پاسخ : نحوه ی نوشتن ایده ی خود به شکل مقاله ی علمی
سلام...[golrooz]
در تكميل نظرات دوستان:[golrooz]
در محله اول نوشتن هر مقاله اي بايد طبق الگوي مركزي باشه كه ميخواي بفرستي مقاله رو اونجا...
و در مرحله دوم فيلد كاري شما مهم ميشه...
به نظر من اگر ايده شما شبيه به اختراع هست...
از الگوي ثبت اختراع استفاده كن...
اينجوري اگر هم بخواي يه روز ثبتش كني پروپوزالش و نوشتي...
رعایت نکات ظریف ظاهر کار ( اندازه حاشیه سمت راست کاغذ، نکات دستوری، نوع فونت مصوب یا اندازه فونت) خیلی میتونه مهم باشه
دوستان عزیز خوب صحبت میکنن ولی بنده حقیر که درس تخصصیم بوده بهتون گفتم چیکار کنید دوستان دارن مباحث کلی رو اشاره میکنن مثلا هرصفحه شما باید از کناره ها فواصل خاصی رو رعایت کنه صفحه اول باید به طور مثال بعد از نوشتن به نام خدا با زدن حتما 6 تا اینتر عنوان باهاش فاصله داشته باشه و...
سلام . اگه تمایل دارید توضیح کامل طرحتون رو برام بنویسید تا اول اشکالات علمی رو کامل برطرف کنیم و بعد بریم سر نوشتن به شکل مقاله علمی .
با سلام
شما دقیقاً عنوان مسابقات را ذکر نکرده اید تا راهنمایی بهتری صورت گیرد اما تا آنجایی که من اطلاع دارم ایده حداکثر در 5 سطر نوشته می شود و به صورت مقاله ارائه نمی شود ضمن اینکه اگر ایده قابلیت تبدیل شدن به اختراع را داشته باشد نباید تا قبل از ثبت آن اطلاعاتی از آن را درج نمود و آن هم به خاطر این است که ایده در ایران ثبت نمی شود و فقط اختراع است که قابلیت ثبت دارد
خوب من دقیقا روشش رو نمیدونم
ولی وقتی خودم یه مقاله ی علمی رو ارائه میدم خوب از آب در میاد البته شانسی
- - - به روز رسانی شده - - -
خوب من دقیقا روشش رو نمیدونم
ولی وقتی خودم یه مقاله ی علمی رو ارائه میدم خوب از آب در میاد البته شانسی
ما نفهمیدیم این صاحب بحث آخرش چیکار کرد
سلام
جواب تمام سوالات تو این لینکه
http://emodiran.com/downloads/view/c...00/menu_id:512
امید وارم کمکتون کنه
در ضمن دوستانی که میخوان تو این موارد کمک کنن نیازی نیست از جزئیات طرح سوال بپرسن تا طرف از مطرح کردن مشکل خودش بترسه و ...
سلام
از این که قابل میدونین و دعوت میکنین ممنون. نظرات دوستان رو خوندیم و انشاالله استفاده میکنیم بازم ازلطفتون ممنون
دست دوستان درد نکنه ولی من با نظر اقای صفری بیشر[tashvigh] موافقم