاد میشه.موندم باید چیکار کنم[tafakor]برای همینه اهمیت نمیدم[nadanestan][bihes]
سلام
انتقاد نکردم! فقط برام جالب بود و فکر کردم شاید ربطی به موضوع داشته باشه...
بنظر من ما اول باید به درست بودن یا نادرست بودنه افعال و اعمالمون فکر کنیم بعد انجامشون بدیم و چون ما عقل ما انسانها کامل نیست نظر های دیگران رو بشویم و باز به درست بودن اونها فکر کنیم و سپس اگر به این نتیجه رسیدیم که حق بود رفتارمون رو براساس اون عوض کنیم...
در کل نظر هر کسی نباید برامون مهم باشه ولی بهتره که همه رو بشنویم ...بنظر من آرامش در ایمان داشتنه ما به درست بودن کارمونه[movafaghiyat]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مه دوست
سلام
بنظر من ما اول باید به درست بودن یا نادرست بودنه افعال و اعمالمون فکر کنیم بعد انجامشون بدیم و چون ما عقل ما انسانها کامل نیست نظر های دیگران رو بشویم و باز به درست بودن اونها فکر کنیم و سپس اگر به این نتیجه رسیدیم که حق بود رفتارمون رو براساس اون عوض کنیم...
در کل نظر هر کسی نباید برامون مهم باشه ولی بهتره که همه رو بشنویم ...بنظر من آرامش در ایمان داشتنه ما به درست بودن کارمونه[movafaghiyat]
بله دوسته عزیز قبول دارم.
در ضمن اواتارمن به این موضوع ربطی نداره[nadanestan][golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مه دوست
سلام
البته داشته یک نظر خوب تا انجام دادنه اون عمل فاصله بسیار دارد...