عزیزم گوگل پتنت نقشه هم میاره برات لینک گذاشتم
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم گوگل پتنت نقشه هم میاره برات لینک گذاشتم
خواهش
سلام نام اختراع رو قبل عنوان بنیس.مثلا:اختراع عصا یا اختراع کوله پشتی
یه مشکلی هست، و اونم اینکه من دنبال یک اختراع خاص نمیگردم، بلکه دنبال رنجی از اختراعات هستم. که از بین اونا مواردی رو برای سرمایه گذاری انتخاب کنم (البته شخصا نه اما کمپانی های خارجی میشناسم که دنبال اختراعات جدید هستن (مخصوصا حوزه الکترونیک). چیزایی که کاملا جدید باشه و صد البته کاربردی...
البته فرق اساسی نمیکنه در چه زمینه ای باشه، فقط کاربردی، جدید و صد البته اختراع ثبت شده باشه... (چون اون طرح برای شرکت خارجی ارسال میشه)
منظورت اینه که اختراعت صنعتی هست
خوبه هدفت چیه؟
سلام به نظر من به دنبال مخترعی باشید که شخصیت حقوقی داشته باشه و بتونه بدون نیاز به شما از حق خودش دفاع کنه.در این صورت اختراع می تونه به عنوان یکی از طرح های شرکت معرفی بشه.البته خودتون هم شخصیت حقوقی داشته باشید کافیه، پیش از وارد شدن به معامله قرارداد های مالی با مخترع امضا کنین و مالکیت کامل اختراع رو به نام شرکت بزنین. اختراع باید در کشور میزبان ثبت شده باشه وگرنه به لحاظ قانونی فروش آن بی معناست. شما باید بدونین و به هر دو طرف تاکید کنین که این یک معامله است درست عین هر معامله تجاری دیگه. عادل بودن، ارائه پیشنهاد و درخواست های معقول از هر دو طرف معامله و منطقی بودن مراحل معامله از شروط لازم هستند وگرنه پیش بینی سرنوشت این معامله کار سختی میشه.اگر ایده یا محصول ثبت اختراع نشده باشه قضیه متفاوت خواهد بود.شما دیگه روی فروش امتیاز اختراع نمی تونین تاکید کنین بلکه منظور شما فروش ایده و پیوست فنی ایده می شود. این معامله ساده تره به شرط آنکه شفاف تر باشه مثلا صاحب ایده شخصیت حقوقی داشته باشه، وکیل های هر دو طرف حتما موقع امضا قرارداد حضور داشته باشند و همه چیز کتبی و قانونی باشه. سعی کنین همه چیز رو ساده کنین تا قابل پیش بینی بشن ریسک تو این کار واقعا بی معناست.
ممنون از نوشتت