پاسخ : نـظـر دانـشجویان مـختلف در مــورد سـوسک !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حانیه جون
خواهش عزیزم. دیگه اینجورین[nishkhand]
نه حانیه جون این جوری نیستن گلم[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آس76
نه حانیه جون این جوری نیستن گلم[golrooz]
خب منم این ففقط برای طنز گذاشتم. همین. قصد بدی نداشتم. ونخواستم کسی ناراحت بشه[golrooz]
هر چی هست موجود خیلی بدیه(البته تو فضای بسته مثل خونه)
پر از میکروبه و من نمیتونم کتمان کنم که ازش نمیترسم
اگه ببینمش جیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــغ و بعدشم فرار
مگر اینکه پای رو کم کنی در کار باشه تا تظاهر کنم ازش نمیترسم[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حانیه جون
خب منم این ففقط برای طنز گذاشتم. همین. قصد بدی نداشتم. ونخواستم کسی ناراحت بشه[golrooz]
منم ناراحت نشدم فقط چون یه نفر رو میشناسم که مهندس برقه گفتم گلم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مایکلا
خدمت همه دوستان سلام و عرض ادب
اگه کسی می تونه روش های مقابله با سوسک رو توضیح بده !!!!!!!
من حاضرم تو قفس درنده ترین حیوان جنگل گیر بیفتم ولی یه حشره از 100 متریم رد نشه !!!![negaran]
دکتر من حاظرم شرط ببندم تاحالا یه حیوان درنده از 100متریتون رد نشده که از سوسک میترسین [nishkhand]
چشمهارا باید شست جور دیگر باید دید [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
دکتر من حاظرم شرط ببندم تاحالا یه حیوان درنده از 100متریتون رد نشده که از سوسک میترسین [nishkhand]
چشمهارا باید شست جور دیگر باید دید [nishkhand]
شرطتونو باختید !!!
با اجازتون من زیاد با حیوانات سرو کارداشتم (به خاطر رفت و آمد در مناطق حفاظت شده )
حتی گرگ هم به من حمله کرده برادر بزرگوار [shaad]در کل حیات وحشو به جز حشراتش دوست دارم !!!
"در پناه حق"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مایکلا
شرطتونو باختید !!!
با اجازتون من زیاد با حیوانات سرو کارداشتم (به خاطر رفت و آمد در مناطق حفاظت شده )
حتی گرگ هم به من حمله کرده برادر بزرگوار [shaad]در کل حیات وحشو به جز حشراتش دوست دارم !!!
"در پناه حق"
[nishkhand] باختم که [nishkhand] خب پس یجور دیگه به قضیه نگاه میکنیم.شما تجربه ی برخورد و حتی حمله ی حیوان وحشی رو دشاتید و شناخت پیدا کردید.پس نیاز به شناخت نسبت به این موجودات هم دارید تا اینطوری فراری نباشید [nishkhand]
اخه جور در نمیاد...انسان با 70 کیلو وزن و حداقل 160 سانت قد با دیدن یک موجود خنثی (منظورم بی ازار) فرار کنه و جیغ بزنه و بترسه.
اگه برید تو یه اتاق 2در 2 که کف و دیوارش سرامیک باشه هیچ راه فراری نداشته باشید و چندتا سوسک بندازن تو اتاق مطمئن باشید ترستون میریزه [nadidan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
[nishkhand] باختم که [nishkhand] خب پس یجور دیگه به قضیه نگاه میکنیم.شما تجربه ی برخورد و حتی حمله ی حیوان وحشی رو دشاتید و شناخت پیدا کردید.پس نیاز به شناخت نسبت به این موجودات هم دارید تا اینطوری فراری نباشید [nishkhand]
اخه جور در نمیاد...انسان با 70 کیلو وزن و حداقل 160 سانت قد با دیدن یک موجود خنثی (منظورم بی ازار) فرار کنه و جیغ بزنه و بترسه.
اگه برید تو یه اتاق 2در 2 که کف و دیوارش سرامیک باشه هیچ راه فراری نداشته باشید و چندتا سوسک بندازن تو اتاق مطمئن باشید ترستون میریزه [nadidan]
منم نمیدونم داستان چیه! من خودمم به سوسک فوبیا دارم بخدا نه از مارمولک میترسم نه گربه نه سگ. سگ که اصلا. حتی یه بار با یک عقرب هم مواجه شدم ولی هیچ ترسی نداشتم. با دیدن هیچ موجودی و کلا هیچ اتفاقی جیغ نمیزنم..
ولی سووووووووووووووووسک! ببینم جیییغ فرار......
شب مواجهه با سوسک هم خوابشو میبینم! [nadidan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
من نمی ترسم فقط ازش متنفرم ،به جای فرار هم میکشمش [nadidan] ولی بعد از اون زندگیم 24 ساعت مختل میشه [negaran]
70 کیلو ؟؟؟؟ چه خبره !!!!!
برخورد با نیش حشرات آزاردهنده تر از چنگال درندگانه !!!
خب هر کس تو زندگی از یه چیزی متنفره و تنفر به تدریج برای عده ای ترس رو به وجود میاره ،توی اتاق پیشنهادی شما هم یه بلایی سر خودم میارم [nishkhand]
"در پناه حق"
خانوما آروم هستن، همیشه میخوان با صبر و حوصله کاراشون انجام بدن. از چیزای سریع خوششون نمیاد...
سوسک مارمولک واکنش های سریعی دارن و در کل اینا اگر سرعتشون پایین بود، هیچی خانومی ازشون نمیترسید...