پاسخ : اسراری در مورد آقایون
نقل قول:
حالا یه سوال بپرسم دادا پیمان تو ذهن این پسرا نسبت به قضیه غشق و دوست داشتن و ازدواج چی می گذره؟
در ذهن کلیه پسرا و کلآ جنس مرد از سن 15 سالگی که به بلوغ جسمی میرسن تنها یه چیز هست ..!
ازدواج سلام و زندگی خوب در آینده.
و از سنین 15 سالگی شروع می کنن و معیارهای زندگی آینده شون رو کنار هم می چینن و در نهایت در آینده انتخاب درست یا غلط خودشون رو می کنن.
به طور کل از شبانه روز رو پسرا 25 ساعت ممکنه فکرای عشق و عاشقی رو تو ذهنشون بپرورانن..!
البته این عمومیت نداره ... ولی کم هم نیست.!
موفق باشید
منظورم اين بود هيچ گاه از رفتار يه پسر نمي توان احساسات او را درك كرد ولي از رفتار يك دختر خانم چرا.
نقل قول:
منظورم اين بود هيچ گاه از رفتار يه پسر نمي توان احساسات او را درك كرد ولي از رفتار يك دختر خانم چرا.
ممکنه یه نفر به رفتاری که می کنه اعتراف نکنه ..!
ولی نمیشه این رو به حساب این گذاشت که رفتار اون فرد چیز دیگری بوده.
در قیاس رفتار های دختر ها و پسر ها من این مورد رو پیدا کردم که رفتار طرفین تقریبآ یکیه ... منتها در رفتار دختران عشوه های زنانه و در رفتار پسران غرور مردانه نهفته است.
و گر نه اصل رفتار یکیه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصطفی
ممکنه یه نفر به رفتاری که می کنه اعتراف نکنه ..!
ولی نمیشه این رو به حساب این گذاشت که رفتار اون فرد چیز دیگری بوده.
در قیاس رفتار های دختر ها و پسر ها من این مورد رو پیدا کردم که رفتار طرفین تقریبآ یکیه ... منتها در رفتار دختران عشوه های زنانه و در رفتار پسران غرور مردانه نهفته است.
و گر نه اصل رفتار یکیه.
برادر مصطفی عزیز موافق نیستم چون خیلی از دخترا این قدر جدی هستند که اصلا از عشوه وعشوه بازی بدشون می اد ولی به نظر من یک ÷سر در این زمینه دیر به تصمیم نهایی می رسد.
نقل قول:
برادر مصطفی عزیز موافق نیستم چون خیلی از دخترا این قدر جدی هستند که اصلا از عشوه وعشوه بازی بدشون می اد ولی به نظر من یک ÷سر در این زمینه دیر به تصمیم نهایی می رسد.
منظور من این نبود ..!
اگه توجه کنید ، در خانم ها همیشه یه حالتی هست که بهش می گن ناز..!
یعنی حتی دختری اگه خواهان رابطه ای باشه ، باز هم ناز می کنه ..!
این حالتیه که در خون خانم ها هست. ;)
:-?نمی دونم والله ولی اسمش اینه که خانمها دارند شاید سلاح خانمهاست
پس باید در رفترم تجدید نظر کنم