نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگ میخونم اهنگ میسازم پیانو و کیبرد کار میکنم و در کارتینگ مقام دارم
نقل قول: نوشته اصلی توسط s..n..a اهنگ میخونم اهنگ میسازم پیانو و کیبرد کار میکنم و در کارتینگ مقام دارم میخونی[khande] کارتینگ[khande]
نقل قول: نوشته اصلی توسط parnian 80 نمیدونم باید همشو می نوشتیم!طناب زنی حرفه ای،شنا،خیاطی،غلاب بافی،بافتنی و یکمی گلدوزی و زبان انگلیسی و پیانو و .... فعلا دیگه یادم نمیاد! میگن از هر انگشت طرف هنر میریزه ...قضیه شماس....باریک [nishkhand]
نقل قول: نوشته اصلی توسط امیربیگی میخونی[khande] کارتینگ[khande] شوخش اونم بامن میدونی کهذمن زود ناراحت میشم بله این دوتا هم هست تا حالا من رو نشناختی
نقل قول: نوشته اصلی توسط s..n..a شوخش اونم بامن میدونی کهذمن زود ناراحت میشم بله این دوتا هم هست تا حالا من رو نشناختی یه بار سرکلاس خوندی داشتیم کر میشدیم
نقل قول: نوشته اصلی توسط parnian 80 نمیدونم باید همشو می نوشتیم!طناب زنی حرفه ای،شنا،خیاطی،غلاب بافی،بافتنی و یکمی گلدوزی و زبان انگلیسی و پیانو و .... فعلا دیگه یادم نمیاد! قلاب نه غلاب .
نقل قول: نوشته اصلی توسط امیربیگی یه بار سرکلاس خوندی داشتیم کر میشدیم مستر من نیودم رسول بود من رپ و خارجی میخونم
نقل قول: نوشته اصلی توسط s..n..a مستر من نیودم رسول بود من رپ و خارجی میخونم خارجی دقیقا کجایی میشه [khande] حتما یه توپ دارم قل قلیه را به زبان خودت میخونی
نقل قول: نوشته اصلی توسط 171717 قلاب نه غلاب . بله ببخشید
باشه خیای باحالی منم بدم