پاسخ : ورود زنان به این جزیره ممنوع است!
خعلی جالب بوووووووووووووود[tashvigh]
مگه ما هیولاییم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![shademan]
این چه کاریه؟!!!!!!!!![tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*alien*
خعلی جالب بوووووووووووووود[tashvigh]
مگه ما هیولاییم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![shademan]
این چه کاریه؟!!!!!!!!![tafakor]
نه عزیزم اونا به واقعیت خودشون پی بردن هیولا بودنشون برا اینکه به جامعه صدمه نزنن کناره گیری کردن از اهل ابادی[nishkhand]
اگر دستم به آنها برسد،کاری میکنم که عبرتی برای همه ی مردها شود!sh_dokhtar5
هی اونا همین شما رو با این حرف زدناتون و تهدید کردناتون دیدن که کلا در رفتن از دستتون[khande]
مگر ما چطوری حرف میزنیم؟!!ما باید از دست آنها فرار کنیم!
بچه بیاین یهو شورش کنیم تو جزیره[nishkhand]میگن ووووووووای دختر دختر بدو فرار[khandeshadid][shademan]
فکر خیلی خوبیه!البته اگر من چندتا چاقو و شمشیر و تفنگ با خودم بیاورم!!!sh_dokhtar7
میدونند هیچ زنی بهشون توجه نمیکنه... خودشون رو از زنها پنهان کردند... هاااا[khande][khande][khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dorna dordone
اول سپاس از آن عزیزممم که یه موضوع خوب باز کرد و جای بحث های زیادی میتونه داشته باشه
من شخصی هستم که به عقاید هر فرد و جامعه ای احترام میذارم اما نظر شخصی خودمو هم بیان میکنم
به نظر بنده از منظرهای متفاوتی میشه این موضوع رو مورد بحث قرار داد اما از نظر روانشناسی بیشتر و بهتر
از اونجایی که مغز انسان حکمران جسمشه و اراده ی پروردگار هم این بوده که تفاوت انسان با هر موجود زنده در جهان هستی همین قدرت تعقل و تفکرش باشه پس میتونم بگم این گروه به ظاهر متدین به خاطر طرز فکر و دیدی که به موضوع دین یا عقیده ی مذهبیشون دارن یه چنین زندگی رو انتخاب کردن
چرا که وقتی موضوع اراده ی آدمی مطرح باشه تنها اراده ی خدا میتونه از پسش بر بیاد
این گروه هم به خاطر تفکرات بیش از حد و زیاده روی در امورات اعتقادیشون یه جامعه ی کوچیک و محدود رو ساختند تا از هر چیزی به دور باشند و به اصطلاح مرتکب گناهی نشن اما انسان که اشرف مخلوقاته یک سری نیاز ها در وجودش هست که باید رفع بشه .. و از همه مهمتر اجتماعی بودن و اصل وجودی انسان هستش که هیچ یک از قابلیت ها و تواناییهاش رو نباید بکر بگذاره و باید به نحو احسنت از اون استفاده بشه
پس شیوه ی انزوا و دور ماندن از اجتماع یا به طور اختصاصی در مورد این گروه"از خانومها" شیوه ی صحیحی برای متدین ماندن یا دیندار بودن نیستش .. و عقل و اراده ی آدمی رو زیر سوال میبره
انسان حقیقی کسی هست که با تجارب خودش و به عرصه ی عمل رسوندن قابلیت هاش به ویژه در اجتماع بتونه به تکامل برسه چه در زمینه ی دین و چه دیگر عرصه ها.
ممنون از دید کارشناسانتون ...[cheshmak]
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
به درستی خبر شک دارم![tafakor]
خبر مستنده...میتونید تحقیق کنید!
همراه با عکس هم بود[bihosele]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کاساندان
بفرما!چطور وقتی که من میگفتم که میخواهم یک منطقه به وجود آورم که مردها در آنجا نباشند،همه میگفتند شدنی نیست؟!
اصلا حالا که اینطور است خودم میروم آنجا و آنها را میکشم!
زن ها هر جا که دلشان بخواهند،میروند! آنها ضد زن هستند،ما هم ضد مرد هستیم!
پلیس هایی که در بسیاری از تقاطع های این جزیره حضور
دارند وظیفه دارند که جلوی افراد و موجودات زن نما را بگیرند.
مثل اینکه به این جمله توجه نکردید؟![shaad]