پاسخ : برنامه روزانه پسرا !
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[taajob]
دیگه اینطورم نیستااااااا. تند نرو[golrooz]
آهاااااا
حالا شد آقا مهدی ..... دست شما درد نکنه که این نکاتو به پسرا یادآوری کردین[nishkhand]
شما وقتی که تنها موندی و درانتظار کمی توجه...
اون وقت جوابتونو میدم...[nishkhand]
حالا هر چه میخواهد دل تنگت بگو
موقع پشیمونی هم میرسه بلاخره....
بیچاره پسرا به چه چیزایی باید افتخار کنن بعد میگن دخترا میترشن آخه یکی نیست بیاد بگه کی به شما زن میده
البته من منظورم این نبود که حرف s.e.z اشتباه بود بلکه منظورم این بود که خیلی کم گفت وباید دوزشو زیاد میکرد.[nishkhand]
درود بر تمام بانوان ایران [golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toot farangi
بیچاره پسرا به چه چیزایی باید افتخار کنن بعد میگن دخترا میترشن آخه یکی نیست بیاد بگه کی به شما زن میده
مازن نگیریم دخترا میترشن.جدی میگم.دخترا باید دعا کنن اوضاع اقتصادی خوب شه وپسرا زن بگیرن وگرنه شما حاظرین برین خواستگاری پسرا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
مازن نگیریم دخترا میترشن.جدی میگم.دخترا باید دعا کنن اوضاع اقتصادی خوب شه وپسرا زن بگیرن وگرنه شما حاظرین برین خواستگاری پسرا؟
اعتماد به نفست منو کشته ها
خب نگیرین دخترا هم والا همچین مشتاق به ازدواج نیستن مجرد خیلی هم راحتن این پسره که اگه نیاز به ازدواج داره بیشتر از دختر این یه حقیقته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toot farangi
اعتماد به نفست منو کشته ها
خب نگیرین دخترا هم والا همچین مشتاق به ازدواج نیستن مجرد خیلی هم راحتن این پسره که اگه نیاز به ازدواج داره بیشتر از دختر این یه حقیقته
نخیر دخترا باید یه سرپناه داشته باشن وگرنه اقایون که مشکلی ندارن.[nishkhand]
ما نوکر خانوما هم هستیم.خاک زیر پاشونیم.گل زیر کفششونیم.من خر خانوما هم هستم[khejalat]
اونوقت این همه دبه ی ترشی رو چیکار کنیم[soal]
آخه اینجا انجمن نخبگان این چه مطالبیه که می نویسی کشوری که نخبگانش این باشن وای به حالش