نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط H37 ایول دمت گرم[khande][khande][khande] - - - به روز رسانی شده - - - بهتره اشتباهاتتون رو قبول کنید[nishkhand][nishkhand] خیلی زشته آدم شخصیت خانم ها رو زیر سوال ببره
نقل قول: نوشته اصلی توسط setayesh7777 خیلی زشته آدم شخصیت خانم ها رو زیر سوال ببره بله چرا انقدر برا جاستین ترول میسازید مگه خودتون خواهر مادر ندارید
نقل قول: نوشته اصلی توسط setayesh7777 خیلی زشته آدم شخصیت خانم ها رو زیر سوال ببره بله واقعا زشته[nishkhand][khande][khande][khande]
نقل قول: نوشته اصلی توسط امیربیگی بله اینم شایعه بوده جاستین پسره مگه پسره؟؟؟[khande][khande][khande]
نقل قول: نوشته اصلی توسط H37 مگه پسره؟؟؟[khande][khande][khande] نه بابا معلوم شده آجی کوچیکه باربیه
نوبت ما هم میرسه ببخندید
نقل قول: نوشته اصلی توسط امیربیگی نه بابا معلوم شده آجی کوچیکه باربیه اول شک داشتم ولی الان اطمینان کامل دارم[khande][khande][khande]
نقل قول: نوشته اصلی توسط setayesh7777 نوبت ما هم میرسه ببخندید میخوای با آجی کوچیکه باربی بیای دعوا
خیلی باحال بود کلی خندیدم.[khande][khande][khande]
نقل قول: نوشته اصلی توسط امیربیگی میخوای با آجی کوچیکه باربی بیای دعوا من اصلا اهل دعوا نیستم دوستان که منو میشناسن میدونن من با کسی بحث نمیکنم اما سر وقتش خوب بلدم حال بگیرم