پاسخ : خدایا پس چرا من زن ندارم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
حداقلش اینه ما هستیم که دختر انتخاب میکنیم واگه نریم جلو اصلا دخترا حق انتخابی ندارن[nishkhand][cheshmak]
گل هدیه به بانوان ایران زمین[golrooz]
ببین برادر محترم شما یه دخترو میخوایین میری خاستگاریش شاید دختره دوس داره بگه نه و میگه نه ولی وقتی یه پسر بیاد خاستگاری یه دختر دختر اگه بخوادش بهش میگه اره و بهم میرسن و از بین 100تا خاستگارش بلاخره یکیو انتخاب میکنه اینجوریه آقا مهدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toot farangi
ببین برادر محترم شما یه دخترو میخوایین میری خاستگاریش شاید دختره دوس داره بگه نه و میگه نه ولی وقتی یه پسر بیاد خاستگاری یه دختر دختر اگه بخوادش بهش میگه اره و بهم میرسن و از بین 100تا خاستگارش بلاخره یکیو انتخاب میکنه اینجوریه آقا مهدی
خب اگه پسرا اصلا نرن خواستگاری یه دختر چی؟ دختره چیکار میتونه بکنه؟ پسره فوقش این نشد میره سراغ یکی دیگه. دختر ریخته..... شما زیر یه سنگ رو ببین یکهو چندتا دختر از زیرش در میره از بس که زیادن[nishkhand]
اشتباه نکن الان تو نسل ما چیزی که زیاده پسر تو کلاس ما به شخص 50تا پسره
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
خب اگه پسرا اصلا نرن خواستگاری یه دختر چی؟ دختره چیکار میتونه بکنه؟ پسره فوقش این نشد میره سراغ یکی دیگه. دختر ریخته..... شما زیر یه سنگ رو ببین یکهو چندتا دختر از زیرش در میره از بس که زیادن[nishkhand]
پس خدا خیلی دوست داره که این همه نعمت به پات ریخته قدرشو بدون کفران نعمت نکن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toot farangi
- - - به روز رسانی شده - - -
بر طبق تمامی امارهای کشور جمعیت دختران بیشتره (به میزان قابل توجه) بعد به میزان شرکت کننده های کنکورو.... توجه کن ..... میبیبنی جمعیت دخترا بیشتره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
بر طبق تمامی امارهای کشور جمعیت دختران بیشتره (به میزان قابل توجه) بعد به میزان شرکت کننده های کنکورو.... توجه کن ..... میبیبنی جمعیت دخترا بیشتره.
کنکور واسه این بیشتره که پسرا دنباله درس نیستن دنبال کار میرن تو بازار که بهشون زن بدن الان که شما دارى درس میخونی خبرى از زن نیست بهت زن نمیدن گریه نکن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toot farangi
کنکور واسه این بیشتره که پسرا دنباله درس نیستن دنبال کار میرن تو بازار که بهشون زن بدن الان که شما دارى درس میخونی خبرى از زن نیست بهت زن نمیدن گریه نکن
دلشون هم بخواد. مگه چی کم داریم؟ خوشتیپ نیستیم که هستیم. عزیز نیستیم که هستیم. زورگو نیستیم که هستیم و...
اقا مهدی گل گناه دارن بابا دیگه باهاشون ازدواج نمیکنیم حداقل حالشونو نگیریم داداش بیخیال تو بزرگی تو ببخش[cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
نه آقا مهدی در کل دنیا جمعیت زن و مرد تقریبا مساوی هست، اما جمعیت مردان یه خورده بیشتره، من خودم کارای آماری جمعیت انجام دادم و یه خورده اطلاعات بگی نگی دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hhmm
اقا مهدی گل گناه دارن بابا دیگه باهاشون ازدواج نمیکنیم حداقل حالشونو نگیریم داداش بیخیال تو بزرگی تو ببخش[cheshmak]
گربه دهنش به گوشت نمیرسید، میگفت تلخه