پاسخ : شیر دختران ایران باستان*(حتما بیایید!)
http://fungroups.ir/fun/2012/august/...oad%281%29.jpgپرین -بانوی دانشمند ایرانی
او دختر کی قباد بود که در سال 924 قبل از مــیلاد هزاران برگ از نسخه های اوستا را به زبان پهلوی برای آیندگان از گوشه و کنار ممالک اریایی گرداوری نمود و یکبار کامل آن را نوشت و نامش در تاریخ ایران زمین برای همیشه تبت گردیده است.
http://www.weare.ir/wp-content/uploa...0/14_perin.jpg
منیژه بانو
دختر افراسیاب که بیژن سردار معروف ایرانی دلباخته او گردید و به بند اسارت افراسیاب افتاد و به دستور افراسیاب او را به چاهی که به همین نام معروف است انداختند تا سرانجام رستم که خود را به صورت بازرگانی درآورده بود توانست او را نجات بخشد
سلام...[golrooz]
به تاريخ هاي ذكر شده توجه شود...
500 سال بعد از اين تاريخ هنوز در اروپاي فعلي پيامبر به صليب ميكشيدند...
و 1500 سال بعد در عربستان هم بدتر از اون...
و 2500 سال بعد در همينجا رنگ لباس نشانه شخصيت شده است...
ساده است رابطه اي در حد كلاس صفرم اكابر...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
سلام...[golrooz]
به تاريخ هاي ذكر شده توجه شود...
500 سال بعد از اين تاريخ هنوز در اروپاي فعلي پيامبر به صليب ميكشيدند...
و 1500 سال بعد در عربستان هم بدتر از اون...
و 2500 سال بعد در همينجا رنگ لباس نشانه شخصيت شده است...
ساده است رابطه اي در حد كلاس صفرم اكابر...
شما درست میگویید!راستش من زیاد به تاریخ ها توجه نمیکنم برای همین اشتباه شد!خوشحال میشوم اگر از این به بعد هم کمکم کنید!ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
کاساندان
شما درست میگویید!راستش من زیاد به تاریخ ها توجه نمیکنم برای همین اشتباه شد!خوشحال میشوم اگر از این به بعد هم کمکم کنید!ممنون
سلام...[golrooz]
اشتباهي از سمت شما روي نداده است...[golrooz]
اشتباه از امروز ماست كه از گذشته هم به عقب تر و عقب تر رسيده ايم...[nadanestan]
کاساندان – کاساندانهکاساندان تنها همسر کوروش بزرگ، شهبانوی ایران (ملکه جهان) دختر فرناسپه از شاهدختان و دختر فرناسپه هخامنشی از دودمانی بود که از نجبای پارس محسوب می شدند و پدر واجدادش در چند نسل شاه پارسیان بودند. کاساندان ملکه ۲۸ کشور آسیائی بوده و همواره در کنار همسرش کوروش بزرگ پادشاهی میکرده و پس از او نخستین فرد قدرتمند و سیاستمدار دربار هخامنشیان بشمار می آمده است. او ۵ فرزند با نام های کمبوجیه، بردیا، آتوسا، رکسانه و ارتیستونه داشت. هر یک از فرزندان کاساندان و کوروش بزرگ به نحوی در تاریخ هخامنشیان دارای نقش تعیین کننده بوده اند و از نشانه ها چنین بر می اید که آنها از تربیتی خاص برخوردار بودند. به نقل از هرودوت: کاساندان در ۶ نوامبر ۵۳۹ پیش از میلاد فوت کرد و هنگام مرگ وی در بابل ۶ روز همه به سوگواری همگانی فراخوان شدند. کاساندان قبل از کورش درگذشت و بعد از او کورش در اندوهی فراوان ماند و برای همیشه و به احترام همسرش تنهایی را برگزید.
مقبره شهبانو کاساندانه در پاسارگاد، در کنار آرامگاه کوروش بزرگ میباشد.
باورکن تااینکه قبل از این مطلب وببینم میخواستم ازت بپرسم چرا اسم کاربریت کاساندانه
سلام
ممنون بابت مطالب
این مطالب به صورت یکجا هم وجود داره که در دسترس باشه؟ مثلا به صورت کتاب؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TERRORIST
سلام
ممنون بابت مطالب
این مطالب به صورت یکجا هم وجود داره که در دسترس باشه؟ مثلا به صورت کتاب؟
درود.
راستش اولین بار پدرم تمام این مطالب را برایم از اینترنت جمع آوری کرد و به صورت جزوه ای برایم چاپ کرد و حالا من دارم کم کم از سایت های مختلف پیدایشان میکنم!البته بعضی سایت ها عکس های (تقریبا) اصلی خودشان را نگذاشته اند و تصویر ها را جا به جا گذاشته اند که من آنها را مرتب میکنم و میگذارم!یک اشکال هم وجود دارد و این است که من در تاریخ ها ضعیف هستم و دقیقا نمیدانم که هر کدام از اتفاق ها در چه تاریخی صورت گرفته!اگر منبع خوبی پیدا کردم حتما به همه معرفی خواهم کرد! البته فکر نمکنم کتابی درباره ی زندگینامه های این بانوان در ایران وجود داشته باشد!
فرانّـــک
همسر آبتین و مادر فریدون که در رهاندن و زنده ماندن فریدون از دست دژخیمان ضحاک رنجها برد و در به قدرت رسیدنش نقش اساسی داشت.
http://www.pic.tooptarinha.com/image...r8xnkp2sk5.jpg
زربانو : سردار جنگجوی ایرانی . دختر رستم و خواهر بانو گشسب . او در سوار کاری زبده بوده است که در نبردها دلاوری ها بسیاری از خود نشان داده است . تاریخ نام او را جنگجویی که آزاد کننده زال – آذربرزین و تخوار از زندان بوده است ثبت کرده
http://parsiandej.ir/webhaa/ahura/بانو-گشنسب.jpg
بانو گشنسب : دختر دیگر رستم – خواهر زربانوی دلیر . نام بانو گشسب جنگجو در برزونامه و بهمن نامه بسیار آمده است . یکی از مشهورترین حکایت های او نبرد سه گانه فرامرز – رستم و بانوگشسب است . او منظومه ای نیز به نام خود دارد که هم اکنون نسخه ای از آن در کتابخانه ملی پاریس و در کتابخانه ملی بریتانیا موجود است