پاسخ : معیار بحث برانگیز زیبایی برای انتخاب همسر ( مطالعه موردی )
ضمن تایید شدید و اکید سخنان دکتر خودمون
اصلا اون کچلی و تاسی مخصوص عده ی بسیار کم و محدودی است
ماشالا نباشه!! من یادم نمیاد به آینه نگاه کرده باشم!!
ولی برخی از جنس های مخالف!! چنان خود را در آیینه نگاه می کنند که گویی آن آیینه ی بدبخت انان را مثل سفید برفی و هفت کوتوله!!!! نیاورده است!
سلام.به نظر من هرکی بگه زیبایی برام مهم نیست دوروغ گفته!مهمترین مورد زیبایی هست اما اینو بدونیم زیبایی فقط بحث ظاهر نیست بلکه زیبایی اخلاق،زیبایی باطن،زیبایی ظاهر و...!!!اما به نظر من بعضیا که موی سرشون میریزه زیباتر هم میشن و بعضیا زشت تر پس مهم ریزش مو نیست و مهم چهره نهایی هست.به نظر من زیبایی برا خانم ها مهمتره
بسم لله الرحمن الرحیم
ممنون از خانم دکتر عزیز نارون1 بابت موضوع به موقع وبه جا
خب در اینجا دوس سئوال مطرح شد . اولی در مورد اثر ریزش مو بر اعتماد به نفس ما مرد ها واینکه چقدر برامون مهمه. در مورد شخص خودم صد در صد کاهش موی سر میتونه منو ناراحت و کم اعتماد به نفس کنه. در زیبایی ما (حداقل خود ما مردا اینطوری فکر میکنیم) خیلی تاثیر داره. البته اینم باید اظافه کنم یکی از مواردی که موی سر رو تاثیر گذار میکنه اینه که اقایون جز پوشیدن لباس و مدل موی سر دیگه کار عملی از دستشون بر نمیاد برای زیبایی روزانه ولی خانمها از مدل روسری گرفته.رژ لب.پوست صورت.ابرو . مدل لباس و مانتو و طلای دست وانگشتر طلا و گوشواره و..... میتونن بهره بگیرن و تغیر ایجاد کنن که زیبا به نظر برسن. واینکه اقا یون یکی از معدود ابزار هایی که میتونن تغیر بدن برای خوشتیپ شدن رو از دست بدن عذاب آوره وعذاب اورتر اینکه عضوی از بدنه که دائم در جلوی دید هست.از اینهبگیر تا شیشه رفلکس توی خیابان و سرامیک کف ساختمان و.... وهر جایی این ضعف رو به رخ ما میکشه. خب این از این.
در مورد سئوال دوم که پرسیدین زیبایی برای کدوم قشر مهم تره باید بگم برای هرکدوم به نحوی مهمه اما به نظر می رسه برای خانمها بیشتر اهمیت داره چون اساس زن بر زیبایی افریده شده. جز این بحث ها من خودم به شخصه چه با دامن چه با شلوار کردی چه با هرچی برم بیرون همین که حداقل ها رو داشته باشه دیگه برام فرقی نداره. صد البته خوشتیپ بودنو دوست دارم وبزنم به تخته خوشتیپ هم هستم(!!) ولی اینکه برم بینی عمل کنم و.... ابدا چون زیبایی اینقدرم اهمیت نداره برام از این لحاظ . برای خودنمایی هم نمیرم بیرون که فلان خانوم خوشش بیاد یا نه. برای دل خودم لباس میپوشم.
سلام
درمورد طاسی و یا حتی کچل بودن....من زیاد دیدم خانمایی که متاسفانه حتی مسخره هم میکنن....اما خودم زیاد رو مود این چیزا نبودم و نبستم...بعضی افراد طاسی خیلی بهشون میاد ولی بعضی هم نه....اما خب زندگی مشترک اگر بخواد روی این چیزا پایه ریزی بشه فاتحه ش خونده ست...ضری المثل قشنگیه که میگه به پولت نناز به یه شب بنده به زیباییت نناز به یه تب بنده.....حالا اگه زندگی شروعش بخواد فقط بخاطر ظاهر باشه که یا حادثه مثل یه تصادف یا حتی یه بیماری میتونه همه چیز رو از هم بپاشه...علت اینکه افراد اینقدر سطحی نگر هستن به نظر من از عدم شناخت اوناست....تو هر مورد دیگه ای هم به جز ازدواج بخوایم بهش نگاه کنیم ممکنه در زندگی روزانه خودمون هم همین سطحی نگریها رو نسبت به خیلی مساءل دیگه داشته باشیم...البته بعضی آدما انگار ذاتن آدمای سطحی هستن یعنی کلا اهل فکر کردن و وارد شدن به عمق موضوعات نیستن...یه بار یه جمله خوندم برام جالب بود که اینجوری گفت: کسی تمام هم و غمش تو ست کردن رنگ رژ لبش با لباسشه نمیتونه برای یه زندگی مناسب باشه(البته دقیق جمله ش یادم نمیاد ) ولی هر چی بود بار معنایی خوبی میتونست همراهش داشته باشه....حالا هم اگر کسی بخواد در زندگیش فقط همه چیز زندگیش تو ظاهر خلاصه بشه هم تو زندگی نمیشه جز این انتظار داشت که بعد از طاس شدن شوهرش بره طلاق بگیره...البته منکر این هم نمیشم هر کسی این حق رو داره که انتظار داشته باشه همسرش ظاهر مقبول و یا حداقل زیبایی رو داشته باشه.....ولی اگر به خودش اجازه و فرصت شناخت بده و بعد تصمیم بگیره شاید بتونه اگر انتخاب میکنه حداقل انتخاب درست تری داشته باشه
سلام
ممنون از نارون عزیز
زیبایی یک نعمتیه که خداوند اونو به بعضی ها بیشتر داده و به بعضی ها کمتر.
در هر صورت داشتن این نعمت هم مثل بقیه نعمتها خوشاینده.
این قضیه رو از هر بابی در نظر بگیریم مثلا تو ادبیات از نظر یه شاعر زیبایی رو نکو وصف میکنه،علم پزشکی روز به روز داره تو این جهت گامهای بلندی میگیره. تو فقه هم زیبایی برا امام جماعت یکی از شرایطه ، خلاصه همه جا زیبایی ظاهر مطرحهه.
این خیلی طبیعیه که یه مرد از طاس شدن بخواد کمی برنجه که این هم مثل همه موارد دیگه تو آدما شدت و ضعف داره ولی فکر نکنم مردی از این وضعیت راضی باشه! یا از داشتن پرمویی دلخور باشه.
زیبایی و حفظ زیبایی برای خانمها مهمتره ، بخصوص در سنین بالاتر البته به نظر من.
در انتخاب همسر هم برای آقایان نسبت به خانمها انتخاب همسر زیبا مهمتره ، برا خانمها هم مهمه ولی اولویتهای اول یا به این صورت که نقش تعیین کننده در انتخابشون داشته باشه رو نداره. ولی تا این حد که به طلاق و طلاق کشی برسه اصلا درست نیست. اتفاقا به بعضی آقایون خیلی هم میاد.
در مورد استفاده از لوازم آرایشی : مصرف لوازم آرایشی هم اگر فرهنگ مصرفش رعایت بشه لازمه که باشه، حتی برا آقایون. مدل مو ، سبیل ، دم خط،... برا آقایون نوعی آرایشه خب که ممکنه تو مد هم قرار بگیره.
درود
بحث کاملا شفاف و واضحه
درنگاه اول هر شخصی به دنبال سلیقه خودش میره ...ممکنه سلیقه من و برادرم یکی نباشه پس مهم نیست که کسی پر مو باشه یا کم مو...مهم اینه که در نگاه طرف مقابل مقبول بیاد...
از طرف دیگه آراستگی متناسب با فرهنگ و شخصیت افراد برای خانمها و پیراستگی برای آقایون لازمه تا باعث ایجاد آلودگی تصویری در جامعه نشه...هر آرایشی یک تعریفی برای شخص داره که در اصل شخص با نوع آرایشش خودشو معرفی میکنه...حالا میتونه بد معرفی کنه یا میتونه با شخصیت معرفی کنه
پس مقبولیت ظاهری در درجه اول و پس از اون اخلاق و هویت و شخصیت انسانها مهمترن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
ضمن تایید شدید و اکید سخنان دکتر خودمون
اصلا اون کچلی و تاسی مخصوص عده ی بسیار کم و محدودی است
ماشالا نباشه!! من یادم نمیاد به آینه نگاه کرده باشم!!
ولی برخی از جنس های مخالف!! چنان خود را در آیینه نگاه می کنند که گویی آن آیینه ی بدبخت انان را مثل سفید برفی و هفت کوتوله!!!! نیاورده است!
سلام
اگه شما جای اون عده محدود بودین چی ؟
آیا ظاهر شما به شما اعتماد به نفس میده ؟
معیار شما برای انتخاب همسر چیه ؟ اولویت ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نیماماهان
درود
بحث کاملا شفاف و واضحه
درنگاه اول هر شخصی به دنبال سلیقه خودش میره ...ممکنه سلیقه من و برادرم یکی نباشه پس مهم نیست که کسی پر مو باشه یا کم مو...مهم اینه که در نگاه طرف مقابل مقبول بیاد...
از طرف دیگه آراستگی متناسب با فرهنگ و شخصیت افراد برای خانمها و پیراستگی برای آقایون لازمه تا باعث ایجاد آلودگی تصویری در جامعه نشه...هر آرایشی یک تعریفی برای شخص داره که در اصل شخص با نوع آرایشش خودشو معرفی میکنه...حالا میتونه بد معرفی کنه یا میتونه با شخصیت معرفی کنه
پس مقبولیت ظاهری در درجه اول و پس از اون اخلاق و هویت و شخصیت انسانها مهمترن
سلام
اونطور که متوجه شدم شما معتقدین پشت مقبولیت ظاهری چیزهای مهمی نهفته هست ، درسته ؟
میتونین برامون مقبولیت ظاهری رو تشریح کنین
ممنون [golrooz]
بله درسته در ابتدا ظاهر هر انسانی دیده میشه و نه سجایای اخلاقیش ...پش اول از ظاهر باید مقبولیت داشت و بعد به دنبال مشخصه های بسیار مهمی مثل اخلاق و شخصیت و غیره رفت.
همونطور که گفتم انسانها بر اساس سلایقشون و معیارهاشون درباره هر چیزی نظر میدن یا انتخاب میکنن...ممکنه بنا به سلیقه من یه شخصی ظاهر نامناسب داشته باشه ولی به سلیقه برادرم هون شخص ظاهرش مناسب باشه البته در حالت استاندارد و نه موارد خاص که نمیشه انقولت آورد
سلام بر دوستان[golrooz]
زیبایی یه نعمت خدادادی هست که به نظرم در جنس مونث خیلی نمود داره چون خلقت زن اساسا برپایه زیبایی و ظرافته.
زشتی و یا زیبایی کلا یه امر سلیقه ای هستش که با توجه به افراد مختلف فرق میکنه.
به نظرم همون قدر که سفید شدن موها برای خانم ها مهمه برای آقایون هم ریزش مو اهمیت داره و ممکنه اعتماد نفسشونو تحت تاثیر قرار بده
در مورد آرایش خانم ها هم باید بگه اون دسته از خانم هایی که خیلی آرایش میکنن و دائم جلو آینه اند از اعتماد به نفس لازم برخوردار نیستند و چهره واقعی شونو قبول ندارن
یه عده از اونا هم برای جلب توجه جنس مخالفشون این کارو انجام میدن غافل از اینکه این سبک از آرایش نه تنها به نظر سایر خانم ها مناسب نیست از نظربسیاری از آقایون هم زشت تلقی میشه
البته آرایش این روزها دیگه مختص خانم ها نیست هرچند که بیشتره اما هستند آقایونی که به این سبک از آرایش روی آوردن
یه عده از این افراد چه خانم ها و چه آقایون به دلیل کمبود اعتماد به نفس همچین کاری رو انجام میدن و یه عده هم هستند که پیرو مد اند واین سبک از آرایش رو می پسندند[golrooz]