چینی ها معتقدند هر موجود زنده ای را می شود خورد !!!!!!!!!! واقعا دست گلشون درد نکنه !!!!! smilee_new2 (27)
نمایش نسخه قابل چاپ
چینی ها معتقدند هر موجود زنده ای را می شود خورد !!!!!!!!!! واقعا دست گلشون درد نکنه !!!!! smilee_new2 (27)
چقدر چندش آور ای
[tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo] !!!!!
بقول استادمون... چینی ها هر چیز دوپایی بجز نردبان و هر چیز پرنده جز هواپیماو.... را نوش جان میکنند!!!![tafakor]
واقعا چندش اوره[nadidan][nadidan]
کلمه ای برای این جنایت پیدا نکردم
واقعا حالم بد شد
من از کنجکاویم پشیمون شدم تصاویر مربوط به سوپه که جنین توش دیده میشه!!!
هنوز داریم به انسان بودن خودمون افتخار می كنیم؟
حالا هی جنس چینی بخریم و به پیشرفت وحشیت و حیوانیت چینی ها کمک کنیم..؟
ولی اگه میخاید تصاویر رو ببینید
اگه دلش رو داری اگر تحمل دیدنش رو داری کلیک کن
یه زمان من برای کاری توی گوانژو (گوانجو هم میگن که جنوب چین میشه) بودم، یه بار ناهار ظهر با مترجمم رفتیم یه رستوران اسلامی غذا بخوریم (اصولا رستوران اگر اسلامی باشه دیگه نباید پرسید این غذا متشکل از چیه دیگه نه؟) منم بر طبق همین اصل غذایی رو که مترجم سفارش داده بود رو خوردم...
بماند ترکیب غذا چی بود اما کلی بیان کنم غذایی که خوردیم متشکل از جانورانی بود که حداقل بیش از 4 پا داشتن !!! (دیگه نمیگم چی بود که حالتون به هم نخوره )
نتیجه گیری اخلاقی: رستوران های اسلامی چین تنها در 2 نکته با سایر رستوران ها متفاوت هستن
1- اول اینکه درب ورودیشون به چینی نوشته بنام خدا
2- تو این رستوران ها فقط جانوران با ذبح (املای این کلمه درست نوشتم؟ ) حلال کشته میشن اما لیست جانورهای استفاده شده در این رستوران ها با سایر رستوران های غیر اسلامی هیچ تفاوتی نداره
تقصیر ندارن !!!
اگر همه چیز نخورن.....میمیرن.....غذا ندارن.....1 میلیارد و 500 میلون نفر ادم بلاخره باید یه جوری سیر بشن.