من الزایمر خفیف دارم چیزی یادم نمیاد ببخشید[nadidan][nadidan][nadidan][gerye]
نمایش نسخه قابل چاپ
من الزایمر خفیف دارم چیزی یادم نمیاد ببخشید[nadidan][nadidan][nadidan][gerye]
خاطره که من تا مدتها تو کف این دکترای ایشون مونده بودم و تارخ تولد 1369 که به هم نمیخوردم
اولا به شدت متنفر بودم ازشون ولی بعدا ... [nadidan] [nadidan] [nadidan]
انتی پسر بودن اول .اونم دواتیشه
سمانه که دوس جون جونی خودمه....اولین بار سر اون تاپیک معما آشنا شدم باهاش....خیلی خانومه این سمانه جونی
من با بارون خانم خودم ، تو تاپیک کدوم نام کاربری رو بیشتر دوس دارید آشنا شدم، آخه عاشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــق بارونم، خودشم میدونه![khejalat]
راستش منم همین طور...!!! بعد میگفتم شاید جهشی خوندن دیگه.....
بعد با توجه به طرز صحبتاشون و پختگی کلامشون حدس زدم که باید سنشون بیشتر از اینا باشه, تا اینکه دیروز حدسم به یقین تبدیل شد.
اون زمانی که من تازه وارد سایت شدم, بیشتر از همه از تاپیکای شما خوشم میومد, و از طرفی هم فکر میکردم متولد 1369 هستید، اینه که برام جالب بود با این سن چنین مطالب خوبی میذارید!!
دو بار هم تو تاپیکاتون نظر مخالف دادم, که بار دوم عصبانی شدید, راستش بار دوم میدونستم عصبانی خواهید شد, ولی چاره ای نبود باید نظرمو میگفتم و عمدا هم با همان لحن تند و تیز گفتم ببینم عکس العملتان چیه, اونم برمیگرده به 1369, یعنی میگفتم حالا که با این سن دکتر هستند و تاپیکایی میذارن که هر کسی جرئت نمیکنه, بذار ببینم چطوری عکس العمل نشون میده در جواب من. ولی قصد اذیت نداشتم و با شما نیز مشکلی نداشتم, برخلاف تصور اون زمانتان.
حالا میبینید دیگه این 1369 چه ماجرایی درست کرده؟؟؟
[nishkhand][nishkhand] بنده هم با ایشون سر یه تاپیکی که آقای مبارز گذاشتن آشنا شدم!! (توان نظامی آمریکا بیشتره یا ایران) اول از نوع نوشتشون خوشم نیومد جواب دادم!! ایشونم یه جوابی داد که کلی منو عصبانی کردو فکر کردم مسخره میکنه بعد که با هم حرف زدیم فهمیدم اشتباه میکنم!! بعدشم با هم دوست شدیم................ [nishkhand]