پاسخ : آیا شما یک فرد با کلاس هستین ؟؟؟؟
با سلام
اول شما بگين از چه منظري بايد به با كلاسي نگاه كنيم بعد چشم . من كه فقط با كلاسي رو تو طرز برخورد و شخصيت آدما مي بينم نه طرز لباس و مد روز گشتن آدما . با تشكر
منم فکرمیکنم ادم باکلاسی هستم البته این احساسو دیگران باعث شدن که من نسبت به خودم داشته باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
6824
با سلام
اول شما بگين از چه منظري بايد به با كلاسي نگاه كنيم بعد چشم . من كه فقط با كلاسي رو تو طرز برخورد و شخصيت آدما مي بينم نه طرز لباس و مد روز گشتن آدما . با تشكر
سلام ممنون از شرکتتون در بحث .این سوال بنده هس که شما دوست عزیز به چه کسی میگید یه فرد محترم یا باشخصیت که جوون های امروزی باشخصیتی رو با کلاسی هم تلقی میکنن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
negin jon
منم فکرمیکنم ادم باکلاسی هستم البته این احساسو دیگران باعث شدن که من نسبت به خودم داشته باشم
میشه ازتون بپرسم چرا بهتون باکلاس میگن رفتار شما باعث این برداشت دوستاتون شده یا ظاهرتون ؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بحث
میشه ازتون بپرسم چرا بهتون باکلاس میگن رفتار شما باعث این برداشت دوستاتون شده یا ظاهرتون ؟؟؟؟؟
هم نوع برخوردم ونحو ارتباط برقرار کردنم وهم بخاطر نوع ظاهرم
کلاس رو اینها معنی می کنم:
شعور، عقل، درک، فهم، آراستگی، ادب، علم
و اینکه این معیار ها رو در خودم می بینم پس بله خودم رو به عنوان یه ادم باکلاس قبول دارم.
ولی خداییش اینجا آدم حس خود شیفتگی غریبی پیدا می کنه!!![nishkhand]
من یجوری رفتار میکنم که مزاحم کسی نباشم و همیشه ادب بیان برام خیلی مهمه
تا اونجایی که ممکنه تلاش میکنم مودبانه رفتارکنم و کلا عاشق آدمهای با ادب و محترم هستم
باکلاس بودن اگه واقع بین باشیم 99 درصد به تیپ و لباس و موی مرتب و عطرو ادکلن میباشد
ولی همیشه آنچه برای من مهم بوده ادب کلام میباشد
من اگه دیدم شخصی با یه bmw سری 5 داره میره و ببینه کسی داره پیاده میره وایسته سوارش کنه اونوقت بهش میگم با کلاس [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ماه آفرید
فرهنگ صحیح نیست زیرا لغت فرهنگ به معنی فصل جداگر انسان از حیوان است...فرهنگ دو بعد دارد مادی که شامل ساخته های دست بشر می شود و معنوی که شامل باور و اعتقادات و آداب و رسوم ارزشها می شود...
انگاری هنوز لغت مناسبی برای کلاس پیدا نکردند[cheshmak] ولی همان کلاس:از نظر من اینکه رفتار صحیح داشته باشی...شیک بپوشی...هدفهای زندگی ات را بدانی...برای خودت قوانین داشته باشی...از هفت دولت آزاد باشی...زنده باشی...تقلید نکنی و مبتکر باشی...کمی هم چاشنی غرور...به خودت ایمان داشته باشی
به نظر من شیک پوشی احترام به جسم و روح است...و این بخشی از شخصیت است.
سلام
اما فرهنگ یک تعریف دارد و آن ارزشها و طرز تلقی ها و آداب و رسوم و شیوه ی برخورد مرسوم در یک جامعه یا محیط را فرهنگ آن جامعه می گویند.ما چیزی به نام فرهنگ مادی فکر نکنم داشته باشیم اگه داریم بگین تا مطلع بشیم.آخه در رشته ی ما خیلی کاربرد داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa_01
با کلاس بودن و با شخصیت بودن با هم فرق میکنه!!!
میشه یه نفر از نظر دیگران خیلی باکلاس باشه ولی اصلا با شخصیت نباشه!!!
من که کاملا با این پاسخ موافقم