پاسخ : نقش پدر در تربیت دختر چقدر است؟
سلام
خب من كمى تا قسمتى و شايد بيش از قسمتى شبيه پدرم هستم [sootzadan] در كل شبيه پدرم هستم
خب دختر مهر و عطوفت را از مادر و مستقل بودن رو از پدرش ياد ميميرم ، ولى من هر ٢ تاشو از پدرم الگوبردارى كردم
من خيلى دوست داشتم يه دختر آزاد و يا مستقل باشم و پدرم هم هميشه پشتم بود و هست !
البته اينم ناگفته نماند كه پدرم اعتقاد داره يه دختر بايد از پس خودش بربياد
پدر من برخلاف k.ahmadi هيچ وقت منو همراه خودش براى ياد دادن كارا نميبرد و هر وقت ازشون ميخواستم ميگفت خودت برو ياد ميگيرى
الان هم همچين ايده اى دارن كه من بعضى وقت ها اينجورى ميشم [taajob2]
الان هم هركى برخورداى منو ميبينه ميگه با بابات يكى هستى ! خيلى بده ها نه !!!!!!!!!!!!!!!![nishkhand]
نقش هردوتاشون..چون پدر که همش خونه نیست پس نقش تربیت وخیلی چیزهای دیگه مادر به عهده داره
سلام اره من موافقم و ازتون تشکر میکنم
کلا ما باهم صمیمی هستیم.با منم همین برخوردومیکنن.و میگن دیگه باید مستقل باشی دیگه بسه لوسی[nishkhand]میگن18سالته باید رو پای خودت بیاستی.منم باهاشون موافقم ولی یه ذره سخته[nadanestan]خلاصه رابطه ی ما باهم خوبه.با مادرم خیلی خیلی بیشتر از پدرم صمیمی هستم[tafakor]همین دوسشون دارم.درضمن از گفتن حرفام توی خونه نمیترسم چون فضای خونمون جوری هستش ک میتونیم با هم مسائلو حل و فصل کنیم[shaad]همین[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
کلا ما باهم صمیمی هستیم.با منم همین برخوردومیکنن.و میگن دیگه باید مستقل باشی دیگه بسه لوسی[nishkhand]میگن18سالته باید رو پای خودت بیاستی.منم باهاشون موافقم ولی یه ذره سخته[nadanestan]خلاصه رابطه ی ما باهم خوبه.با مادرم خیلی خیلی بیشتر از پدرم صمیمی هستم[tafakor]همین دوسشون دارم.درضمن از گفتن حرفام توی خونه نمیترسم چون فضای خونمون جوری هستش ک میتونیم با هم مسائلو حل و فصل کنیم[shaad]همین[nishkhand]
سلام
بهتون تبریک میگم با داشتن چنین والدینی. انشاله سالم باشن همیشه.
مریم جون اگه یه روز پدرتون بهتون بگن دیگه نباید از نت استفاده کنی، شما چه برخوردی میکنین؟
آیا راحت قبول میکنین یا دلیل می خواین؟
آفرین!
قول میدم با دخترم(اینده!!) رابطه ی حسنه!! ای داشته باشم
آفرین آفرین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
سلام
بهتون تبریک میگم با داشتن چنین والدینی. انشاله سالم باشن همیشه.
مریم جون اگه یه روز پدرتون بهتون بگن دیگه نباید از نت استفاده کنی، شما چه برخوردی میکنین؟
آیا راحت قبول میکنین یا دلیل می خواین؟
جااااااااااااانم؟[tafakor]اصلا همچین چیزایی ازم درخواست نکرده و فکر نکنم ک بکنه![nadanestan]نمیدونم چه واکنشی نشون میدم[nadanestan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
maryam kia
جااااااااااااانم؟[tafakor]اصلا همچین چیزایی ازم درخواست نکرده و فکر نکنم ک بکنه![nadanestan]نمیدونم چه واکنشی نشون میدم[nadanestan]
مثال بود عزیزم.چون میدونم تا حدودی وابسته به نت هستی این مثال رو زدم.
موارد دیگه ای ممکنه به همین صورت باشه .
اگه درخواستی داشته باشن، با روابطی که شما دارین با خانواده اتون احتمالا شما راحت می پذیرین.[cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
مثال بود عزیزم.چون میدونم تا حدودی وابسته به نت هستی این مثال رو زدم.
موارد دیگه ای ممکنه به همین صورت باشه .
اگه درخواستی داشته باشن، با روابطی که شما دارین با خانواده اتون احتمالا شما راحت می پذیرین.[cheshmak]
نه زیادم وابسته به نت نیستم[nishkhand] اگه گوشیمو ازم بگیرن دیوونه میشم[khande]درضمن من هیچ وقت درخواستشونو به راحتی قبول نمیکنم بیشتر اونا هستن ک قبول میکنن[shademan]