پاسخ : روز مادر( حتما جواب بديد لطفا!!!!!)
اول از همه تشکر می کنم از شما به خاطر موضوعی که انتخاب کردی
بعدش دعای خیر می کنم برای بچه هایی که مادرشون در قید حیات نیستن[golrooz]
و در آخر یه پیشنهاد خوب برای همه ی بچه ها "نماز والدین"
آثار نماز والدین:هر کس این نماز را بخواند چنانچه پدر و مادر و عزیزان او زنده باشند، مورد رحمت خداوند رحمان و رحیم قرار می گیرند. چنانچه والدین فوت کرده باشند، مورد آمرزش خداوند کریم قرار می گیرند. این نماز چنان موجب شادی پدر و مادر می شود که آرزو می کنند زنده شوند و زانوی فرزند خویش را ببوسند. خواندن آن موجب گشایش درهای رحمت الهی می شود. به خاطر رب آیه 28 سوره نوح، هر میهمانی که وارد منزل شود مورد لطف خداوند منان قرار می گیرد.
این نماز انسان را در افسردگی های بسیار شدید که بر اثر مصیبت های سنگین به وجود می آورد آرامش می بخشد.بهتر آن است که این نماز در شب جمعه ترک نشود
کیفیت نماز والدین:
این نماز دو رکعت است
در رکعت اول بعد از حمد ، به جای خواندن توحید، 10 مرتبه آیه 41 سوره ابراهیم خوانده می شود
در رکعت دوم بعد از حمد ، 10 مرتبه آیه 28 سوره نوح خوانده می شود
پس از سلام نماز، بدون تغییر حالت نماز، 10 مرتبه آیه ی 24 سوره اسراء خوانده می شود
بعد از این یه شاخه گل بهترین هدیه است[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live-live10
روز مادر، چگونه مادرتان را خوشحال ميكنيد؟؟؟؟؟
[soal][khanderiz][soal][khanderiz][labkhand]
من برای فرشته زندگیم (مادرم )
یک شیشه با عطر می خرم با یک شاخه گل رز [shaad]
امیدوارم که از من راضی باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live-live10
روز مادر، چگونه مادرتان را خوشحال ميكنيد؟؟؟؟؟
[soal][khanderiz][soal][khanderiz][labkhand]
ممنونم از پست دوست گلم
منم با اینکه واسه فرشته ی هستی "مادرای عزیز" سخته گرفتن چیزی که شایسته ی اونها باشه اما
اونو در آغوش میکشم...[esteghbal] میبوسمش [boosidan]
و....
قصد دارم شاخه گلی به رسم زیبایی های طبیعت و یه تن پوش زیبا به خاطر تمام مهر و محبت هایی که به من آموخت و یه شیشه عطر برای تمام نفس هایی که یهم بخشید بهش هدیه بدم
اگر چه میدونم جبران کردن زحماتش خیلی سخته و بهترین بودن و خوب بودن بهترین هدیه برای یه مادر میتونه باشه و واقعا خوشحالش میکنه
اما به رسم یادبود و تجلیل از گوهر یکتای هستی اینا رو بهش تقدیم میکنم و میگم که چه قدر دوستش دارم
به امید اینکه بتونیم اونی که میخواد باشیم ..آمیـــــــــــن[dooa]
خدا همه ی مادرا رو حفظ کنه .. و تمام مادرایی که الان تو جمعمون نیستن رو غرق رحمت خودش بکنه[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
منم فک نکنم ئبتونم برم خونهخ.ولی بیستم که رفتم خونه ی هدیه خوشکل بهش میدم با ی شاخه رز آّبی.و بهش میگم دوست دارم
با هدیه مثل ادکلن و روسری[labkhand]
من میخوام ماهیتابه بخرم[nishkhand]
من از این قزطی بازیا بلد نیسم
ولی باسه خوشحالیش شبش میخوابم روز میشنم
به نام خدا
من كه از مادرم دورم نميتونم كاري كنم ، مادرم شهر و ديگه و من شهر ديگه
فقط تماس تلفني
:(
یه کادو دیگه !!!!!!
فقط می خوای به مادرت بگی که براش مهمی و روز مادر یکی از بهترین روزای زندگیته[alaghemand][alaghemand][alaghemand]