پاسخ : سیزده بدر کجا میری؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
سینما...
جدی؟
چه فیلمی دیدین؟[tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
جدی؟
چه فیلمی دیدین؟[tafakor]
رسوایی رو دیدم.خیلی عالییی بودش هرچی تعریف کنم کم بودش هم فیلمنامه عالی بودش هم رقص صورت بازیگران هم کارگردان عالی کار کرده بود.به احتمال زیاد اگر اکرانش تموم نشه به همین زودی چندبار دیگه برم ببینم.خوب ارتباط برقرار میکنه.
رفتیم جاده قدیم تبریز-اهر بالاتر از آرپا دره سی و ونیار
جاتون خالی بود خوش گذشت[shaad][shaad]
من خونه موندم (یکسری طراحی بود باید تموم میکردم (که البته همچنان ادامه دارد) ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
رسوایی رو دیدم.خیلی عالییی بودش هرچی تعریف کنم کم بودش هم فیلمنامه عالی بودش هم رقص صورت بازیگران هم کارگردان عالی کار کرده بود.به احتمال زیاد اگر اکرانش تموم نشه به همین زودی چندبار دیگه برم ببینم.خوب ارتباط برقرار میکنه.
پس اگه این جوره که شما تعریف کردین حتما میرم ببینم[shademan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
right.kimber
من خونه موندم (یکسری طراحی بود باید تموم میکردم (که البته همچنان ادامه دارد) ....
پس شما روز سیزده بدرم کار میکنین؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
پس شما روز سیزده بدرم کار میکنین؟؟؟؟
بگو کی کار نمیکنی؟ (روزا طراحی میکنم، شبا کابوسشو میبینم ^^ )
وقتی درگیر یه پروژه بشی که تمام آیندت بهش بستگی داره نتیجه اینکه وقت و بی وقت براش زحمت میکشی (البته بعضی وقتا که میشه که مغز کملپت تعطیل میزنه و در نتیجه مجبور میشی برای خنک کردن مغز و راه اندازی مجدد یخورده متفرقه انجام بدی مثل الان که تو این سایتم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
پس اگه این جوره که شما تعریف کردین حتما میرم ببینم[shademan]
اره اگه نرید از دست میدید به احتمال زیاد اگر بیاد تو بازار حتما سانسور میشه.یه جایی هم توی فیلم سانسور شد اگر دقت کنی میپره.فقط با دقت ببین اگر بری توی فضای فیلم و درکش کنی درس خیلی خوبی میگیری که خیلی ها نفهمیدن یعنی چی...امروز خیلی ها فیلم تموم شد بلند شدنو رفتن کسی به فکر فرو نرفت...
بهترین فیلم اکران نوروزی هستش تا الان.
حوض نقاشی هم قشنگه و عالی