پاسخ : برګزاری کنسرت موسیقی نخبګان جوان ولی بدون تصوبر با همکاری شما :
واسه گیتار سه فاز هم روی من حساب کنید.اختراع خودمه با برق سه فاز کار می کنه...[nishkhand] از شوخی گذشته واقعا کار بزرگیه من واقعا هیجان زده شدم. منم یه گیتار کلاسیک یاماها C-40 تو خونه دارم دلم میخواد زدن باهاشو یاد بگیرم. باعث افتخاره در کنارتون باشم.
سلام دوستان عزیزم من به کوسیقی علاقه زیادی دازم اما متاسفانه آشنایی با ساز خاصی ندارم اگر کاری از دستم بیاد با کمال میل در خدمتتون هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
وقتتون به خیر و شادکامی ان شاء الله
http://www.uc-njavan.ir/images/o998knly4xl5puzk8pd.jpg
امروز تصمیم ګرفتم بخشی رو پایه ریزی کنم که به همکاری تمامی شما نیازمندم ، ماجرا از این قرار است که در یک مدت مقرر یک ملودی برای سازهای مختلف قرار میدیم که نوازندګان ګرامی باید اون قطعه رو در منزل با سرعت ګفته شده تمرین کرده و صحیح اون رو ضبط کرده و در تاپیک قرار دهند .
زمانی که تمامی آنها توسط شما نواخته و ګذاشته شد به فرد دیګری نیاز است که این آهنګ ها را با هم ادغام کرده و به اصلاح قطعه بپردازد و آن را تدوین کند .
باید شاهد استقبال خوب شما باشم تا کار آغاز شود ، لطفاً اګر قصد همکاری دارید ، همکاری خودتون رو اعلام کنید .
علی(ع) یارتون .
http://www.uc-njavan.ir/images/7wulj3mi1mooferxj.gif
جملات و سخنان بزرگان درباره موسیقی
http://www.kelishe.com/wp-content/up...bout-music.jpg*
تصور آدمی هرگز در موسیقی گم نمی شود.
ژرمن ریجر
*
*
سعی من بر آن است که رنگ ها را بر بوم همچو کلمات در شعر یا نت در موسیقی بکار گیرم.
خوان میرو
*
آنجا که سخن باز می ماند موسیقی آغاز می گردد.
هانری هانیه
*
*
موسیقی ابتدا وانتهای زبان است ، همانطور که : احساسات ابتدا وانتهای عقل است . افسانه آغاز و پایان تاریخ است و عشق شروع وختم شعر.
گلوک
*
*
کسانی که موسیقی را صرفا برای موسیقی کار می کنند از خود موسیقی نیز چیزی نخواهند فهمید.
هانس آیسلر
*
*
موسیقی تند نویسی احساسات است .
لئو تولستوی
*
*
موسیقی از فکر تراوش می کند و به قلب می نشیند .
بتهوون
*
*
موسیقی از آنچه که ناگفتنی است و اختفای آن ناممکن ، حکایت می کند .
ویکتور هوگو
*
*
مردی که در درون خویش موسیقی ندارد و نوای خوش و دلنشین ، او را دگرگون نسازد ، برای خیانت ، توطئه و غارتگری مناسب می باشد و هیچ کس نباید به او اعتماد کند .
شکسپیر
*
*
علت اینکه ما از موسیقی خوشمان می آید این است که در دنیای رؤیاها و احلام خود فرو می رویم ،طبایع عالی موسیقی را دوست می دارند لیکن بهتر می دانند که از آن به عنوان وسیله برای دخول در رؤیاهای خویش استفاده کنند .
ویکتور هوگو
*
*
هنر خوراک روان است و هنرمند آفرننده ی آن است ، بارگاه هنر با هیچ جایگاهی درخور ارزیابی نیست .
ارد بزرگ
*
*
هنر خوراک روان است و هنرمند آفرننده ی آن است ، بارگاه هنر با هیچ جایگاهی درخور ارزیابی نیست .
ارد بزرگ
*
*
اهل فرهنگ و هنر ، سازندگان آینده اند .
ارد بزرگ
*
*
در بلند هنگام هیچ نیرویی نمی تواند در برابر فرهنگ و هنر ایستادگی کند .
ارد بزرگ
من عاشقه موسقیمsh_varzeshi12[shaad]ولی خیلی دوست دارم بخونم.خوانندگیشم با من[nishkhand][nishkhand]وای نمیدونید چقد دوست دارم[esteress]
من هم دیگ برای آقا مهدی میگیرم[nishkhand]
سلام مجدد به همګی :
خب دوستان همین قدر نوازنده در این سایت وجود دارد ؟! یا دیګران حاضر به همکاری نیستند ؟! به نظر من که تعداد خیلی کمی هستند !!!
همچنان منتظر اعلام همکاری هستم . [sootzadan]
سلامی دوباره به همه :
با هم فکری یکی از دوستان به این نتیجه رسیدیم که افرادی که قصد همکاری دارند ، یکی از آهنګهایی که دوست دارند رو بنوازند و ضبط کنند ، اګر دوست داشتند در تاپیک قرار دهند اګر نه یا برای من و یا به جناب mosighi ( همکار تالار موسیقی ) ارسال کنند تا سطح دوستان بررسی بشه و متناسب با سطحشون قطعات داده بشه .
امیدوارم نتایج خوبی به دست بیاد .
اګه کسی بازم قصد همکاری داره خوشحال میشم به جمعمون بپیونده .[cheshmak]
در پناه حق .
بچه هاي گل و هنرمند سايت ما به همكاري بيشتري نياز داريم خواهشا همكاري كنيد و اگه فكر ميكنيد كاربراني رو ميشناسيد كه موسيقي كار ميكنن و از اين تصميم مطلع نيستن لطفا مطلع كنيد
از همكاريه همه شما پيشاپيش سپاس گزارم[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosighi
بچه هاي گل و هنرمند سايت ما به همكاري بيشتري نياز داريم خواهشا همكاري كنيد و اگه فكر ميكنيد كاربراني رو ميشناسيد كه موسيقي كار ميكنن و از اين تصميم مطلع نيستن لطفا مطلع كنيد
از همكاريه همه شما پيشاپيش سپاس گزارم[golrooz]
ممنون از شما و تاپیک خوبتون
میگم ای کاش می گفتید که سبک آهنگی که برای امتحان قراره تحویلتون بدیم چی باشه
مثلا پاپ باشه ، کلاسیک باشه چی باشه
و به نظر من بهتر بود برای امتحان یک آهنگ رو انتخاب می کردید و نت اون آهنگ رو برای همه ساز ها میدادید
چون اینجوری کار ها با هم متفاوت میشه
باز هم هرجوری که صلاح میدونید
موفق باشید
دوستان به احتمال زياد قطعه ي واحدي رو براي تعيين سطح در نظر ميگيريم
منتظر خبر ما باشيد
و اگر دوستاني هستن كه سابقه هنري خاصي در زمينه موسيقي دارن حتما اطلاع بدن