پاسخ : مهریه عجیب این عروس خانم در تهران خبر ساز شده است ! بخوانید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
بله درست. اما فکر نمیکنین که چنین اعتقاداتی باعث رواج زندگی ساده ای میشن؟
فکر نمیکنین زندگیی که با مهریۀ سنگین بخواد جوش بخوره و بخاطر مهریۀ سنگین بخواد رو پا بمونه زندگی نمیشه؟
نیت شروع زندگی باعث چنین انتخاب هایی میشه
میبخشین که اینو میگم اما بیشتر خانواده ها مهریه نمی نویسن بلکه طلاقیه می نویسن. ینی با این دید مهریه رو تعیین می کنن که دختراشون بتونه با فشار زندگی رو به مرد بقبولانه یا بخاطر مهریه مرد نتونه طلاق بده یا ... این که مهریه نمیشه همون طلاقیه است. اینطور نیس؟
اگه می دونیم این پسره نمی تونه بدون مهریه زندگی سالمی رو به دخترمون هدیه کنه چرا چنین پسری رو باید قبول کرد چه برسه به اینکه مهریه سنگین تعیین کنیم.
اقا عبدالله گفته هاتون کاملا درست و متین
ولی گفتم باید شرایط رو در نظر گرفت
هر ادمی یکی نیست
ممکنه اون ادم منتظر این فرصت باشه واسه سوئ استفاده
یا هر چیری دیگه ایی
اینها ثواب اخروی رو هم در نظر گرفتن که ازدواجشون باعث پیش برد اهداف دنیوی و اخروی شون باشه
ولی الان هدف از ازدواج فقط شروع زندگی که بگن مام سرو سامون گرفتیم همین
ولی برای چنین تصمیمی باید همه ی جوانب رو در نظر گرفت
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
بله ولی صد در صد مطمئنم بزرگ که شدم حاضر به انجام همچین کاری هستم شک نکنید.
خب شما اینو قبول میکنید ولی همسرتونم اینو قبول میکنن یا نه به اینم فکر کنید[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام
حالا کدوم یک از خانمهای سایت حاضرن چنین کاری رو انجام بدن؟ بدون توجیه و اما و اگر
من هم حاضرم چنین کاری کنم البته اگر طرف مقابل از لحاظ مواردی همچون ایمان، اخلاق، ظاهر، تحصیلات و... عالی و کامل و بی عیب ونقص باشه..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alpha110
خب شما اینو قبول میکنید ولی همسرتونم اینو قبول میکنن یا نه به اینم فکر کنید[nishkhand]
مجبوره قبول کنه دیگه[nishkhand]
در زمان حال و با فرهنگ فعلي مهريه مساويه با گارانتی ؛ و گارانتی؛ ضمانت خريد شماست؛ ازدواج های مرسوم فعلی ما دقيقا يک معامله با ريسک بالاست و دختر قيمت گذاری ميشه که رسما به فروش برسه (بلانسبت بانوان و دوشیزگان والا مقام و محترم) جای تاسف و گريه داره چنين توهين بزرگی به شخصيت زن ايراني
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام
حالا کدوم یک از خانمهای سایت حاضرن چنین کاری رو انجام بدن؟ بدون توجیه و اما و اگر
من که حاضر نیستم چون بااین اوضاع شوهرم نون شبم نداره بیاره خونه که بچه هام بخورن
اون فرق داره یه عمل میکنن 5میلیون میگیرن ما بدبخت بیچاره ها شوهرامون حقوق کارمندی خیلی باشه900تومن .بنظرشما میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به جون خودم من تصمیم گرفتم درکنار سکه یه همچین چیزی هم بذارم...[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام
فکر کنم منم این کارو قبول کنم چون به اعتقاد من ازدواج معامله نیست که واسش نرخ تعیین کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parnian 80
مجبوره قبول کنه دیگه
خوشم مياد استقلال طلبي عاليي داريد به منم از اين جور رفتارا ياد بديد .[khande][khande][khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alpha110
خوشم مياد استقلال طلبي عاليي داريد به منم از اين جور رفتارا ياد بديد .[khande][khande][khande]
کلاسام از اول تیر شروع میشه[nishkhand]