رنگ کبود : احساسات شما بسادگی و ناگهانی تغییر میکند ؛ اغلب تنها هستید ، مسافرت را دوست دارید و انسان صادقی هستید ولی حرف مردم را زود باور میکنید و یافتن عشق برای شما سخت است اما وقتی آن را یافتید وفادار خواهید ماند.
نمایش نسخه قابل چاپ
رنگ کبود : احساسات شما بسادگی و ناگهانی تغییر میکند ؛ اغلب تنها هستید ، مسافرت را دوست دارید و انسان صادقی هستید ولی حرف مردم را زود باور میکنید و یافتن عشق برای شما سخت است اما وقتی آن را یافتید وفادار خواهید ماند.
رنگ سفید : شما آرزو و اهدافی در زندگی دارید و زود حسادت می ورزید ، نسبت به دیگران متفاوت و گاهی اوقات عجیب هستید اما همه این حالت شما را دوست دارند.
ولی من حسود نیستم!
رنگ خاکستری بیشترش در موردم صدق میکنه
رنگ شیری: اهل رقابت و بازی دوست. دوست ندارد ببازد ولی همیشه بشاش است ، شما قابل اعتماد و امین هستید و خیلی علاقه دارید وقت خود را بیرون بگذرانید و با دقت عشقتان را انتخاب میکنید ؛ به سادگی عاشق نمیشوید اما وقتی عشقتان را یافتید تا مدت های طولانی دوستش خواهید داشت.
90درصد درسته
قرمز
14 تیر تا ۲۳ تیر ، ۱۲ دی تا ۲۱دی
رنگ قرمز : با نمک و دوست داشتنی، مشکل پسند اما همیشه عاشق و اینطور بنظر میرسد که مورد محبت نیز باشید ، با روحیه و بشاش اما در همان زمان میتوانید بد اخلاق هم شوید.
منم نقره ای هستم[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][golrooz][cheshmak][cheshmak][cheshmak][cheshmak]
طلایی
دروغه[taane]
چه جالب همیشه نود درصد اینا برای من درست در میاد چرا؟؟؟
الانم کبود شد