سلام به بر وبچ مکانیک اینجانب حسن جاوی از شما در خواست میکنم سوالت خود را بپرسید وجواب انها را ر مدت کم دریافت کنید با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به بر وبچ مکانیک اینجانب حسن جاوی از شما در خواست میکنم سوالت خود را بپرسید وجواب انها را ر مدت کم دریافت کنید با تشکر
میشه لطفا بگید روش حل انالیز مودال شما چیه ؟
power dynamics method
subspace method
reduced
unsymmetric
block lanczos
damped
---------------------
به نظر من اینکه نزدیک هم بدست میان دلیل بر اشتباه حل شما نیست .برای اینکه مطمئن بشید اگر می تونید حل دستی مسئله را انجام بدید البته در صورتی که حل دستی راحت باشه .
کلی مشکل ممکنه وجود داشته باشه حالا بر فرض اگر جوابها اشتباه باشند .ممکنه درجات ازادی درست مشخص نشده باشند ممکنه اطلاعات دقیق وارد نشده باشند و .....
بعد هم اینکه وقتی می خوای نتیجه بگیری از چه شکل مودهای استفاده کردی ؟
مود 1 / 2 یا اخری ؟
سلام محمد علی جان
اینکه میگید ارور میده
یه سوال دارم؟
در حین استفاده از انسیس به اینترنت وصلی یا نه؟
سلام
احیانا شما در هین استفدا از انسیس به اینترنت نتصل نبودید؟
سلام. جواب هات غلط نیست. البته نگفتی چه سیستم ارتعاشی رو تحلیل میکنی، ولی در سیستم های ارتعاشی پیوسته( تیر، خرپا، ورق و یا هر سازه ای) فرکانس ها دوتا دوتا یا در بعضی موارد ممکنه سه تا سه تا نزدیک هم در بیان. این حالت مربوط به مودهای غیر یکسان اونهاست.
مثلا برای یک تیر دو فرکانس اول به ترتیب مربوط به مود عرضی و پی چشیه و دو تای بعدی مربوط به مود های دوم عرضی و پیچشه. این وسط ممکنه تو فرکانس های بالا و مدل نکردن کاملا درست مود های ترکیبی هم بده.
من یه سد رو در Ansys مدل و مش بندی کردم، می خوام توی AutoDyn بارگذاری و تحلیل کنم
چه طوری میشه به از Ansys به AutoDyn بفرستم؟
(چون مدل سازی و مش بندی در AutoDyn ضعیفه ، مجبور شدم این کار رو کنم)
سلام.ميتونيد تو زمينه بررسي ترك خوردگي بتن در ansyse منو راهنمايي كنيد.