یکی لطفا کارت گرافیکی رو توضیح بده ولی به زبان ساده نه به زبان مهندسا[nishkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی لطفا کارت گرافیکی رو توضیح بده ولی به زبان ساده نه به زبان مهندسا[nishkhand]
عزیزم مانیتورو که از کیس جدا کردم یوگی اومد گفت no signal chek the signal my heart is broken!
کارت گرافیکی یا vga
این قطعه یه رابطی هس بین برد اصلی کامپیوتر ومانیتورواطلاعات رو برای نمایش توسط مانیتور آماده میکنه.روی برد اصلی کامپیوتر نصب میشه .برد اصلی هم همون مادر برد هست .
اجزای مهم هر سیستم که یکیش مادربرده یکیش پردازنده ,رم ,کارت گرافیک
حالا یکی یکی هم اصظلاحات انگلیسیشو بگین وهم کارشونو لظفا .راستی تو مطالبی که نوشتم اگه غلطی بود خوشحال میشم بگین واینکه شما هم هرچی بذهنتون میاد بگین واموزش بدین موضوع ازاده البته راجب کامپیوتر[nishkhand]
مادر برد یا برد اصلی یکی از مهمترین اجزای تشکیل دهنده کامپیوتر است و قطعات دیگر مثل "CPU"، "RAM"، کارت گرافیک و ... همگی بروی این برد قرار می گیرند.این قطعه در حقیقت گذرگاههایی برای عبور داده ها بین قطعات مختلف کامپیوتر می باشد.mother board
گفتم cpu:"CPU" یا مغز کامپیوتر که پردازنده نامیده می شود وظیفه پردازش ،انجام محاسبات و عملیات بروی اطلاعات دریافتی در کامپیوتر را دارد و نقش مهمی در تعیین سرعت کامپیوتر دارد، واحد سنجش آن مگاهرتز (MHZ) است. بعنوان مثال "CPU P4 2.6MHZ"
ارگان جان بیا بگو حالا چه خاکی بگیرم تو سر یوگی؟ چیکار کنم عزیزم؟