ممنون دوست عزیز
خیلی زیبا و تکان دهنده بود!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون دوست عزیز
خیلی زیبا و تکان دهنده بود!!!
مشکل همینجاست دوست عزیز!! باید خودت برای خودت برنامه تدوین کنی! اگه نکتی دیگران برات برنامه می ریزند و تو رو واردش می کنند اما تو دانشجویی! آینده مال توست پس تو باید نسبت به اتفاق ها و حوادث واکنش نشون بدی و اونها رو تحلیل کنی و تصمیم بگیری! اگه نسبت به اونها بیتوجه باشی یه جورایی به خودت ظلم کردی!!!
نه برادر عزیز مثل اینکه منظورمو خوب نرسوندم، من راههایی را رفتم که همسالان من نتونستن برن، چون من تلاش کردم اما اونا نه، من از تلاش کم نذاشتم، ولی با این همه تلاش مضاعف، میری و به جاهایی بر میخوری که عمدا یه عده ای سنگ جلو پات میندازن و مانع پیشرفتت میشن، یه عده ای که قدرت اجرایی دارن ولی شعور ندارن، و مشکل اینجاست، نه اونی که شما گفتید. البته فرمایش شما هم صحیح است اما وقتی که مدیریت مملکت درست باشه و یک فرد خاص تنبلی کنه.
مدیریت مهمترین مسئله هست شما حساب کنید در مدت زمان کوتاه خلافت حضرت علی (ع) یک فقیر در کوفه یافت نشد. بخاطر چی؟ بخاطر مدیریت صحیح آن حضرت و عدالت ایشان. ولی در حکومتهای قبل یا بعد ایشون چنین نبود. آیا باید چنین قضاوت کرد که در حکومتهای قبل یا بعد آن حضرت فقرا عرضه نداشتن و برای همین فقیر ماندند.
من در زندگی شخصی تلاش خودمو میکنم، اما وقتی .................. اصلا بگذریم. این رشته سر درازی دارد