پاسخ : عیدی من فراموش نشود
سلام اقا مهدی ممنون که خاطرات شیرین کودکی رو برامون زنده کردین مطالبی هم که بچه ها گذاشتن خیلی جالب و شیرین بود[shaad]
من پول رو ترجیح میدم هنوز هم که هنوزه همه ی فامیل به من عیدی میدن[khanderiz] هنوز مزه ی کادو گرفتن به عنوان عیدی رو نچشیدم اخه تا الان عیدی هایی که گرفتم همه پول بودند مامان و بابام که همون لحظه ی تحویل سال عیدی منو میدن و اما توی فامیل دست به خرج ترینشون دایی و مادر بزرگ عزیزم هستند [golrooz]
اما خودمونیم عیدی گرفتن در دوران کودکی یه مزه ی دیگه ای میده[khanderiz]
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام اقا مهدی ممنون که خاطرات شیرین کودکی رو برامون زنده کردین مطالبی هم که بچه ها گذاشتن خیلی جالب و شیرین بود[shaad]
من پول رو ترجیح میدم هنوز هم که هنوزه همه ی فامیل به من عیدی میدن[khanderiz] هنوز مزه ی کادو گرفتن به عنوان عیدی رو نچشیدم اخه تا الان عیدی هایی که گرفتم همه پول بودند مامان و بابام که همون لحظه ی تحویل سال عیدی منو میدن و اما توی فامیل دست به خرج ترینشون دایی و مادر بزرگ عزیزم هستند [golrooz]
اما خودمونیم عیدی گرفتن در دوران کودکی یه مزه ی دیگه ای میده[khanderiz]
وای نگید عیدی حس ارامش میده. چی میشه بایه هزاری یا دوتومنی دل یه بچه رو شاد کنیم
بدشم شما عیدتون خیلی بوده ها که باش میتونستید اتاری بخرید[khande]
اقای خسیس همون جور که عیدی میگرفتی که روز باید پس بدی
سلام. عیدی گرفتن که عالیه... هم پول هم کادو. ولی فکر کنم بچه های کوچولو کادو بیشتر دوست دارن تا پول. یعنی من اینطوری بودم[shaad]
اصلا اینطوری بهترم هست. چون کسی نمی خواد ازشون بگیره و نگهداره. من که تازه به جمع شما اضافه شدم و کسی رو نمی شناسم اما امیدوارم
همتون سال خوبی داشته باشید. همراه با سلامتی و شادی انشالاه[dooa]
بنده خدا بابا ها باید الان دیگه تراول بدنچون دیگه بچه هم هزلری قبول نمیکنه[khande]
من خودم کادو رو بیشتر دوست دارم
والا هم مامان عیدی میده هم بابا
من کلا عیدی کادو نگرفتم و یک بار حدودا 3 سالم بود از نوه عمو بابام از این عروسکا گرفتم هنوزم دارمش دوسش هم دارم
اما در کل همه راحت پول می دن
بهترین عیدی رو بعد از مامان و بابام عمو هام و داییم هام می دن و بعد خاله هام
خلاصه دیگه این یک سنت دیرینس و تا بوده پول بوده و ما هم چیزی نمی تونیم بگیم [nishkhand]
من که خجالت می کشم از کسی عیدی بگیرم ولی وقتی کسی بهم عیدی می ده بهش پس می دم می گم گناه داره ولی امسال می خواهم عیدی از مامان و بابام برای اولین بار بوستان سعدی بگیرم با این که هر سال خودشون می دادن ولی من خجالت می کشیدم ازشون بگیرم چه قدر خنگم خودمم نمودونم چرا عیدی نمی گیرم [tafakor]
باسلام
از نظر من عیدی پول باشه بهتره چون مثل اینه که همه به مناسبت تازه شدن سال به یک بچه کمک میکنن تا تصمیم بگیره با پول هایی که بهش دادن چی کار کنه این به بچه شخصیت میده و بچه احساس بزرگ بودن میکنه
مادر و پدر من هیچ وقت چیزیرو تکی نمیدن با هم عیدی و همیشه بیشتر از بقیه میدن هم پول از لای قرآن و هم کادو
منم هر سال به خواهرم عیدی کادو میدم و تا لحظه ی عید فکر میکنم اگر عیدیمو ببینه خوشش میاد یا نه!![shaadi]
باسلام
از نظر من عیدی پول باشه بهتره چون مثل اینه که همه به مناسبت تازه شدن سال به یک بچه کمک میکنن تا تصمیم بگیره با پول هایی که بهش دادن چی کار کنه این به بچه شخصیت میده و بچه احساس بزرگ بودن میکنه
مادر و پدر من هیچ وقت چیزیرو تکی نمیدن با هم عیدی و همیشه بیشتر از بقیه میدن هم پول از لای قرآن و هم کادو
منم هر سال به خواهرم عیدی کادو میدم و تا لحظه ی عید فکر میکنم اگر عیدیمو ببینه خوشش میاد یا نه!![shaadi]
سلام
من کلا عیدی گرفتن رو دوست دارم تا عیدی دادن تا حالا هم به کسی عیدی ندادم[nishkhand]
دست و دلباز ترین کسی هم که تو فامیل هست خالمه آخه یه بار قبل از این که بریم خونشون عیدی میده یه بار بعدش
بهترین عیدی هم که گرفتم یادم نمیاد فقط یه بار یکی از خاله هام یه لباس خیلی عشق برام از کیش گرفت که خیلی دوسش دارم
شاید بهم بخندیدن که بگم چی دوس دارم عیدی بگیرم[narahat]اما خیلی وقته که دوس دارم به جای اینکه بقیه موقع عید بهم پول بدن بهم یه شاخه گل هر گلی باشه بهم بدن این میشه برام بهترین هدیه ی سال اما متاسفانه همه به جای یه شاخه گل عیدی بهم پول میدن[gerye]یعنی میشه یه روز من عیدی گل بگیرم به جای پول؟
شاید بهم بخندیدن که بگم چی دوس دارم عیدی بگیرم[narahat]اما خیلی وقته که دوس دارم به جای اینکه بقیه موقع عید بهم پول بدن بهم یه شاخه گل هر گلی باشه بهم بدن این میشه برام بهترین هدیه ی سال اما متاسفانه همه به جای یه شاخه گل عیدی بهم پول میدن[gerye]یعنی میشه یه روز من عیدی گل بگیرم به جای پول؟
من بابام واسه عید از لای قرآن همون سال تحویل بم عیدی می ده...
مامانی کادو می گیره(البته به انتخاب خودم!![nishkhand])
عمو و خاله و دایی و...هم عیدی می دن.
منم با عیدی هام می رم لباس می خرم یا کتونی!!![nishkhand]