-
پاسخ : کمک : مشکل تحصیلی
سلام چند تا مورد میتونم بگم امیدوارم به دردت بخوره
زیاد میخونی اما عمیق نمیخونی
شاید حفظ میکنی و درک نمیکنی چی یادگرفتی
این مشکلو من خودم هم دارم هروقت زیاد میخونم زیاد میفهمم ومطالب را قاطی میکنم منجر به بی دقتی میشه
موقع جواب دادن هول میشی جوابو میدونی اما عجله میکنی هول میشی و امتحانت خراب میشه
بنظرم شیوه خواندنت را عوض کن
استراحتت را کم نکن
زمان خوندنت تنظیم کن
کی بهتر یادمیگیری؟ صبح عصر شب ظهر ؟ حتی طرز نشستن هنگام مطالعه موثر هستش محیطی که انجا درس میخونی
شاید مشغولیت ذهنیت زیاده باید فکرتو ازاد کنی
شعار من میتوانم یادت نره
خودتو تشویق کن هرچیزی یادمیگیری به خودت بگو آفرین من میتونم
-
سلام عزیزم بنظرم این مشکلیکه داری تو پایه دوم دبیرستان عادیه فقط باید بدونی چطور مدیریتش کنی اول از همه اینکه خودتو اصلا نبازی دوم اینکه خودت از خودت بپرسی که واقعا خودت دوست داری که خوب درس بخونی ونمره خوب بگیری یا اینکه برای خشنودی دیگران اینکارو می کنی؟سوم اینکه برنامه ریزی کنی کمیت درس خوندن مهم نیست مهم کیفیته واینکه اگه واقعا حرف دیگران برات مهمه خودتو ثابت کن وبدون تومی تونی فقط استرس رو کنار بزار وبنظر من برای دل خودت درس بخون.
امیدوارم راهنماییم مفید باشه برات
موفق باشی[golrooz]
-
ببین مبارز عزیز به نظر من تنها مشکلت خودتی، در واقع تو فکر میکنی تلاش زیادت باید نتیجه مطلوبی بهت بده. ولی واقعیت اینکه وقتی ذهن،جسم و روح انسان مرتبط با مشکلاتش خستس باید زمانی اختصاص به استراحت بده . کسب انرژی از طبیعت، آب یا هرچی که آرومت میکنه. موتور سیکلت سوار نشودی که گازشو گرفتی. از استرس کم هم نترس بسیار مفیده ولی کنترلش کن . موفق باشی[tashvigh]
-
دوست عزیز شما اینو بگی من دیگه چی بگم....؟[nishkhand]
توی دوران تحصیل این مشکلات زیاده... ببخشیدا ولی مخصوصا تو کشور ما با این برنامه های عالیشون...[narahat]
نباید اینقد خودتو اذیت کنی که ... تلاشتو بکن و مطمین باش که بلاخره با این همه تلاش به جایی که میخوای می رسی[cheshmak]
ببخشید دیگه من بلد نیستم مثل بقیه دوستان خوب مشاوره بدم[nishkhand]
همیشه موفق باشی[cheshmak]
-
سلام...[golrooz]
بشين درست و بخون...
بهونه در نيار...
تو با استعداد هستي...
پس توي هر شرايطي اگر معدلت زير 19 بشه يعني كم كاري كردي...
ديگرونم اگه حرفي ميزنن...
دارن سعي ميكنن بهت كمك كنن...
فكرت رو از حاشه كمرنگتر كن...
وظيفه ي اصلي تو الان درس خوندن هست...
حتي اگر بهترين نقاش باش و توي يه تيم ملي ورزشي باشي و هر چيز ديگه...
تو يه محصل هستي و بايد اول اين مرحله رو عالي رد كني...
-
من کلی نوشتم همینجا
ولی تهش به این نتیجه رسیدم که همشو پاک کنم بزارم خودت تصمیم بگیری چون خودکار درست میشی!
کلی تجربه در زمینه ی ناامیدی دارم و همینطور تحت فشار بودن از طرف دیگران! نه اینکه مثل شما فقط نگن آفرین
مال منو میگن داری اشتباه میکنی و تازه سرکوفت هم دارم !!!
تنها چیزی که بهش رسیدم تو این مدت اینه که هیچکدوم متا بیفایده نیستیم و این احساسا هم واسه کم شدن تفریحاته!
تفریح نیاز انسانه
و اگه کمش کنی افسرده میشی!
یکمی تفریح کنی-و با دوستات ارتباط داشته باش ولی حواست به درس هم باشه- سعی کن توی روش درس خوندن هم فکر کنی که چطور سریعتر و پایدارتر یادمیگیری و مرور میکنی گرچه من خودم اصلا بلد نیستم درس بخونم ولی کتابهارو میفهمم- خود کتاب و جملاتشو فراموش میکنم-ازشون فقط درس میگیرم که روند هارو یادبگیرم ولی فکر نکنم این روش برای درس مدرسه مناسب باشه[taajob2]
البته تمام صحبتهای ساسا ام سی دو رو کاملا تایید و تاکید میکنم
-
عزيزم...اصلاً لازم نيست اينقدر درس بخوني...!
زده ميشي
من وقتي همسن تو بودم زياد درس نميخوندم
رشته ام هم رياضي فيزيك بود
كارداني رياضي رتبه 13 آوردم
كارشناسي هم 13
ارشد هم 9
-
دوست عزیز و با استعدادم سلام
به نظر من در حال حاضر فقط به ادامه تحصیلت فکر کن ،کارهای متفرقه را تا می تونی کم کن چون الان چیزی که مهمه مسیر تحصیلی شماست و مهم نیست کجا کار می کنی و کجا مقاله می نویسی بنده نیز مثل شما بودم چون در چند ضمینه کار کردم نتیجه مطلوب را در همه ی رشته ها نگرفتم و تنها توانستم یک رشته را به آخر برسانم هرچند در رشته های دیگر اطلاعات فراوانی دارم اما هیچ کس بنده را در حد یک فرد عادی هم قبول ندارد
امروز شما در ایران و با ملت معاصر ایران زندگی می کنی پس باید بدانی این مردم مدرک گرا هستند و تنها مدرک شما را می بینند نه علم شما و فعالیت شما را
بازهم خود دانید
موفق و سربلند باشید
در پناه حق
الله یارتان
-
سلام عزیزم.بزار همین اول اینو بگم.دیدی که تنها نیستی.خیلیا این حس رو داشتن یا حتی دارن.پس این رویه معمول هست .پس این حقیقت رو درک کن.به قول حسین مت تشویق که نمیکردن سر کوفت هم میزدن.هدفتو عوض کن.درستو اولویت قرار بده.اینو کسی داره میگه که حسرت میخوره چرا دوره دبیرستان تنبلی کرد.تو الان بهترین موقعیت رو داری.مدرسه نمونه با پایه ی قوی خودت.از این موقعیت استفاده کن. یه باقالی هم بکارم.هنوز هیچ دانشمندی نتونست ثابت کنه که میشه تو زمان به عقب برگشت.پس استفاده کن.
-
سلام
فقط درس بخون
اونقدر بخون که بدونی هر مطلبی تو کدوم صفحه از کتابه
درس خوندن کوچیکترین مزیتش نمره بالا هست
درس خوندن فکرو باز میکنه
درس خوندن خودش بهترین تفریحه
سعی کن ورزش منظم هم در طول هفته داشته باشی، باشگاه رفتن میتونه پیشنهاد خوبی باشه
Forum Modifications By
Marco Mamdouh