امسال برای من حداقل بود.....خیلی...
درسته با تمام مشکلات هییت زدیم ....ولی زدیم
باید روحیه عاشورایی داشت ....تا فهمید ودرک کرد قیام حسین را...
سرد شدن مارا حسین نمیپسندد .......او در میان مشکل تنها نمیگذارد[golrooz]
نمایش نسخه قابل چاپ
امسال برای من حداقل بود.....خیلی...
درسته با تمام مشکلات هییت زدیم ....ولی زدیم
باید روحیه عاشورایی داشت ....تا فهمید ودرک کرد قیام حسین را...
سرد شدن مارا حسین نمیپسندد .......او در میان مشکل تنها نمیگذارد[golrooz]
اون قشري از جامعه كه سهم بيشتري تو اين جو دارن خوب ماييم...مگه نه؟
بعدشم من از هر كسي از رفقام كه ميپرسم در مورد هيئتي كه ميرن، ميگن شلوغ تر از پارسال شده.مثالش دانشگاه خودمون هستش
بعدشم خوب دسته ها از امشب شروع به بيرون اومدن ميكنن فكر كنم...مسجد ما كي اينجوريه فكر كنم.
ولي به نظرم اون چيزي كه مهم تره از شو و جو شعور و فهم مردم هست كه به نظرم تو اين چند سال خيلي بيشتر شده
چون اصولاً دسته ای نباید باشه !
والا محله ما که پرشوره ، عزاداری ها هم پابرجا و هرسال سوزناک تر از سال قبل و شاید من اینطور حس می کنم .
درسته درگیری ها زیاده و اصلاً نمیدونی روزها چجوری میگذره ! من راستش رو بخواین واقعاً تا دوستان اعلام نکردن نمی فهمیدم محرم 27 آبان بوده ولی محله ما از یک هفته قبلش اماده عزاداری بود .
و یه چیز دیگه ! من راستش چون خیلی خرافات وارد این عزاداری ها شده اصولاً به این مجالس نمی رم .این یکی از دلائل من .
سلام
اینجا که نه این هیئت ها و تکیه ها بیشتر شده
قدم به قدم
بلوار به بلوار میدون به میدون هر گوشه یه یادی از محرمو کربلا و شخصیت های کربلاست....
اما مثل اینکه علم قرار نیست باشه یا همون دوروز میارن شاید هم واسه خاطر بارونه.. نمیدونم
ولی ظاهر شهر رو همه دست به دست هم دادن خییییییلللللللللللییییییی ییی عوض شده
من که خیلی داغون شدم......
شاید باورتون نشه آدم توو تاکسی باشه پیاده باشه تو جمع توو خلوت ... اینا رو که میبینه امکان نداره صورتش خیس اشک نشه.... خدا خیرشون بده واقعا جو رو عوض کردن....
فقط بعضی جا ها مداحی هایی (البته نمیدونم اسمش مداحی هست نوحه هست چیه؟!) میذارن که خیلی نامحسوس و سریع گفته میشه حسین حسین
که دیگه درست تلفظ نمیشه و فقط حس.. حس... میاد
نمیدونم این چه فرقی با اوپس اوپس آهنگای... داره..
شنیدن اینا نمیدونم چرا خیلی اذیتم میکنه........................................ ...........
اما بعضی ها خیلی درست و متین یه روایتی رو حالا با یه نوایی میان میگن که پسندیده هست... اتفاقا بیشتر آدمو داغون میکنه.........
[golrooz]
نمیدونم. شاید شده؛ شایدم نه
برای جواب درست باید یه امار گیری درست حسابی کرد.
به نظر منم امسال محرم کمرنگ تر از سال گذشته هست شنیدین بعضی از این کسایی روضه می خونن اخرش حرف کم میارن فقط چرت وپرت می گن
درسته که نباید مادیات رو تو معنویات اونچنان دخیل کرد اما مشکلات اقتصادی مردم الآن اینقدر زیاده که اکثراً اون آرامش خاطر رو ندارن و این مسأله ناخودآگاه تأثیرش رو گذاشته
من يكي كه اصلا امسال حوصله خودمم ندارم چه برسه محرم
من هرسال دوست داشتم برم عزاداري تو مسجدا اما امسال نميرم دلم از مردمي كه ميگن عاشق اماميم وبعدش زندگيشون مث اونا نيست گرفته
همه مردما الان فقط به فكر قرض وام وگرونين... همه يادشون رفته كه محرم مال اقا امام حسين ........
اقا امام حسين خودش كمكمون كنه
اره راست میگی امسال خیلی سردتره تو دلیلشو میدونی؟