نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط وحید 0319 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...rmLa2kVQgHFgCb ممنونم واقعا . میشه بگید این با چه وسیله ایی درست کردند؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط hana-1374 ممنونم واقعا . میشه بگید این با چه وسیله ایی درست کردند؟ سلام خواهش میکنم خیلی ممنون ایشالا خوب باشن بله این طرح رو به چند صورت میتونین انجام بدین 1. بالسا 2. پلاکسی گلاس 3. مقوا ماکت البته چون طرح تمرین هست زیاد اقتصادی نیست از تلق و ....میتونین استفاده کنین ...یا حتی گل ...گل منظورمه هاااا
خیلی خوبن طرح ها . اما کاش راهنمایی هم میکردید با چه وسیله ای بهتر درست بشن
نقل قول: نوشته اصلی توسط وحید 0319 سلام خواهش میکنم خیلی ممنون ایشالا خوب باشن بله این طرح رو به چند صورت میتونین انجام بدین 1. بالسا 2. پلاکسی گلاس 3. مقوا ماکت البته چون طرح تمرین هست زیاد اقتصادی نیست از تلق و ....میتونین استفاده کنین ...یا حتی گل ...گل منظورمه هاااا ممنون. بله استاد ما گفت میتونید با هرچیزی حتی سیب زمینی درست کنید. . اما من میخواستم بدونم خودتون بیشتر از چی استفاده کردید واسه این درس
نقل قول: نوشته اصلی توسط hana-1374 خیلی خوبن طرح ها . اما کاش راهنمایی هم میکردید با چه وسیله ای بهتر درست بشن خواهش میکنم بله حنا خانم همش با بالسا درست میشن نگران نباشین...
نقل قول: نوشته اصلی توسط hana-1374 ممنون. بله استاد ما گفت میتونید با هرچیزی حتی سیب زمینی درست کنید. . اما من میخواستم بدونم خودتون بیشتر از چی استفاده کردید واسه این درس خواهش میکنم بله درسته از همه چی میشه ساخت خواهش میکنم من خودم بیشتر از یونولیت و فوم میساختم اگه دوست داشتین اینم خوبه