پاسخ : مصاحبه ی خواندنی با جلاد عربستان
درسته كه روحيه ي خشني ميخواد ولي به نظر من كار عربستانيا درسته.
مگه تو قرآن نيست كه قصاص بايد انجام بشه؟
بعدشم مگه اونا دارن سر افراد بي گناه رو ميزنن؟
اونا هم تو كشورشون قاتل و جاني و قاچاقچي خطرناك دارن، دزد و امثال اينها دارن.
به نظرتون هركي كه قاتله رو نبايد بكشن؟
بعدشم اونا دو سه تا راه گذاشتن كه يكيش گردن زدنه. پس انقد اظهار تنفر نكنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Elohim
1: دستورات قرآن محدود به یک زمان خاص نیست و طبق زمانه بنا بر نظر حاکم وقت و بنا بر مصلحت اسلام می تواند تغییر کند...
2: اعدام کلا از مسلمانان در جهان یک چهره وحشی نشان داده است که مصلحت نیست این روند ادامه پیدا کند چون علارقم این که ما مسلمانان کمی توانستیم از ادیان دیگر جذب کنیم بلکه خیلی از همین مسلمانان داخل ایران از اسلام فراری و راه شیطان پرستی و ... را در پیش گرفته اند.
3: اون تصویر تاپیک که در میدان دارن اون فردو گردن می زنند مربوط میشه به یک شخصی ایرانی به نام میرزا ابوطالب یزدی که قضیه اعدامش خارج از بحث است و خودم هم حوصله ندارم بهش بپردازم ولی همینو بگم که بیگناه بوده...
4: خواهشا سنگ اعراب را به سینه نزنید.
5: مهمترین مورد اینه که شخصی لیاقت اعدام شخص دیگر را داره که از او پاکتر و پرهیزکارتر باشه.... البته این جلاد قسی القلب که رحم یادش رفته را نمیدونم در چه سطحی از تقواست و الله اعلم... ولی بنا بر گفته های خودش خیلی قسی القلب شده و یک انسان خدایی فاقد چنین خصیصه رذیله ای است...
پسر خیلیییییییییییییی باحاله!!!!!! فک کن
اپیزود:
البشی بوبوشی از سرکار برمیگردد... در باز می شود. مادر بچه ها در حالی که با دستمال آشپزخانه دستانش را پاک می کند به پیشواز همسر می رود:
"حبیبی خسته نباشی. امروز چند تا سر رو پروندی؟!!!!!"
واااااااااااااااااااااااا ااای تهشه! تارانتینیو بره لنگ بندازه!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Elohim
قربون نخبه های مملکتم برم من که هر روز امیدوارتر میشم بهشون...
اصلا انقد حرفات تو مغز استخونم نفوذ کرد که ناخودآگاه یاد خلخالی افتادم مو به بدنم سیخ شد و اشک تو چشام حدقه زد بجون تو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Karim1504
1: دستورات قرآن محدود به یک زمان خاص نیست و طبق زمانه بنا بر نظر حاکم وقت و بنا بر مصلحت اسلام می تواند تغییر کند...
2: اعدام کلا از مسلمانان در جهان یک چهره وحشی نشان داده است که مصلحت نیست این روند ادامه پیدا کند چون علارقم این که ما مسلمانان کمی توانستیم از ادیان دیگر جذب کنیم بلکه خیلی از همین مسلمانان داخل ایران از اسلام فراری و راه شیطان پرستی و ... را در پیش گرفته اند.
3: اون تصویر تاپیک که در میدان دارن اون فردو گردن می زنند مربوط میشه به یک شخصی ایرانی به نام میرزا ابوطالب یزدی که قضیه اعدامش خارج از بحث است و خودم هم حوصله ندارم بهش بپردازم ولی همینو بگم که بیگناه بوده...
4: خواهشا سنگ اعراب را به سینه نزنید.
5: مهمترین مورد اینه که شخصی لیاقت اعدام شخص دیگر را داره که از او پاکتر و پرهیزکارتر باشه.... البته این جلاد قسی القلب که رحم یادش رفته را نمیدونم در چه سطحی از تقواست و الله اعلم... ولی بنا بر گفته های خودش خیلی قسی القلب شده و یک انسان خدایی فاقد چنین خصیصه رذیله ای است...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Akhsham
قربون نخبه های مملکتم برم من که هر روز امیدوارتر میشم بهشون...
اصلا انقد حرفات تو مغز استخونم نفوذ کرد که ناخودآگاه یاد خلخالی افتادم مو به بدنم سیخ شد و اشک تو چشام حدقه زد بجون تو
قربون بچه ها
خيلي حال كردم وقتي اين تاپيكو ديدم. گفتم بيام يه حرف متفاوت بزنم ببينم بچه ها چه واكنشي نشون ميدن.
حال كردم.
مخصوصا از كسايي بهم توپيدن. و همچنين كسايي كه بد و بيراه گفتن.
از راه دور ميبوسمتون.
ممنونتونم.
من دقيقا با نظر بچه ها موافقم.
كلا اين عربا بعضي وقتا يه كارايي ميكنن كه خر خنده اش ميگيره.
مثلا همين چند وقت پيش چندتا قاچاقچي ايراني رو به خاطر حمل مواد اونجا با شمشير گردن زدن. كه اين كار توي كشور اسلامي ما با دار زدن انجام ميشه كه يك نمونه معمولي از قصاص در كل جهانه.
خلاصه قصد فقط اذيت كردن نخبه ها بود.[nishkhand]