پاسخ : مهریه چندتا سکه خوبه؟
منم سکه رو به عنوان مهریه قبول دارم چون از همه لحاظ بهتره البته اگه قرار باشه یه روزی خودم مهریه تعیین کننم نه اونقد بالا میگم که داماد بدبخت اول کاری جا بخوره نه اونقدر پایین فقطم سکه نمیگم مثلا 200-114 سکه با یه سفر حج!!!!!
این زیاده؟؟؟ (البته اگه زیاده بهتره با اونایی مقایسه بشه که به تعداد تاریخ تولد و گاها ساعت های عمرشون میگیرن مقایسه بشه)
اما اگه دیگه خییییییییلی یعنی خیلی دلم به رحم بیاد و کشته مرده ی طرف باشم میگم 14 سکه با یه سفر حج!!!!!!!!![nishkhand][khande]
من سکه رو به عنوان مهریه قبول ندارم یا اگه دیگه قرار باشه که حتما باشه... یه دونه سکه!!
چون متوجه معنی پشتوانه بودنش نیستم!!!!!!!! [soal]
[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
من سکه رو به عنوان مهریه قبول ندارم یا اگه دیگه قرار باشه که حتما باشه... یه دونه سکه!!
[golrooz]
جدی آجی؟
بابا ایول
حالا بهش عملم میکنی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amaterasu
من اصلا با سکه حال نمیکنم
ترجیح میدم مهریه ماشین ، خونه یا هر چیزی شبیه به اینها باشه!
چرا؟ارزش اقتصادی ماشین و خونه بالاتره ها. میشه دلیلتو لطفا بگی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
پست جالبی نبود؟
اگه جواب همه مهم بود باید دعوت عمومی میشد. درسته؟پس نظر عده ای از دوستان مهم بوده و إلا همه رو دعوت میکردین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
[golrooz]
درسته هیچی نمیتونه جای مهر و محبت زوج به زوجه رو رو بگیره اما این رو باید قبول کرد که شرایطی باشه که زوج بترسه و از اعمالی که میتونه ازادانه انجام بده نده!
به جای سکه میتونی شش دانگ از یک خانه یا چیزهای دیگه بخوای اما هیچ وقت این حق رو از خودت سلب نکن چون راه رو برای کارهای اشتباهی همسر ایندت باز میکنی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
^*زهرا*^
منم سکه رو به عنوان مهریه قبول دارم چون از همه لحاظ بهتره البته اگه قرار باشه یه روزی خودم مهریه تعیین کننم نه اونقد بالا میگم که داماد بدبخت اول کاری جا بخوره نه اونقدر پایین فقطم سکه نمیگم مثلا 200-114 سکه با یه سفر حج!!!!!
این زیاده؟؟؟ (البته اگه زیاده بهتره با اونایی مقایسه بشه که به تعداد تاریخ تولد و گاها ساعت های عمرشون میگیرن مقایسه بشه)
اما اگه دیگه خییییییییلی یعنی خیلی دلم به رحم بیاد و کشته مرده ی طرف باشم میگم 14 سکه با یه سفر حج!!!!!!!!![nishkhand][khande]
فقط میتونم بگم افرین[golrooz]
سلام
اگه بنده دختر داشتم.به چند چیز توجه میکردم آخر کار اگر اون معیار هارو داشتن مهریه رو تعیین میکردم.
اولین معیار متقی بودن و داشتن اخلاق خوب بود
در دومین مورد: شغل به نظرم مهم نیس بلکه برنامۀ زندگی داشتن مهمتر از شغل است و درواقع شغل جزئی از برنامۀ زندگی است و اگر برنامه داشته باشه حتما به شغل میرسه و اگه الان نداره مهم نیس.برنامه نشانۀ منسجم و آینده نگر بودن و مسئولیت پذیر بودن طرف است.
اگه اینا باشن بنده یه دونه و یا فوقش5 سکه رو با مشورت دخترم تعیین میکردم چون مهریه نشانۀ علاقۀ شوهر به همسرش است و مهریه نباید عامل کم شدن محبت بشود و مهریه زیاد نشانۀ خوش قدم نبودن زن است .تعداد سکه و مبلغ مهریه نشانۀ مهر و علاقه نیست بلکه داشتن مهریه نشانۀ علاقه است. و بهتره مهریه ای مادی تعیین بشه.ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
درسته هیچی نمیتونه جای مهر و محبت زوج به زوجه رو رو بگیره اما این رو باید قبول کرد که شرایطی باشه که زوج بترسه و از اعمالی که میتونه ازادانه انجام بده نده!
به جای سکه میتونی شش دانگ از یک خانه یا چیزهای دیگه بخوای اما هیچ وقت این حق رو از خودت سلب نکن چون راه رو برای کارهای اشتباهی همسر ایندت باز میکنی.
به نظرتون با این دید به زندگی پا گذاشتن خطرناک نیست؟ اون زندگی که بخواد با ترس از مهریه ادامه داشته باشه زندگی نمیشه بلکه ظاهر سازی میشه و در پشت پرده چنین مردی هرکاری میکنه و این خیانت است
والا من که تاحالا به این چیزا فکر نکردم.......زیادم سردر نمیارم ولی خب منم اعتقاد دارم که مهریه پشوانه ی زن هست به خصوص اگر چیزی باشه که ارزششم بالا بره مثل همون سکه.ولی خب اونایی که مهریشون شاخه نباتو از این جور چیزاس باید خیییییییلی به هم علاقه داشته باشن که وقتی وارد زندگی میشن مرده جو نگیردش و خیانت نکنه.تعدادشم تاریخ تولد دختر باشه عالیییییییییییی
حالا ببخشید اگه چیزی گفتم که مورد قبول شما نیست........