پاسخ : خانوووووووم....شــماره بدم؟؟؟؟؟؟
دوستان چادر یا غیر چادر فرقی نداره
ولی به خود خدا نجابت برا دختر گران بها ترین چیزه
شاید بی قیدی یا بی بندو باری موقتا جذاب باشه!
شاید ما پسرها خوشمون بیاد و به به و چه چه کنیم
ولی دختر خانم ها همیشه ضرر میکنن!
پس حجاب درونی و واقعی یه سرمایه بزرگه برای تمام سر کار خانم هاست
اینم برای خانم های با حجاب واقعی.[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
من با این که با چادری بودن موافق نیستم اما باعث کاهش وسواس خانم ها نسبت به محیط اطراف و افزایش اعتماد به نفس آنها میشه.البته به دلیل کاهش سطح ویتامین د بدن احتمال دچار شدن به بیماری هایی مانند راشیتسم ،استئومالاسی،استئوپروز،ضع ف ماهیچه ای،پارکینسون،سختی عروق ،چاقی و کوتاهی ،فشار خون،عفونت ،سرطان سینه،سرطان پانکراس و بیماری های ریوی افزایش پیدا می کنه.اگر به طور دائم چادر به سر می کنین حتما از مکمل های ویتامینه که دارای ویتامین د هم هست استفاده کنین.درکل میانه روی خوبه.ممنون از تاپیک.
سلام
یعنی الان من که یکی دو ساله چادر میپوشم مبتلا به این بیماری هایی که شما نام بردید هستم یا در آینده خواهم شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
نه من نگفتم چادر مریضی میاره گفتم مراقب باشید دچار کمبود ویتامین د نشید. چون آفتاب یه منبع خوب برای تولید ویتامین د در بدنه کمبود آفتاب میتونه باعث کاهش سطح ویتامین د بشه همین.
- - - به روز رسانی شده - - -
نه من نگفتم چادر مریضی میاره گفتم مراقب باشید دچار کمبود ویتامین د نشید. چون آفتاب یه منبع خوب برای تولید ویتامین د در بدنه کمبود آفتاب میتونه باعث کاهش سطح ویتامین د بشه همین.
ببخشید ولی افتاب به صورت و دست ها تابیده میشه و همچنین کسانی که چادر سر نمیکنن معمولا همین صورت و دست هاشون در معرض افتابه نه بیشتر!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
البته این نکته رو بگم که حجاب و چادر موجب هیچ درد و مرضی نخواهد شد.
و ویتامین د که نیاز بدن انسان هست در خانم ها از طریق صورت و دستها بیشترین میزان جذب رو داره که نیاز نیست جای دیگری از بدن در برابر آفتار قرار بگیره . و برای هر 24 ساعت فقط 20 دقیقه در معرض آفتاب بودن نیاز بدن به ویتامین د رو تامین می کنه.
جالب اینجاست که بدونید جذب ویتامین د در مردها با زنها فرق داره و حسگرهای جذب ویتامین د در خانم ها 90 در صد در دستها تا مچ و صورت هست . در صورتی این حسگرها به طور دیگری در مردها قرار دارند.
این نکات رو بنده توضیح علمی اش رو یادم نمونده اما از دکتر شریفی شخصا پرسیدم و ایشون کاملا توضیح دادند. و علت علمی اش رو هم بیان کردند.
نقل قول:
روح ا... شريفي، متولد سال ۱۳۵۰ در بيجار(کردستان) هستم.دوران ابتدايي وراهنمايي را در يکي از روستاهاي ورامين گذراندم. در نوجواني با تغيير در شناسنامه راهي جبهه هاي دفاع مقدس شدم. در سن ۱۴ سالگي با رتبه ۵۷ وارد دانشگاه علوم پزشکي ايران شدم و مدرک کارشناسي ارشد را در رشته علوم آزمايشگاهي دريافت کردم. در ۲۱ سالگي موفق به اخذ مدرک دکتراي علوم آزمايشگاهي شدم. در زمينه هاي مختلف موفق به انجام اختراع شده ام، به گونه اي که تاکنون ۲۷۴ اختراع در زمينه هاي علوم آزمايشگاهي، مکانيک، سيالات، مهندسي پزشکي، جراحي هاي خاص و... داشته ام و يکي از مهم ترين اختراعات من ساخت کوچک ترين و سبک ترين ميکروسکوپ جهان است که براي اولين بار به صورت تک لنزي ساخته شده است. هم چنين موفق شدم عناوين مختلفي کسب کنم از جمله چندين سال رتبه ممتاز جشنواره ملي سلمان فارسي (معلم پژوهنده) را به خود اختصاص دادم و بسيجي نمونه کشور شدم. در مسابقات جهاني نيز در کانادا مدال نقره جهاني در زمينه اختراعات را کسب کرده ام. البته در مجموع اين ها را موفقيت نمي دانم و معتقدم اين کارها در برابر ظرفيت و تواني که خداوند به ما عنايت کرده بسياري جزئي است و ما عملا کاري نکرده ايم.
تایید خبر:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910427000638
بخشی از نو آوری های دکتر شریفی رو اینجا می تونید ببینید:
تصاویر / کوچکترین قرآن جهان
و اینجا
اختراع کوچکترین و سبک ترین میکروسکوپ دنیا (اولین میکروسکوپ تک لنزی جهان)
با سلام
اول از دوست خوبم متشکرم بابت مطلب قشنگش
وبعد از همه دوستان که نظر دادند تا بحث کنیم با هم در باره حجاب برتر چادر
بیایید این اعتقادمون باشه
که چادر حجاب خانم فاطمه س است
وقتی ایشان حتی پشت در هم چادر از سرشون نیفتاد
با وجود این همه سختی هاو بد اخلاقی ها و تحقیر هایی که نسبت به چادرمی شه
ما کم نیاریم
چادر از سر ما نیفته
اجرتون با خانم فاطمه
التماس دعا شهادت از همه
ممنون آنشرلی خیلی قشنگ بود. بچه ها به شما هم توصیه می کنم که کتاب چی شد که چادری شدم رو بخونید خیلی جالبه[golrooz]
ممنون از همه ی دوستان...
خوشحالم که اینقدر انسانهای خوب و بخصوص با حجاب توی سایت هست[tashvigh]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
5866
دوستان چادر یا غیر چادر فرقی نداره
ولی به خود خدا نجابت برا دختر گران بها ترین چیزه
شاید بی قیدی یا بی بندو باری موقتا جذاب باشه!
شاید ما پسرها خوشمون بیاد و به به و چه چه کنیم
ولی دختر خانم ها همیشه ضرر میکنن!
پس حجاب درونی و واقعی یه سرمایه بزرگه برای تمام سر کار خانم هاست
اینم برای خانم های با حجاب واقعی.[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
درسته با نظرتون موافقم اما تجربه ثابت کرده که چادر کمک بیشتری به حفظ نجابت میکنه اما در کل خود شخص و اعتقاداتش هم مهمه...
ممنون[golrooz]
اين همه گفتيم : خواهــــرم ،
حجـــابـــت....
يه بارم بگيم : بـــرادرم ، نگاهــــت....
حجاب حقيقتي را مي پوشاند!
زيبايي ظاهري..
وحقيقتي را نمايان مي سازد!
...
حيا..
هر دو زيباييست،
يکي در چشم مردم، وديگري در
در چشمان خدا...
http://kisar.ir/forum/index.php