پاسخ : عکس/تصويري در ورزشگاه آزادي که حتما بايد ببينيم
ببینین چه پسرای خوبی!!! با اینکه باختن دارن زباله های خودشون رو جمع میکنن.
حالا اگه ما باخته بودیم کسایی پیدا میشدن که تمام صندلیها و اتوبوس ها و مترو ....!
با تشکر از هر 4تا شون یا هر کس دیگه ای که بعد این بازی همچین کار شایسته ای رو موقع رفتن انجام داده. چه ایرانی چه کره ای
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saamaaneh
واقعاً مردم نمی دونن زباله ها رو کجا بریزن؟ آقا رضا این موضوع ربطی به فقر فرهنگی نداره، این بی توجهی مردم رو می رسونه.
منم موافقم
ایران فقر فرهنگی نداره و به نظر من تا همین الآن بهترین کشور از نظر فرهنگ و تاریخه؛ ولی خیلی از مردم الآن کم کم هویت خودشون رو گم کردن و به فرهنگ های دیگه دارن رو میارن که همین باعث چند فرهنگی شدن میشه. حالا اگه ما هزار بار هم واسشون توضیح بدیم ممکنه توجهی نکنن؛ چون داریم خودمون براشون میگیم! ولی حالا اگه همینو یه کشوری مثل آمریکا ، آلمان، فرانسه، انگلیس یا چنین کشور های دیگه ای بیان به ما بگن پیش خودشون میگین پس چیز خوبیه که اونها هم دارن پس بذار ما هم انجام بدیم!!!
درود
تیمهای فوتبال ایران و کره جنوبی دو رقیب سنتی و قَدَر برای هم هستن و همیشه بازیهای این دو تیم فوق العاده تماشایی و جذاب هست ,
هوادارن دو تیم هم شدیدا به نتیجه بازی حساس هستن (رو حساب کُری خونی)
اما چیزی که اینوسط میدرخشه فروتنی و خویشتن داری و فرهنگ غنی تماشاگران تیم بازنده کره جنوبی هست که به جای اینکه بیان فحش و ناسزا نثار هم کنن و تو سر همدیگه بزنن و صندلی ها رو درب و داغون کنن , دارن زباله ها رو جمع آوری میکنن !
واقعا تو کـَت منه ایرانی اصلا نمیره !!!
آیا یک ایرانی توی شرایط سخت جنبه و اعصاب و حوصلهء چنین کارهایی رو میتونه داشته باشه ؟!؟
؟
همش دارن میگن شهر ما خانه ما ولی ظاهراً تو کره میگن ورزشگاه ما خانه ما!!!
ایرانیا تقصیر ندارن که بلکه شهرداری باید شعارشو عوض کنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saamaaneh
واقعاً مردم نمی دونن زباله ها رو کجا بریزن؟ آقا رضا این موضوع ربطی به فقر فرهنگی نداره، این بی توجهی مردم رو می رسونه.
بی توجهی مردم هم ریشه عمیق در فقر فرهنگی داره
وقتی فوق لیسانس مملکت تو اتوبوس کیک میخوره و آشغالشو از پنجره پرت میکنه، جز فقر فرهنگی چیزی نمیشه بهش گفت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مازرون
همش دارن میگن شهر ما خانه ما ولی ظاهراً تو کره میگن ورزشگاه ما خانه ما!!!
ایرانیا تقصیر ندارن که بلکه شهرداری باید شعارشو عوض کنه!
یه بار یه نفر آشغال دستش بود، انداخت تو خیابون
بش گفتم : نکن این کارو، شهر ما خانه ما!
برگشت بهم گفت: چار دیواری اختیاری!!!!!!!!!!!!!!!
ادم از خودش خجالت می کشه.مرسیییییییییییییییییی یییییییی[nadidan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rez@ee
تیم فوتبال کره جنوبی شب گذشته در برابر شاگردان کی روش با یک گل مغلوب شد تا در کنار ایران با هفت امتیاز بخت نخست صعود به جام جهانی باشند.
اول نيوز،، خبرگزاری های مختلف تصاویری از حواشی این دیدار منتشر کردند که در این میان عکسی از خبرگزاری موج جالب توجه است؛ تماشاگران کره ای پس از پایان بازی و در حالی که ورزشگاه را ترک می کنند اقدام به جمع آوری زباله های به جا مانده از خود می کنند.
ای بابا دوست عزیز خوابگاه (درواقع منظورم بجایی شبیه خانه بشکل زندگی گروهی ) این مسایل رعایت نمیشه
بنابراین توقع ناشایستیه از یکسری از هموطنان عزیز که در مجامع عمومی دقت نظر بخرج دهند
این از ناراحتی شدید من از رفتارهای ناشایست و نابخشودنی که دیدم
شما فرض کنید درحین رانندگی کیسه زباله،دستمال،کتابی که دیگه از خوندنش خسته شدن!!!!!!!!!!!!!!،سیگار و...............
فقط باید بگم گاهی اوقات از انسان بودنم ، نه ایرانی بودنم خجالت میکشم
گاهی اوقات رفتارهایی یا بی نطمی هایی دیده میشه که ... در جنگل هم کم برخورد میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
somayehfaridi
یه بار یه نفر آشغال دستش بود، انداخت تو خیابون
بش گفتم : نکن این کارو، شهر ما خانه ما!
برگشت بهم گفت: چار دیواری اختیاری!!!!!!!!!!!!!!!
اما من به یه بچه دبستانی همچینکاری ازش دیدم و بهش گفتم:
عزیزم اگر یه بچه کوچیک بخواد ازین پیاده رو رد شه و آسیب ببینه و گریه کنه ناراحت نمیشی؟
عذرخواهی کرد و برش داشت و گذاشت در نزدیکترین سطل زباله
این کار جزئی از فرهنگ اون ها شده
ما هم باید در مورد این مسائل کار های بنیادی انجام دهیم تا کم کم ایرانی ها هم اقدام به چنین کار های بکنند