پاسخ : بچه ی کمتر زندگی بدتر ؟؟؟
سلام
حالا یه مسئله ی دیگه .
الان در برخی از بخش هایی مانند سیستان و بلوچستان و کردستان و کلا بخش های وهابی نشین ایران مفتی هاشون فتوا دادن که 4 تا زن بگیرن و 20 تا بچه بیارن . خوب به نظرتون این فاجعه نیست . و گفتن اگه ما تا 30 سال دیگه همین روند یعنی 4 تا زن و 20 تا بچه رو ادامه بدیم میتونیم درصد جمعیتی رو به نفع خودمون برگردونیم و در 30 سال اینده ایران یک کشور وهابی هست .
اصلا یه سوای شما که بچه میارین شما میخواین روزی بچه رو بدید یا خدا . خدا گفته خودش میده . اگه تا 30 سال اینده همین روند ادامه پیدا کنه کشور ما هم میشه مثل سوریه . همش جنگ و خونریزی . شما چند سال پیش یه نمونه رو تو سیستان بلوچستان دید . که چه طور ادم میکشتن . حالا اگه همین روند ادامه پیدا کنه کل کشور وضعیتش میشه مثل سیستان و بلوچستان چند سال پیش یا شاید بدتر .
حالا من نمیگم برید 60 تا بچه بیارید ولی دو سه تا که دیگه میشه . الان مشکل اینجاست که اصلا ازدواجی صورت نمیگیره . اگه ازدواج درصدش بره بالا با همون 2-3 تا بچه هم جمعیت رشد پیدا میکنه .
به همین سادگی [khande]
خب رهبر هم فتوا دادن که همه باید بچه بیارن ولی کسی گوش نکرد!!! [tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
رضا66
به نظر من یه دونه کافی بتونی تامینش کنی بزرگ شد عقده ای نشه ....سالم بزرگ بشه
[golrooz]
خوب مشکل اینجاست که اگه یه دونه هم باشه از جهت های دیگه مشکل بوجود میاد...
مثلا بچه لوس بار میاد ... تنها میشه ... حسرت داره...و غیره!
چند مورد از اطرافیان و آشنایان دیدم که میگم!
اقا کی گفته بچه بده!!من به شخصه نیت کردم11تا پسر بیارم[nishkhand]پسراهم همیشه طرفه مادرشونن[nishkhand]11رای به نفعه من[tashvigh]