آره خیلی هم خوبه!!اخلاقشو درست میکنیم!!
نمایش نسخه قابل چاپ
اخلاق هر کسی یعنی تقریبا شخصیت اون نفر....شخصیتم شامل خیلی موارد میشه....شخصیت ادم از همون روزای اول زندگیش شکل میگیره و با رشد انسان تکامل پیدا میکنه.....
عزیزم کسی که چند ساله یه جوری شخصیتش شکل گرفته رو من وشما نمیتونیم به همین راحتی تغییر بدیم....
پس رو این قضیه حساب باز نکن میتونی تغییرش بدی......غیر ممکن نیست ولی خ خ خ خ سخته.....شاید تا بخواییم یه ادمو عوض کنیم خودمون شدیم مثل اون............
دقیقا!!اخلاق چیزی نیست که بشه به راحتی تغییرش داد.مخصوصا اگه زن بخواد مردو تغییر بده!!!![nishkhand]
اگر کسی بخواد خود شما رو تفییر بده چه برخوردی خواهی داشت جز اینکه به طور غریزی حالت تهاجمی پیدا می کنی.پس طرف مقابلم همین طور خواهد بود.
در ضمن شما اگه با کسی ازدواج می کنین به نظر من بهنره که اونو همون طور که هست بپذیرید و دست به ایجاد تغییرات بنیادی نزنید چون این خودش باعث بروز مشکلات زیادی می شه از جمله اینکه طرف مقابلتون با فکر به اینکه من اون چیزی نیستم که می خواهی از شما دلسرد می شه و یه جورایی لج می کنه!!و این یعنی شروع آتش اختلافات بعدی!!(خدا نکنه!!!!![negaran][esteress])
ولی ایجاد تغییرات سطحی ومحدود مثلا طرز پوشش یا نحوه ارتباط با دیگران زیاد مشکلی پیش نمیاره...