پاسخ : مينهاي دريايي ايران چگونه ناوهاي هواپيمابر آمريکا را نابود ميکنند + فیلم لحظه انفجار مين
نقل قول:
سلام...[golrooz]
شك نكنيد كه چند هزار برار كشته هاي جنگ هاي اخير امريكا به خاطر جنگ هاي آمريكا تا حالا كشته نشدن...
مثلا اگر جنگ آمريكا و عراق قبل از ما صورت ميگرفت...
الان 400 هزار نفر نيرو بيشتر داشتيم...
400 هزار نفري كه هر كودومشون قد 100 نفر فعلي مون ارزش داشتن...
غيرت داشتن ، شهامت داشتن، ايمان داشتن، انسان بودن...
اگر ترس از آمريكا نبود...
الان كره شمالي و روسيه و چين تنها كشور هاي موجود در جهان بودن...
به هر حال آمريكا توهي ايست واقعي تر از حقيقت...
يه وزنه تعادل كه اگر قدرتش دست هر كشور ديگه اي بود...
تا حالا دنيا رو به آخر رسونده بود...
و 200 كشور دنيا كاملا اين واقعيت رو ميدونن...
علیک سلام[golrooz][golrooz] [nishkhand]
جالبه...[tafakor]
شما این رو میگید که اگه امریکا به عراق زودتر حمله کرده بود ما 400 هزار شهید نمیدادیم... ولی اینو نمیگید که خود همین امریکا پشت عراق بود که ماهارو بکشن ؟؟؟[soal]
اصلا یکی از دلایل اصلی حمله ی عراق به ایران پشتیبانی امریکا و کشورهای دیگه بود... وگرنه که عراق از این غلط ها نمیتونست بکنه...
من که مطمئن هستم هر کسی بجای امریکا میشد ابر قدرت دنیا اگه بهتر از امریکا نمیشد... بدتر از اونم نمیشد....
چون هر کسی تو دنیا به دنبال نفع خودشه....
ولی اینکه میگید اگه این قدرت دست یه کشور دیگه بود تا حالا دنیا نابود شده بود رو اصلا قبول ندارم...
هیچکسی حتی اگه الاغ هم باشه به نابود شدن کامل دنیا فکر نمیکنه....
چه سودی تو نابودی دنیا وجود داره ؟[tafakor]
پاسخ : مينهاي دريايي ايران چگونه ناوهاي هواپيمابر آمريکا را نابود ميکنند + فیلم لحظه انفجار مين
نقل قول:
و 200 كشور دنيا كاملا اين واقعيت رو ميدونن...
والبته به نظر من که چیزی به نام 200 کشور تو دنیا وجود نداره ! شاید بشه گفت 200 ملیت.... ولی بیشتر از 5-6 کشور در اصل وجود نداره.... 90% کشور ها تحت نفوذ شدید کشورهای دیگه هستن...
و عملا اختیاری از خودشون ندارن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مجتبی
علیک سلام[golrooz][golrooz] [nishkhand]
جالبه...[tafakor]
شما این رو میگید که اگه امریکا به عراق زودتر حمله کرده بود ما 400 هزار شهید نمیدادیم... ولی اینو نمیگید که خود همین امریکا پشت عراق بود که ماهارو بکشن ؟؟؟[soal]
اصلا یکی از دلایل اصلی حمله ی عراق به ایران پشتیبانی امریکا و کشورهای دیگه بود... وگرنه که عراق از این غلط ها نمیتونست بکنه...
من که مطمئن هستم هر کسی بجای امریکا میشد ابر قدرت دنیا اگه بهتر از امریکا نمیشد... بدتر از اونم نمیشد....
چون هر کسی تو دنیا به دنبال نفع خودشه....
ولی اینکه میگید اگه این قدرت دست یه کشور دیگه بود تا حالا دنیا نابود شده بود رو اصلا قبول ندارم...
هیچکسی حتی اگه الاغ هم باشه به نابود شدن کامل دنیا فکر نمیکنه....
چه سودی تو نابودی دنیا وجود داره ؟[tafakor]
سلام...[golrooz]
نه آمريكا پشت عراق نبود...
هر چند كه اگر هر كشوري جاش بود...
و اينطوري كه ما كمر به تحديد و نفرينش بسته بوديم حتما انقدر كمك ميكرد تا نابود بشيم...
جنگ افروزي يك جور گردش مالي در صنايع نظامي به حساب مياد...
و كشوري كمك نميكنه تا تو با پول اون صتايع نظامي رقيبانش رو بخري...
عراق هم تجهزات امريكايي استفاده نميكنه...
و همينطور كه همه ميدونن آمريكا كشوري نيست كه از ترسش نگه ما به عراق كمك ميكنيم...
يه رابطه ساده هست و نيازي به تحليل نظامي و كارشناسي و تبليغاتي داخلي خارجي و سند منگوله دار نداره...
ما الان با چارتا هفت تير ميگيم دنيا به ما حمله نميكنه چون از توانمون ميترسه...
اگر هزاران هواپيما و هزاران ناو و زير دريايي و ميليونها تانك و سرباز و تجهيزات مخرب داشتيم...
اولين كشور از همون 200 تا بوديم...
در ضمن دوره نفوذ و استعمار و غارت خيلي وقت تموم شده...
هر چي از نفت عراق و كوفت افغانستان بردن...
از ما هم ميبرن...
بجاي اينكه همه ي هم و غم خودمون و بذاريم روي اينكه هرجا اگر كاستي بود، پس مالمون و بردن...
يكم محكمتر بچسبيم به همت و پشتكار در چرخ رشد و پيشرفت كشورمون تا بيشتر عقب نمونيم...[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مجتبی
منم متاسفم برای شما چون فکر میکنید همین مین های دریایی توان کمی هستن...
شاید باورتون نشه ! ولی همین مین ها و کارهای جزءی دیگه هستن که تا الان تونستن جلوی آمریکا رو بگیرن تا به ما حمله نکنه...
راحت بهتون میگم ! ایران توان مقابله ی مستقیم با امریکا رو نداره ! برای همین باید روی اینجور مسائل مثل مین , کار کنه که جلوی امریکا رو بگیره و هزینه ی جنگ رو برای امریکا چنان بالا ببره که امریکا از حمله صرف نظر کنه
به نظر شما این مین ها اقتصاد و امنیت مردم ایران رو بیشتر به خطر میندازه ؟ یا یه جنگ کامل با امریکا؟؟؟
یه سوال از شما ! کی میدونه چند میلیون ادم بیگناه توی جنگ مستقیم با امریکا کشته میشن ؟؟؟
اونوقت مثلا اگه حل مشکل ما با امریکا به دست شما بود چکار میکردین ؟[tafakor]
اگه نیروی دریایی ایران توانش بیشتره خب لقب پلیس خلیج فارس رو از امریکا بگیره.
بحث من این نیست. بحث من انسانیت هستش.
من از شما می پرسم یه مین دریایی هوشمند چطور میتونه فرق بین یه انسان غیر نظامی رو با دشمن بفهمه؟
اگر یه زمانی سیاست های ایران عوض شد و این مین ها بلا استفاده کی میخواد برشون داره؟
اصلا مسئولیت این مین ها به عهده کیه؟ اگه قایق من بهش خورد و تیکه پاره شدم کی می خواد جواب منو بده؟
یکم احساس غرور رو بزار کنار و بشین فکر کن. مین ها به هر حال این مشکل ذاتی رو دارن!
به هر حال ما این مشکل رو داریم و حالا باید ضرب در چند هزار مین دریایی بکنیم
که تو یکی از پر رفت و آمد ترین خلیج های جهان که بیش از 5 مکان کاملا توریستی داره کار گذاشته شده.
مسئولیت این فاجعه کیه؟
من به عنوان یه مخترع میگم این مین ها رو یه مشت ادم بی مغز و بی مسئولیت به وجود اوردن که شک دارم حتی مسلمان باشن!
چون تو دین اسلام مبارزه تن به تن برای احقاق حقوق پیشنهاد شده نه تله گذاری و حیله گری...
نکات جالبی دوستان گفتن که بیشتر مزاح بود .اینکه امریکا به عراق کمک نکرده تو جنگ بر علیه ایران جالب بود کمی مطالعه کنند دوستان بد نیست.و اینکه تو اسلام اومده مبارزه تن به تن اخه عزیز چرا حرفی رو میزنین همینجوره کمی تحقیق کنین همچین چیز سختی نیست.و اینکه این مین به نظرم خوبه وقتی شما از کسی ضعیفتری نمیتونی رودرو مبارزه کنی مجبوری روش دیگه مبارزه کنی در مورد اینکه کشتی خودی ممکنه روی مین بره که اینم با منطقه بندی مشکلی نداره در زمان صلح ولی وقتی جنگ بشه دیگه وضعیت فرق میکنه و تا آروم شدن قاعدتا باید کشتی های شخصی نزدیک نشن در مورد کشتی های دولتی هم که مختصات محلهای مین گذاشته شده رو دارند
نقل قول:
سلام...
http://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/51.gif
نه آمريكا پشت عراق نبود...
هر چند كه اگر هر كشوري جاش بود...
و اينطوري كه ما كمر به تحديد و نفرينش بسته بوديم حتما انقدر كمك ميكرد تا نابود بشيم...
جنگ افروزي يك جور گردش مالي در صنايع نظامي به حساب مياد...
و كشوري كمك نميكنه تا تو با پول اون صتايع نظامي رقيبانش رو بخري...
عراق هم تجهزات امريكايي استفاده نميكنه...
و همينطور كه همه ميدونن آمريكا كشوري نيست كه از ترسش نگه ما به عراق كمك ميكنيم...
يه رابطه ساده هست و نيازي به تحليل نظامي و كارشناسي و تبليغاتي داخلي خارجي و سند منگوله دار نداره...
ما الان با چارتا هفت تير ميگيم دنيا به ما حمله نميكنه چون از توانمون ميترسه...
اگر هزاران هواپيما و هزاران ناو و زير دريايي و ميليونها تانك و سرباز و تجهيزات مخرب داشتيم...
اولين كشور از همون 200 تا بوديم...
در ضمن دوره نفوذ و استعمار و غارت خيلي وقت تموم شده...
هر چي از نفت عراق و كوفت افغانستان بردن...
از ما هم ميبرن...
بجاي اينكه همه ي هم و غم خودمون و بذاريم روي اينكه هرجا اگر كاستي بود، پس مالمون و بردن...
يكم محكمتر بچسبيم به همت و پشتكار در چرخ رشد و پيشرفت كشورمون تا بيشتر عقب نمونيم...
http://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/51.gif
عزیزه دل برادر ([nishkhand]) یا شما اطلاع نداری یا خودتو میزنی به کوچه ی علی چپ...
United States support for Iraq during the Iran–Iraq War, against post-revolutionary Iran, included several billion dollars worth of economic aid, the sale of dual-use technology, non-U.S. origin weaponry, military intelligence, Special Operations training, and direct involvement in warfare against Iran.
Support from the U.S. for Iraq was not a secret and was frequently discussed in open session of the Senate and House of Representatives. On June 9, 1992, Ted Koppel reported on ABC's Nightline, "It is becoming increasingly clear that George Bush, operating largely behind the scenes throughout the 1980s, initiated and supported much of the financing, intelligence, and military help that built Saddam's Iraq into the power it became", and "Reagan/Bush administrations permitted—and frequently encouraged—the flow of money, agricultural credits, dual-use technology, chemicals, and weapons to Iraq."
ایشالله که میتونی خودت ترجمه کنی ؟ [bamazegi]
اگه نه که خودم ترجمه میکنم اگه خواستین...
در ضمن اینو از ویکی پدیا برداشتم...
ما اول کمر به تحدید و نفرینشون برداشتیم یا اونا اول شروع کردن به غارت کشورمون؟؟؟[tafakor]
من نمیدونم شما چطور حساب میکنی... ولی امریکا هم اعلام میکرد که به عراق کمک میکنه و الان هم اعلام میکنه که کمک میکرده...
و نخیر ! امریکا به طور مستقیم به ایران حمله ی نظامی هم کرده ! طبس رو که یادتون هست !
اینکه چرا به عراق کمک کرد تا به ایران حمله کنه کاملا واضحه !
توی جنگ مستقیم شما هم نیروی انسانی از دست میدی ! هم پول !
ولی توی کمک به عراق گذینه ی نیروی انسانی عملا برای امریکا حذف شد ! ( چیزی که امریکا شدیدا روش تاکید داره) و فقط خرج کردن پول موند... برای همین کمک به عراق بهترین گذینه بود...
اینکه دنیا نمیتونه به ما حمله کنه رو کی گفته ؟
ولی به نظر من امریکا هرگز به ایران حمله مستقیم نمیتونه بکنه.... چون هزینه ی این چنین جنگی برای اقتصاد امریکا ویران کنندس....
عزیز درست میگی شما ! دوره ی نفوذ و استعمار و غارت به طور علنی تموم شده...
الان دوره ی نفوذ و استعمار مخفیه !
الان به نظر شما دولت افغانستان از خودش قدرتی داره ؟ یا 90% دولت های افریقایی؟
البته بگذریم از اینکه خود امریکا هم به شدت زیر نفوذ اسرائیله....
نقل قول:
يكم محكمتر بچسبيم به همت و پشتكار در چرخ رشد و پيشرفت كشورمون تا بيشتر عقب نمونيم...
این حرف شما رو قبول دارم ولی مطمئن هستم امریکا با تمام توان در صدد جلوگیری از این کاره...
نقل قول:
یروی دریایی ایران توانش بیشتره خب لقب پلیس خلیج فارس رو از امریکا بگیره.
بحث من این نیست. بحث من انسانیت هستش.
من از شما می پرسم یه مین دریایی هوشمند چطور میتونه فرق بین یه انسان غیر نظامی رو با دشمن بفهمه؟
اگر یه زمانی سیاست های ایران عوض شد و این مین ها بلا استفاده کی میخواد برشون داره؟
اصلا مسئولیت این مین ها به عهده کیه؟ اگه قایق من بهش خورد و تیکه پاره شدم کی می خواد جواب منو بده؟
یکم احساس غرور رو بزار کنار و بشین فکر کن. مین ها به هر حال این مشکل ذاتی رو دارن!
به هر حال ما این مشکل رو داریم و حالا باید ضرب در چند هزار مین دریایی بکنیم
که تو یکی از پر رفت و آمد ترین خلیج های جهان که بیش از 5 مکان کاملا توریستی داره کار گذاشته شده.
مسئولیت این فاجعه کیه؟
من به عنوان یه مخترع میگم این مین ها رو یه مشت ادم بی مغز و بی مسئولیت به وجود اوردن که شک دارم حتی مسلمان باشن!
چون تو دین اسلام مبارزه تن به تن برای احقاق حقوق پیشنهاد شده نه تله گذاری و حیله گری...
مگه من گفتم که نیروی دریایی ایران از امریکا بیشتره ؟؟؟[tafakor]
اگه شما نگران مکان این مین ها هستی باید بهت بگم که این مین ها رو همینطور کشکی تو اب ول نمیکنن که برای خودش ول بچرخه...
این مین ها هم مثل مین های روی زمین توی یه مکان ثابت میشن... البته درسته که بعضی اوقاط به علت گذشت زمان و پوسیدگی این مین ها زیر اب دریا ممکن هست که از مکانشون جدا شده و سرگردان بشن... ولی این موضوع مدت خیلی زیادی رو میخواد
در ضمن هر منطقه ی مین گذاری شده نقشه برداری میشه و مکان این مین ها برای طرف خودی کاملا روشن هست...
نقل قول:
اگه قایق من بهش خورد و تیکه پاره شدم کی می خواد جواب منو بده؟
هیچکی.... چون چیزی از شما باقی نمیمونه که جوابی دریافت کنی [khande] ( شوخی بود !!! [nishkhand] )
من به عنوان یه غیر مخترع ([nishkhand]) میگم که این مین ها رو یه عده ادم با فکر ساختن تا قدرت دفاعی ایران رو بالا ببرن....
نقل قول:
جالبه ! اونوقت چرا پیامبر توی جنگ خندق برای مقابله با کفار خندق کندن ؟؟[tafakor]
به نظر شما باید همه مستقیم میرفتن تو دل دشمن و میمردن که....
به نظر من هم این مینهای دریایی راه حل زیرکانه و منطقی و از نظر اقتصادی به صرفه و از نظر علمی هم حساب شده هستند
از نظر نظامی هم کالما منطقی هستند (البته من نظامیشو زیاد اطلاع ندارم)
در ضمن مخفی جان قایق شما هیچوقت با اون مین دریایی برخورد نمیکنه
چون عمقی که قایق شما داره کمه-وزن مواد مغناطیسی(مثل آهن) که داره خیلی کمه و صدا و لرزشی که ایجاد میکنه محدوده و اگر نباشه با دو متغییر برخورد و مغناطیس همخوانی نداره پس هرچقدر هم با قایقت از کنار و بالای این مین رد بشی چیزیت نمیشه
ولی اگر کشتیهای بزرگ نظامی که چند هزارتن فلز آهن دار دارند از نزدیک این مین رد بشن اونو فعال میکنند
در ضمن نقشه ی مکانهای غیر مجاز و مین گذاری شده در اختیار تمام کشتیهای بزرگ تجاری و تفریحی که از این مناطق عبور میکنن قرار میگیره و با بیسیم هم راهنمایی میشند
این مین ها مثل دیوار هستند و کاملا مشخص هست برای کاپیتان یه کشتی چند هزار تنی تفریحی یا تجاری یا نظامی که داره از کجا رد میشه
پس شما اصلا نگران نباشید که کسی تیکه پاره بشه
درضمن این مینها بخشیشون ثابت هستند و بخشیشون هم فعال و غیر فعال میشند و میشه جمع اوریشون کرد و دوباره استفاده کرد برای مواقع مانور نظامی یا حمله ی نظامی
کلا نگران نباشین![eynaki]
راستی در مورد اینکه داره چه اتفاقی دوروبرمون میفته
قضیه خیلی سادس
ما تنها کشوری هستیم که ابر قدرت به حساب نمیایم و داریم علنا با امریکا مخالفت میکنیم(و بقیه ی ابر قدرت ها به غیر از چین و روسیه)
واضحه که تبلیغات منفی و بار زیادی روی کشور و نظام ما هست
اگر ترس از امریکا نبود هیچ اتفاقی نمیافتاد
چون ترس از روسیه بود
و اگر نه ترس از چین بود و اگر نه...........
بالاخره نمیشه پیش بینی کرد چه اتفاقی میافتاد اگر فلان ابر قدرت حذف میشد
چون انقدر جنبه های سیاسی و اقتصادی و ........ داره یه کشور مثل امریکا که نمیشه همه رو دید چه برسه به بررسی کردن و پیش بینی کردن
کلا من با مجتبی و کمان ابرو در این تاپیک موافق هستم
بعضی صحبتهای ساسا ام سی دو هم با نظرات بنده هم راستا هست مخصوصا از نظر اقتصادی
اما نظرات مخفی مخالف نظر من هست[eynaki]
راستش من فکر می کنم این بحث رو ادامه ندم بهتره.
فقط جمله اخرم رو بگم و تموم.
برید تحقیق کنین روزانه چند نفر روی مین های رها شده تو جهان جان خودشون رو از دست میدن.
یا این که ناقص میشن...
خدا رو شکر کنین،جای من و شما امنه...
راستش من فکر می کنم این بحث رو ادامه ندم بهتره.
فقط جمله اخرم رو بگم و تموم.
برید تحقیق کنین روزانه چند نفر روی مین های رها شده تو جهان جان خودشون رو از دست میدن.
یا این که ناقص میشن...
خدا رو شکر کنین،جای من و شما امنه...