پاسخ : آموزش تضمینی اذیت و آزار کردن دیگران
دوستان منکه گفتم تضمینیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzane*
خیلی باحال بوود ممنون
منم یکی از این اذیتا میگم شاد بشدید
البته با اجازه آقا مهدی[nishkhand]
امروز گوشی شوهر عممو رو بدون این که بفهمه برداشتم و اسمم رو از "IMAN" به " 20009022 " تغییر دادم. بعد با گوشی خودم این پیامک رو براش فرستادم: " مشترک گرامی، ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما، به عرض میرساند شما در قرعه کشی همراه اول به مناسبت عید سعید فطر، برنده یک دستگاه خودروی mazda 3 شده اید. ضمن عرض تبریک لطفا جهت دریافت جایزه عدد (یه عدد ده رقمی) را به همین شماره بفرستید. هیچکس تنها نیست. همراه اول "
بنده خدا از ظهر تا حالا بالای بیست بار اون کد(عدد ده رقمی) رو داره برام میفرسته و من هر دفعه بهش جواب میدم: " مشترک گرامی کد ارسالی شما صحیح نمیباشد.لطفا مجددا ارسال فرمائید" الان اس ام اس داده : سرویس کردی مارو همراه اول
منم اس ام اس دادم: مشترک گرامی حالا که فحش میدهید مزدا که سهل است دسته بیل هم بهتون نمیدیم[nishkhand]
احتیار دارین
اینقدر خندیدم که نگو[khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
احتیار دارین
اینقدر خندیدم که نگو
همیشه شاد باشین[cheshmak] [nishkhand]
اه اچقد قدیمی بود اپدیت کن بابا...
من که ازارم به یه مورچه هم نمیرسه
سوسک پلاستیکی یا حشرات دیگه رو به دیگران نشون بدی تا هم خودتو توی شجاعت ثابت کنی هم پرت کنی طرف دخترا و تو صورتشون بعد خودت بپری بکشیش(الکی هههه)بعد دختره ازت خوشش میاد و دوستی.چه نقشه جالبی ههه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mozhgan.z.1368
من که ازارم به یه مورچه هم نمیرسه
حتما مورچه ای رو لگد کردی و نفهمیدی.یا مثلا مارمولک یا عنکبوت یا مگسی رو کشتی. دیدی حالا ازمورچه هم گذشت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eng soma
اه اچقد قدیمی بود اپدیت کن بابا...
چقد خشن!!!!!!!یکمی ارومتر...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بادامینا
خیلی خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییلی بدجنسیه
ناجوان مردانست[asabani][asabani][asabani]
چی شده؟
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مازرون
عکس اولش که مربوط به بازی همسایگان جهنمیه خودش بیانگر موضوع هست ...
بله افرین...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toot farangi
خیلی باحال بود ولی بعضیاش واقعا نامردیه
وقتی حال میده و کیف داره نامردی ندارهوووهههه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzane*
خیلی باحال بوود ممنون
منم یکی از این اذیتا میگم شاد بشدید
البته با اجازه آقا مهدی[nishkhand]
امروز گوشی شوهر عممو رو بدون این که بفهمه برداشتم و اسمم رو از "IMAN" به " 20009022 " تغییر دادم. بعد با گوشی خودم این پیامک رو براش فرستادم: " مشترک گرامی، ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما، به عرض میرساند شما در قرعه کشی همراه اول به مناسبت عید سعید فطر، برنده یک دستگاه خودروی mazda 3 شده اید. ضمن عرض تبریک لطفا جهت دریافت جایزه عدد (یه عدد ده رقمی) را به همین شماره بفرستید. هیچکس تنها نیست. همراه اول "
بنده خدا از ظهر تا حالا بالای بیست بار اون کد(عدد ده رقمی) رو داره برام میفرسته و من هر دفعه بهش جواب میدم: " مشترک گرامی کد ارسالی شما صحیح نمیباشد.لطفا مجددا ارسال فرمائید" الان اس ام اس داده : سرویس کردی مارو همراه اول
منم اس ام اس دادم: مشترک گرامی حالا که فحش میدهید مزدا که سهل است دسته بیل هم بهتون نمیدیم[nishkhand]
[khande]