پاسخ : گزارش و مصاحبه با پسران آرایش کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nkhoshdel
دکتر عزیز به نظر من اینگونه افراد از کمبود محبت در میان خانواده رنج میبرند و الگوپذیری اینگونه افراد ابتدا از خانواده شروع میشود اینکه در خانواده ممکن است بیشتر به یک جنس توجه شود و باعث این میشود که دگرگونی شخصیت در فرزندها ایجاد گردد و به نظر من اگر والدین توجه داشته باشند که با چه افرادی در ارتباط باشند خیلی در الگوپذیری فرزندانشان موثر است اگه توجه کنیم در خانواده های تحصیل کرده و والدینی که از ابتدا برای فرزند برنامه ریزی درستی اعم از درسی یا ورزشی و... دارند به ندرت با این مشکل مواجه هستند و این که متاسفانه در جامعه ی ما امکانات مناسبی برای جوان ها وجود ندارد و این باعث گرایش ان ها به خودنمایی ظاهری که ناشی از عدم اعتماد به نفس و کمبود محبت و عدم پذیرش ان ها از سوی افرادی که دوستشان دارند می شود. به امید ان که جوانان ما به خودباوری برسند .
[taajob][taajob][taajob]
نه بابا اعتماد به نفس چیه دیگه!!!
اینا رو باید ببرن به پادگان های جنوب و جنوب غرب و ازشون تو وسط تابستون بیگاری بکشن!
که بفهمن تغییر جنسیت ظاهری خوب نیست :-&<):)B-):|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
با زدن درست نمیشه!! ذات که خراب باشه...
اینا رو باید بزاریم تو دیگ و بعدش بزاریم رو آتیش >:)
درست میشه هیچ کسی ذاتش خراب نیست من یکروزه تضمینی ادمشون میکنم[khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
درست میشه هیچ کسی ذاتش خراب نیست من یکروزه تضمینی ادمشون میکنم[khande]
اصلا چطوره نفری یکی ازینا رو برداریم بینیم کدوم زودتر این دخترا(پسرا) رو آدم میکنه؟؟
من میخوام عکس اولیه رو بردارم b-):-&
میخوام انقد بدوئونمش و با پوتین رو انگشت دست و دماغ و لبای سرخش!! راه برم!>:)
که اصلا ازین لوازم مسخره ی آرایش الرژی بگیره b-) <):)
باید ببریمشون پادگان چهل دختر تا ادم بشن......[nishkhand][nishkhand][khande][khande]
به نظر من حس جلب توجه شدن مهمترین عامل این مسئله است و این برمی گرده به فرهنگ نامناسب خانواده و جامعه در برخورد با این افراد قبل از گرایش به این وضعیت
[QUOTE=Team Sar Dadbin;500748]اصلا چطوره نفری یکی ازینا رو برداریم بینیم کدوم زودتر این دخترا(پسرا) رو آدم میکنه؟؟
من میخوام عکس اولیه رو بردارم b-):-&
میخوام انقد بدوئونمش و با پوتین رو انگشت دست و دماغ و لبای سرخش!! راه برم!>:)
که اصلا ازین لوازم مسخره ی آرایش الرژی بگیره b-)
اره خوبه همچین بزنیمشون که عمرا دیگه سمت این جنگولک بازیها برن[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
اینجور کارها فقط نتیجه یک چیز هست لوس کردن وقتی بخوابونی در گوش همچین پسری برق از چشاش بپره مثل ادم میشه دیگه .اینا از بیکاری به این روز هستن کار ندارن میرن بزک میکنن وگرنه ادمی که کار داره و زحمت میکشه از این جنگولک بازی ها در نمیاره.[khande][nishkhand]
چقدر خشن.اینها برای این کارشون تقویت دریافت کردن.یادمون نره عادات ما به خاطر تقویت یا تنبیه هایی که بعد از انجام اون کار دریافت کردیم.مثلا وقتی این آقا با این ظاهر جلب توجه میکنه و دختر یا پسرهای بیشتری بهش نگاه می کنن،این امر تقوبتیه برای تکرار این کار
*خوشا به حال کسی که به اصلاح عیب های خود مشغول بوده و نگران عیب دیگران نباشد (حضرت محمد ص )
سلام دوستان
بنظرم افراد هر نوع ارایش و طرز قیافه ایی رو که دارن به خودشون مربوطه اون تفکر اونا و همچنین شخصیت وناست
وبه قوله خودمون با اون تبپ حال میکنن
دیگه درست و غلط بودنش به ما مربوط نیست
گناه دیگرانم پای ما نمینویسن پس بذارید هر کاری دوست دارن بکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
یعنی اینا رو باید همچین بزنی له بشن .خجالتم نمیکشن سست عنصرها[nishkhand]
بد بختی این جاست که این پسراارزش زدن هم ندارن، فکر کن یه همچین ادمای سست عنصری می خوان یک زندگی رو هم اداره کنند [tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo]