پاسخ : بیاین این دم اخری با هم خوب باشیم
[QUOTE=mahdi42;412310]دیگه حلال کنین همو .دو سه روز دیگه از عمرتون نمونده. انشاالله خوبی بدی حلال کنین. اگه مشکلی بوده حلال کنین. اگه حرف بدی دیدین از ما حلال کنین. ما که به فیونا نرسیدیم و جوون مرگ شدیم انشالله شما زنده بمونین. رو اعلامیه مرگم بنویسین "این مردی بود که خواست دی جی مهدی را سرنگون کند."
اصلا نگران نباشین هیچ اتفاق خاصی نمیوفته و شما هم جوون مرگ نمیشین و به فیوناتون میرسین!گناه داره دختره مردمو علاف کردین والا لااقل اگه هم اتفاقی افتاد اون دنیا عروسیتونو بگیرین حتما،دختره مردومو آرزو به دل نذارین[khanderiz]
ببخشید.کدوم دم آخری؟نکنه باور کردین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام من که هنوز کلی آرزودارم به این چیزافکرنمیکنم میخوام به این دوست عزیزمون kadajهم بگم اگه قراره همه بمیرن کدوم بازمانده میخواد به وصیت شما عمل کنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
سلام
گفتم این یکی دوروزی که زنده ایم و دنیا تموم نشده هی من نگم " پشت سر هر مرد موفق زنی است که نتوانسته جلوی موفقیت او را بگیرد" و هی شما نگین "زن بودن کار شاقیس ،چون لازمه سرو کله زدن با مرداست " بیاین اختلافات رو بذاریم کنار. دو روز مونده دنیا جرینگی تموم بشه.همه به هم امتیاز بدین به هم الکی تبریک بگین. به هم محبت بورزین.[golrooz]
همیشه خوب باش ولی دنیا تموم نمیشه شایعه ست
http://persian-star.net/1391/9/22/end/06.jpg
چشم های خیس تو/.
دنیا را خیس می دیدند و/.
لب های خندان من/.
دنیا را خندان/.
نشسته بودیم روی صندلی های میز کنار پنجره/.
از دنیایی حرف می زدیم که همین روزها/.
تمام خواهد شد./.
از تیتر های ریز و درشت روزنامه های امیدوار و مایوس/.
تا سی وچند قسط باقی مانده آپارتمان/.
می گفتی و من/.
خدا خدا می کردم/.
قبل از تمام شدن باقی دنیا/.
معجزه ای نازل شود/.
چیزی شبیه ظهور دوباره خورشید/.
برگشت دریاها سرجایشان/.
تبدیل مجدد کوه ها به میخ/.
و یا هر چیز دیگری که فرصت بیشتری برای انکار واقعه/.
اما/.
دنیای پشت پنجره داشت تمام می شد و همچنان/.
چشم های خیس تو/.
دنیا را خیس می دیدند و/.
لب های خندان من/.
دنیا را خندان/.
"قربان بهاری"
=============
خدا همه رو رحمت کنه
http://www.njavan.com/forum/images/s...20%2818%29.gif
==============
پ.ن.:
تصمیم گرفتم که داداش مصطفی رو از مدیریت عزل ! و خودم به جای ایشون بنشینم...شوخیدم داداش مصطفی این دم اخری که 1-2 روز به پایان جهان مونده!!!کمی شاد شیم
کاش همیشه فکرمیکردیم دنیادو روز دیگه تموم میشه که انقدبهم بدنمکردیم که الان نیاز به حلالیت طلبیدن باشه.sh_dokhtar19
یادمو باشه که حتی یک برگم بدون خواست و اراده خدا به زمین نمیوفته.
درکل امیدوارم بهترین جیگاه رودردرگاه خداداشته باشیم[shaad]
مولایمان علی(ع) میفرمایند: بگذارید وبگذرید . ببینید و دل نبندید . چشم بیندازید و دل مبازید . که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت
با نظر به اینکه میدونیم دنیا تموم نمیشه(آخه شانسم نداریم که [cheshmak] ) ولی ،نمیشه اون طرفم که رفتیم این اینترنت عزیییییییز و ... ،بازم در اختیارمون باشه؟؟؟ [negaran] [nishkhand]
من که هیچ کدوم از شما رو حلال نمیکنم . گردنتون ...[khande]
اقا من گردنم از مو باریکتره من کی باشم که بگذرم من خودم غرق گناهم اونوقت بگذرم!!!!!!!!!!!!
شما حلال کنید اما شک نکنید فقط شایعه هست همین!!!!!!!!!
نمیدونم یه حس مبهمی به من میگه یه اتفاقی میافته ولی پایان دنیا نخواهد بود تضمینی تازه مهدی از چشمم افتادی این چی بود اولش گفتی هاااااا؟؟؟؟ تازه من با تو کار دارم کجا به این زودی حالا درخدمتتون باشیم