پاسخ : ماجرای برخورد درسآموز رهبرانقلاب با یکدختر و پسر
ببینم.اطمینان داری که داستان واقعی بود؟؟؟؟[soal][soal][soal]
من فکر کردم اقا دستور میده گردن هر دو رو بزنن[khande][khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مدیر تالار نیروی هوایی
یعنی باور کنیم محافظان رهبری با اون حفاظت امنتیتی اینقدر بی خیالن که یکهو دو جوان اتفاقی که از اونجا ردمیشدن از راه برسن و اینهمه اتفاق بیفته.؟ بد نیست بدونین رهبر هر جا بره با توجه به مقام حساسی که داره تا چند کیلومتر اطراف باید پاکسازی بشه.الان یه لحظه فرض کنید به جای این جوونا دونفر اسلحه بدست ظاهرمیشدن.خب چه اتفاقی می افتاد؟ هزچیزی روباور نکنید. کاری به نیت صحبت ندارم اما این داستان ساختگیه.مطمئن باشید.مگه میشه شخصی با این مقام بالا بی گدار بره پیاده روی؟ میدونین چند کشور و چند گروه مزدور ارزوی قتل سران مملکت رو دارن؟
قابل توجه شما دوست عزیز...
من یه عکس از این حفاظت کیلومتری دارم....البته اگه بخواییم قبول نکنیم بهونه ها زیادی میشه آورد مثلا فتوشاپه!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آسد مرتضي
قابل توجه شما دوست عزیز...
من یه عکس از این حفاظت کیلومتری دارم....البته اگه بخواییم قبول نکنیم بهونه ها زیادی میشه آورد مثلا فتوشاپه!!!!
سلام
نه دوست عزیز منظور دوستمون این بود که نمیذارن چنین صحنه هایی اون اطراف باشه قبل از رسیدن آقا صحنه های بدرو جم میکنن نه اینکه نمیذارن آدما باشن.منظورشون به نظر بنده پاک سازی چنین صحنه هایی است قبل از اینکه آقا به اونجا برسه . به نظر بنده هم صددرصد گشت میرن و موقعیت را میسنجند. حداقل از دور. واین جزو اصول است. بنده ماجرا رو رد نمیکنم چون خدا از هر راهی که بخواد بنده ای را هدایت میکنه و هیچ کسی نمیتونه بگه دروغه.
حالا واقعا راهشونو درست کردن؟؟؟ یا ظاهری جلو رهبر اینکار و کردن؟؟
کاش من سر راه آقا بودم، خودش یه دختری رو برام انتخاب میکرد!!! و عقدمون هم میکرد