پاسخ : فحشای مجازی و روسپیگری اینترنتی ، مدل مدرن روسپیگری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
این چیزای نیست که منو شماحل کنیم
خب آره نه به صورت کلی.اما ما هم مسئولیم ما توی این جامعه همه به عنوان یه شهروند حتی مسئولیت های کوچیک خودمونو انجام نمیدیم
ما پدرای آینده ایم خیر سرمون و شما مادرای آینده[nishkhand] حداقل دلمون بسوزه واسه بچه هامون در آینده که نمیتونیم یه محیط سالم روانی براشون ایجاد کنیم مگه جامعه از کیا تشکیل شده؟از منو شمادیگه.وقتی منو شما اینوبگیم بقیه افراد هم اینومیگن و بالاخره باید یقه کیو گرفت آخه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MILAD KHAN
خب آره نه به صورت کلی.اما ما هم مسئولیم ما توی این جامعه همه به عنوان یه شهروند حتی مسئولیت های کوچیک خودمونو انجام نمیدیم
ما پدرای آینده ایم خیر سرمون و شما مادرای آینده[nishkhand] حداقل دلمون بسوزه واسه بچه هامون در آینده که نمیتونیم یه محیط سالم روانی براشون ایجاد کنیم مگه جامعه از کیا تشکیل شده؟از منو شمادیگه.وقتی منو شما اینوبگیم بقیه افراد هم اینومیگن و بالاخره باید یقه کیو گرفت آخه؟؟
حرفتون درست اما منو شما خیلی کمیم.اما اونا زیادن.مطمئن باش فرزندماهم به حرف ما گوش نمیده ما که الان اینیم اونا چی میخوان بشن[tafakor]
اگه منو نوعی که میخوام بسازم یجارو سالم اما دور برم سیاهی هیچ وقت بیشتر از خودم نمیتونم جلو برم مگه حداقل 10مث من باشه نیست
مطمئن باش
خوب به نیازای بچه هامون جواب ندادیم.اونجوری که باید بهشون نرسیدیم و اخرش این شد...
واقعا احمقانه س...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
"golbarg"
حرفتون درست اما منو شما خیلی کمیم.اما اونا زیادن.مطمئن باش فرزندماهم به حرف ما گوش نمیده ما که الان اینیم اونا چی میخوان بشن[tafakor]
اگه منو نوعی که میخوام بسازم یجارو سالم اما دور برم سیاهی هیچ وقت بیشتر از خودم نمیتونم جلو برم مگه حداقل 10مث من باشه نیست
مطمئن باش
آقا من تسلیمم[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MILAD KHAN
آقا من تسلیمم[nishkhand]
سلام
تسلیم بودن نداره که ، هر کس باید از خودش شروع کنه ، حرفتون در ابتدا کاملاً صحیح بود و من قبول دارم ، داستان این با داستان زباله ریختن تفاوت خاصی نداره همون طور که هر کس خودش زباله نریزه ، فرهنګ سازی میشه ، اینم همون طور هست !!! ما بقیش بماند که از عهده ی ما خارج هست یا خیر ...
هر کس باید خودش رو بسازه ، این وظیفه ای هست که بر دوش همه ی ما هست خواه لا خواه ...[sootzadan]