پاسخ : اینجا هرسوالی یا مشکلی در زمینه کامپیوتر یا اینترنت دارین بپرسین
سلام داداش ببخشید من وقتی ویندوز نصب میکنم
چرا در cقرار نمیگیره
میگن موزیک وپاک کنم چرا؟؟؟؟؟؟[tafakor][shaad]
داداش خب حافظه(ظرفیت)درایوc تکمیل هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MILAD KHAN
داداش خب حافظه(ظرفیت)درایو شما تکمیل هستش باید از درایو های دیگه استفاده کنی.
چرا پس ویندوز بالا میاد
سه گزینه میاد دوتا مال قدیمی که قبلا عوض کردم
ویکی مال جدیده؟؟؟؟
ببخشید
ممنونم بابت راهنمایی[golrooz]
آهنگ هاتو ببر یه جای دیگه کات کن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MILAD KHAN
آهنگ هاتو ببر یه جای دیگه کات کن.
نه وقتی ویندوز عوض شد
صفحه سیاه میاد سه گزینه داره
خب اونیو بزن که ویندوز جدیدته.مگه ویندوز جدید نصب نکردی که ازش استفاده کنی ؟خب همون گزینه رو بزن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MILAD KHAN
اینجا هرگونه سوالی دارین در مورد کامپیوتریا اینترنت یا مشکلی دارین بپرسین سعی میکنم در حد توانم کمکتون کنم.
سلام
از این تاپیک مفیدتون ممنون .
میخواستم بگم بعضی موقع ها usb سیستمم قطع میشه وموس هم قطع میشه .
دلیلش چیه ممنون.
سلام عزیزم مرسی از تاپیک.من مشکلات کامپیوترم یکی دوتا نیست اما بزرگ ترین مشکلم داغ کردن سی پی یو کامپیوترمه همیشه رو 60 درجه کار می کنه خیلی اذیت میشم.نمیتونم حتی یه نرم افزار معمولی رو زیاد بالا نگه دارم سریع داغ می کنه سرعتم میاد پایین. کامپیوترم هم قدیمیه 478 ای هاست دی دی آر 1 هستش.هیت سینک مسی هم تو بازار پیدا میشه؟ از کجا میتونم بگیرم مسخره ام نکنن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسين17
سلام از این تاپیک مفیدتون ممنون . میخواستم بگم بعضی موقع ها usb سیستمم قطع میشه وموس هم قطع میشه . دلیلش چیه ممنون.
دوست عزیزیکی دیگه هم مث شما همین مشکل روداشت لطفا پست های قبلی روبخونین تا مشکلتون حل شه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عرفان سلیم زاده
سلام عزیزم مرسی از تاپیک.من مشکلات کامپیوترم یکی دوتا نیست اما بزرگ ترین مشکلم داغ کردن سی پی یو کامپیوترمه همیشه رو 60 درجه کار می کنه خیلی اذیت میشم.نمیتونم حتی یه نرم افزار معمولی رو زیاد بالا نگه دارم سریع داغ می کنه سرعتم میاد پایین. کامپیوترم هم قدیمیه 478 ای هاست دی دی آر 1 هستش.هیت سینک مسی هم تو بازار پیدا میشه؟ از کجا میتونم بگیرم مسخره ام نکنن؟
دوست عزیز شما واسه کنترل دمای سی پی یومیتونین دور فن رو بالا ببرین که نحوه بالابردنش در پست های قبلی نوشته شده اونا رو مطالعه کنین.اگه هم اینطوری باز درست نشدمعمولاً با تعویض فن سی پی یو مشکل حل میشه. (اگرچه ممکنه فن فعلی روان بچرخه و مشکلی نیست!) احتمال داره که فن خنک کننده به صورت کامل بر روی سوکت پردازنده سوار نشده باشه که احتمالش کم هست یا اینکه گرد و خاک بسیار شدیدی بر روی فن و هیت سینک زیر آن رو گرفته باشه. در صورتی که مشکل گرد و غبار وجود نداره، باید فن نو بخرید و نصب کنید. ضمناً حداکثر از 60 درجه نباید دما بالاتر بره. یعنی در حالت عادی باید 40-45 باشه. اما نگران نباشید، با تعویض فن مشکل به احتمال 99% حل خواهد شد. اگر کیستون در محلی وجود داره که بعضاً حرارت نسبتاً بالایی داره و گرم هست، بهتره سیستم تهویه ی کیستون رو اجرا کنید. یعنی با خرید چند فن کیس، گردش هوا رو در داخل کیس به راه بندازید.