سگ[nishkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
سگ[nishkhand]
monkey
میمون: بسیار کم حوصله و عصبی
دلتان می خواهد هر کاری با سرعت هر چه تمامتر انجام شود. اساساً فردی بی شیله پیله بوده و عاشق این هستید که کانون توجه قراربگیرید. از این رهگذر، منحصر به فرد و بی مانند هستید.
ولى من صبرم زياده ها !!!!!!
موش: تاحدی شیطان، ناقلا و بازیگوش.
برق بازیگوشی در چشمانتان همان عاملی ست که موجب گیرایی و جذابیت بالای شما در نزد اطرافیان و دوستان می شود. بسیار شوخ طبع و بامزه هستید. پس تعجبی ندارد که مردم خواهان همکاری شما بوده و چشم انتظار حضورتان در تمام فعالیتهای گروهی می شوند. از سوی دیگر حساس و دل نازک هستید که این یکی از نقاط ضعفتان است. مردم مجبورند هنگام حرف زدن با شما، درانتخاب کلمات بسیار دقیق و سنجیده عمل کنند. خدا به دادکسی برسد که هنگام روبرو شدن با شما با کلمات بازی کند!
دقیقا حداقل این آخرش کاملا صحیح هست...
کبــــــــــــــوتر
شما سمبلی از رویکرد هر چه پیش آید خوش آید هستید.
ینی هستم؟؟!![sootzadan]
کبوتر: شما سمبلی از رویکرد هر چه پیش آید خوش آید هستید.
اطرافتان هر اتفاقی بیفتد، خوشایند یا ناخوشایند به حالتان فرقی نمی کند. در حقیقت هر جامی روید شادی را می پراکنید. راهبری جمع دوستان همواره بعهده شماست و به وقت نیاز در تسلی بخشیدن به افراد مهارت بالایی دارید. از ریاکاری بیزارید و از افراد ریا کار دوری می کنید، آنها جایی در زندگیتان ندارند. در کارتان بسیار منظم و اهل حساب و کتاب هستید. بنابر این هیچ وقت با انباشتگی و به تعویق افتادن کار مواجه نمی شوید. ولی آگاه باشید: خیلی زود در دام عشق گرفتار می شوید.
منم گربه شدم
موش
من لاک پشتم(خودم نه ها تولدم)
مرسی دوستم خیلی صادق بود لایک[cheshmak][golrooz]