پاسخ : نقاشی های رمانتیک هیتلر
در یک کتاب قدیمی می خوندم که هیتلر روحیه پرخاشگری بالایی هم داشت شاید باورتون نشه که یکی ار دلایل این پرخاشگری بر می گشت به نحوه تغذیه او..
زیرا علاقه بسیار بسیار وافری به شکلات و شیرینی داشت که به سبب اون بسیاری از مواد منفی بدن بالا رفته و کم کم ایشان رو بسیار تندخو و خشن کرده است ...
کلا در علم پزشکی مصرف بیش از حد شکلات باعث تندخویی و پرخاشگری می شود...
hitlero dust daram, chon yahudiaro daghun kard
من ب جنایت و کارهایی که کرده کاری ندارم چون فقط اون نیست که جنایت و قتل کرده خ ها ازاون بدترشم کردن کسی هم صداش در نمیاد همه کسایی که حکومت تو دستشونه خونخوارن .......................فقط نقاشی هاش زیبا بود[golrooz]
اگه دوستان مايل باشن اگرهاي باور نكردني از زندگي هيتلر رو براتون بگم! بگم ؟
خیلی خیلی جالب بود...[golrooz]
چقدر مسیر زندگی ادم پرپیچ و خم و پر حادثه اس... جدا اگه هیتلر از اکادمی بیرون رونده نمی شد جنگ جهانی هیچ وقت اتفاق نمیفتاد؟؟؟؟!!!!!
عجب...
سلام هيتلر نخبه اي غيرقابل منكر زمان خود بود من خيلي دوسشدارم نبراي جنگهاش نه براي پشتكارو روح رمانتيكش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahar-021
جنایات هیتلر غیر قابل انکاره و نمیشه گفت آدم خوبی بوده اما تقریبا هیچی تو آدمای معمولی (منظورم غیر از خدا و غیر انسان معصوم e)صددرصد نیست،نه خوبی مطلق نه بدی مطلق .خب این پست نقاشیاش ب نظرم نشون میده آدم هر کار کنه آخرش اون ی ذره احساس تو وجودش هست ،چون برای بیرحمی اصولن مثال هیتلرو میزنن.
ولی اون جنایتا....این نقاشیا...آدم دچار تناقض میشه یکم[nadanestan]sh_omomi96
ببخشیدا
آیا شما و امثال شما از سیاست و عملیات روانی چیزی میدونند ؟
چرا به همین راحتی به خودتون جرئت میدید و یک فرد دلسوز (هیتلر )( که آلمان تا خرخره در گرداب یهودی ها فرورفته رو دوباره پابرجا و مستقل کرد) و آمریکایی ها باتکنیک های عملیات روانی بخصوص در سینما ی هالیود اون رو یه شخص تبهکار وتروریست و خودشونو آدم خوبه به جهانیان معرفی کرند رو به همین راحتی و جنایت کار بدونید ، یکم تحقیق در منابع بی طرف بد نیست.
تحقیق ک واجب شد حتما بکنم،ولی شمام نمیتونید جنایتاشو انکار کنید.بالاخره جنایت انجام داده.منم ک گفتم خوبیو بدی در هیچ انسان معمولیی 100% نیست.
منابع رو حتما مطالعه میکنم ممنون ک گفتین.