پاسخ : یافتن جسد سالم دختری بعد از 500 سال!
[sokoot][sokoot][sokoot][sokoot]
چرا یخ زده؟اون دو تا کودک که گفته شد پس کجا هستن؟چجوری میشه بعد از یخ زدن مغز و اندام سالم بمونن و از بین نرن؟[soal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
چرا یخ زده؟اون دو تا کودک که گفته شد پس کجا هستن؟چجوری میشه بعد از یخ زدن مغز و اندام سالم بمونن و از بین نرن؟[soal]
بخاطر یخ زدگی شدید منطقهای که جسد این دختر در آنجا قرار داشت...
این اجساد را در غاری سنگی در کوه آتشفشانی در ارتفاع 22 هزار فوتی از سطح دریا کشف کردهاند(asriran.com)
اصلا یکی از روشهای نگهداری دراز مدت خون، مغز استخوان و بافت ها،استفاده از سرماست....توی یکی از پستها اشاره کردم به "کرایونیک" که از این روش برای زنده نگه داشتن بیماران لاعلاج که بیماری مهلک دارن استفاده میشه....
با کاهش دما جریان خون کند میشه و همینطور تمام پروسه های بیوشیمیایی بدن از جمله مغز...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
بخاطر یخ زدگی شدید منطقهای که جسد این دختر در آنجا قرار داشت...
این اجساد را در غاری سنگی در کوه آتشفشانی در ارتفاع 22 هزار فوتی از سطح دریا کشف کردهاند(asriran.com)
اصلا یکی از روشهای نگهداری دراز مدت خون، مغز استخوان و بافت ها،استفاده از سرماست....توی یکی از پستها اشاره کردم به "کرایونیک" که از این روش برای زنده نگه داشتن بیماران لاعلاج که بیماری مهلک دارن استفاده میشه....
با کاهش دما جریان خون کند میشه و همینطور تمام پروسه های بیوشیمیایی بدن از جمله مغز...
مرسی عزیزم. اهان پس برای اینه که قلب یا اندام بدن رو بعد از اینکه از بدن بیرون میارن تا پیوند بزنن داخل یخ میزارن...
این نمونه حادثه پمپی ایتالیاست...مرسی[golrooz]
vaghean jaleb bod[taajob]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golbarg00
وای چقد وحشت ناک
بیچاره روحش توعذاب بوده
چرا روحش درعذابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fati6870
چرا روحش درعذابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن جسد تا دفن نشده باشه یا هرچی روحش راحت نیست. برا اینه میگن مرده نباید روزمین باشه یا مث این دختربه ارامش نرسیده
آهان مرسی
- - - به روز رسانی شده - - -
آهان مرسی
چقدر جالب.[tafakor]منم دوست دارم جسدم بعداز مرگم اینجوری سالم بمانه[esteress]...