نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید آقا عرفان
واقعا خبر خوشحال کننده ای بود
خیلی خوشحال شدم
رشتهی خیلی خوبی هم قبول شدید
ان شالله که همیشه موفق و موید باشید.[shaad][golrooz]
http://www.askquran.ir/gallery/images/5405/1_roserv.gif
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بنده هم به نوبۀ خودم این موفقیت رو به شما و خانوادۀ محترمتون و به جامعۀ علوم و فناوری و همۀ عزیزان این سایت تبریک میگم
انشاالله همانطور که موفق شدین همانطور هم ادامه بدین و در تمامی مراحل سربلند باشین.
یامولاعلی(ع)
سلام داداش
خیلی خوشحال شدم
امیدوارم درپناه خدای مهربون هم توو این رشته هم کل زندگیتون سلامت و موفق باشید به همراه فکر و عمل نو ...برای آسایش بشریت و به دنبالش رضایت پروردگار....
[golrooz]
منم به نوبه خودم به آقای سلیم زاده تبریک میگم
اییییییییییییشالله موفقیت های بعدیتون[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
سلام تبریک میگم امیدوارم دردرجات بالاتر بازهم به شما تبریک بگم و شاهد موفقیت بیشتر شما باشیم
فکر کنم صندلی داغ این هفته شما باشید[shaad]
http://www.jahaniha.com/wp-content/u...niha.com_6.jpg
سلام
منم این موفقیت رو بهتون تبریک میگم آقا عرفان [tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
ایشاالله توی تمام مراحل زندگیتون موفق باشین[golrooz][golrooz][golrooz]
درود بر شما جناب عرفان سلیم زاده
موفقیت شما رو در این مرحله از زندگی صمیمانه تبریک میگم و امیدوارم این شروع خوب ؛ ادامه ی خوبی هم داشته باشه
سلام آقا داداش عرفان!!!
تبریــــــــــــک تبریــــــــــــــک!!!!!
ایشالله بیایم نمایشگاه شیرینیشو بخوریم!!!!!!![nishkhand]
خیلی خوشحال شدم!!!!مبارکه!!!!ایشالله خبرای موفقیت های بعدیتون!!!!
ماشالله خبرساز شدین!!!!![tashvigh]
دفعه قبل هم که تو نمایشگاه واسه کارتون خبر ساز شده بودین همه می دونستیم که باز هم شما پیروز و سربلد میشین و خبر های خوب موفقیتتون به این سایت میاد!!!
دیدین داداش!!!!شما مایه افتخارین!!!!!![tashvigh][golrooz]
ایشالله ادامه راه شهدای این رشته رو با اقتدار از پیش بگیرین و موفقیت هاتون شادی همه ایرانی ها و رضایت خدا و این شهیدای عزیز باشه!!!!!
سلام بر مخترع جوان
انشاالله که درسی با خیر و برکت را داشته باشین
و روز به روز به اقتدار کشورتون اضافه کنید [golrooz]